Ухвала
від 17.08.2017 по справі 192/2885/14
СОЛОНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 192/2885/14

Провадження № 2/192/3/17

У Х В А Л А

іменем України

"17" серпня 2017 р. Солонянський районний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого - судді Стрельникова О.О.

за участю секретаря судового засідання - Корота Л.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт Солоне цивільну справу за позовом Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Погрес до ОСОБА_1, Фермерського господарства Агроальянс , треті особи: відділ Держземагенства у Солонянському районі Дніпропетровської області, Реєстраційна служба Солонянського районного управління юстиції Дніпропетровської області про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним та скасування державної реєстрації,

В С Т А Н О В И В:

В судове засідання представник позивача, який був належним чином повідомлений про час та місце розгляду справи 17 серпня 2017 року повторно не з'явився, причин неявки суду не повідомив (а.с. 161).

В судове засідання 12 липня 2017 року представник позивача також не з'явився причини неявки суду не повідомив, про час та місце судового розгляду повідомлявся належним чином (а.с. 153).

Відповідач ОСОБА_1, представник відповідача фермерського господарства АГРОАЛЬЯНС , представник третьої особи Реєстраційної служби Солонянського районного управління юстиції Дніпропетровської області, які належним чином повідомлені про день та час розгляду справи, в судове засідання не з'явилися, про причину неявки суд не повідомили (а.с. 158, 159, 160). Третя особа відділу Держземагенства у Солонянському районі Дніпропетровської області, згідно листа прохали проводити розгляд справи за відсутності представника (а.с. 162).

У зв'язку з неявкою у судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, суд у відповідності з ч. 2 ст. 197 ЦПК України ухвалив здійснювати розгляд справи у відсутність сторін, які належним чином повідомлені про час та місце розгляду справи, без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Суд, ознайомившись з наявними матеріалами справи вважає, що позов підлягає залишенню без розгляду з таких підстав.

Частиною 3 ст. 169 ЦПК України передбачено, що у разі повторної неявки в судове засідання позивача, повідомленого належним чином, якщо від нього не надійшла заява про розгляд справи за його відсутності, суд залишає позовну заяву без розгляду.

Згідно п. 3 ч. 1 ст. 207 ЦПК України - суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо належним чином повідомлений позивач повторно не з'явився в судове засідання, якщо від нього не надійшла заява про розгляд справи за його відсутності.

Як вбачається з поштових повідомлень, що маються в матеріалах справи, представник позивача завчасно, в порядку передбаченому ст. 74 ЦПК України, повідомлявся про час та місце судового розгляду (а.с. 153, 161).

При цьому представник позивача жодного разу не повідомляв суд про можливість розгляду справи за його відсутності.

За таких підстав, оскільки представник позивача повторно не з'явився в судове засідання, хоча був повідомлений про час та місце судового розгляду, справу за його відсутності розглядати не бажає, тому позов підлягає залишенню без розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ч. 3 ст. 169, п. 3 ч. 1 ст. 207 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Позов Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Погрес до ОСОБА_1, Фермерського господарства Агроальянс , треті особи: відділ Держземагенства у Солонянському районі Дніпропетровської області, Реєстраційна служба Солонянського районного управління юстиції Дніпропетровської області про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним та скасування державної реєстрації - залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Дніпропетровської області через Солонянський районний суд Дніпропетровської області шляхом подання апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня одержання копії ухвали.

Головуючий: суддя Стрельников О.О.

СудСолонянський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення17.08.2017
Оприлюднено18.08.2017
Номер документу68327502
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —192/2885/14

Ухвала від 17.08.2017

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Стрельников О. О.

Ухвала від 31.05.2017

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Стрельников О. О.

Ухвала від 29.04.2015

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Трещова Н. М.

Ухвала від 26.02.2015

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Трещова Н. М.

Ухвала від 29.01.2015

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Трещова Н. М.

Ухвала від 26.01.2015

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Омелюх В. М.

Ухвала від 12.01.2015

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Омелюх В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні