Ухвала
від 09.12.2010 по справі 14/1047
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"09" грудня 2010 р. Справа № 14/1047

вх. № 118046від 26.11.2010 Господарський суд у складі головуючого судді Хабазні Ю.А., при секретарі судового засідання Соколишиній І.А., за участю особисто -арбітражного керуючого ОСОБА_1 (ліквідатор банкрута, за посадою), представників за довіреностями -ОСОБА_2 (від управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Черкаській області), ОСОБА_3 (від виконавчої дирекції Черкаського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності), розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Черкаси у приміщенні суду клопотання заявникаліквідатора банкрута, арбітражного керуючого ОСОБА_1 про затвердження звіту та ліквідаційного балансу у справі за заявою ініціюючого кредитораМонастирищенського районного центру зайнятості до боржника сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Шевченківське про визнання банкрутом відсутнього боржника, - ВСТАНОВИВ:

Постановою суду від 26.05.2009 боржника визнано банкрутом. Арбітражним керуючим ОСОБА_1, якого призначено ліквідатором банкрута-боржника, господарському суду подано на затвердження звіт та ліквідаційний баланс боржника. Останній засвідчує відсутність у банкрута майна.

Усі кредитори були належним чином повідомлені про призначення судового засідання з розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута, однак, кредитори управління Пенсійного фонду України в Монастирищенському районі, ВАТ Черкасиобленерго , Монастирищенський районний центр зайнятості, акціонерне товариство відкритого типу Родючість своїх представників не направили, причин неявки не повідомили . Від державного підприємства Агентство з реструктуризації заборгованості підприємств агропромислового комплексу надійшло клопотання про розгляд справи без участі його представника.

Кредитори, що з'явились у судове засідання заявлене клопотання про затвердження звіту підтримали. Скарг на дії ліквідатора банкрута у зв'язку з поданим на затвердження суду звітом та ліквідаційним балансом до дня судового засідання не надійшло.

У ході заслуховування звіту ліквідатора у судовому засіданні установлено, що майнові активи у банкрута відсутні, кредиторами боржника є: управління Пенсійного фонду України в Монастирищенському районі на суму 11132,83 грн., відкрите акціонерне товариство Черкасиобленерго на суму 29383,75 грн., управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України на суму 1075,23 грн., Черкаське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на суму 622,14 грн., Монастирищенський районний центр зайнятості як робочий орган Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття на суму 104423,95 грн., державне підприємство Агентство з реструктуризації заборгованості підприємств агропромислового комплексу на суму 34214,99 грн., акціонерне товариство відкритого типу Родючість на суму 36005,04 грн.

Заборгованість перед кредиторами не погашена.

Звіт про оплату послуг та відшкодування витрат арбітражного керуючого на суму 57131,89 грн. затверджений рішенням комітету кредиторів від 24.11.2010 підтверджується доданими та пред'явленими у судовому засіданні документами, у зв'язку з чим підлягає затвердженню.

Суд вважає, що ліквідатором виконані усі необхідні дії для виявлення документації і майнових активів боржника та покладені на нього ст.25 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» обов'язки, у зв'язку з чим звіт та ліквідаційний баланс підлягають затвердженню, а боржник, як юридична особа -ліквідації.

Керуючись ст. 32, п.6 ст.40 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» суд, -

УХВАЛИВ:

1.Затвердити звіт ліквідатора банкрута від 25.11.2010 про проведення ліквідаційної процедури банкрута та доданий до нього ліквідаційний баланс станом на 01.11.2010.

Затвердити звіт про оплату послуг та відшкодування витрат арбітражного керуючого на суму 57131,89 грн.

2.Ліквідувати сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю Шевченківське (Черкаська область, Монастирищенський район, с.Попудня, ідентифікаційний код 03791505) як юридичну особу-банкрута.

3.Зобов'язати ліквідатора: забезпечити збереження документів банкрута і, за погодженням із архівною установою, визначити місце подальшого їх зберігання; здати для знищення печатку банкрута; подати державному реєстратору необхідні документи передбачені у ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб -підприємців"; інформувати суд про виконання цього пункту.

4. Провадження у справі припинити.

Копію ухвали направити ліквідатору банкрута, сектору з питань банкрутства у Черкаській області, обласному управлінню статистики, кредиторам (7), відділу державної виконавчої служби Монастирищенського районного управління юстиції, а також державному реєстратору (Монастирищенській райдержадміністрації -для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців запису про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи).

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного господарського суду.

Суддя Ю.А. Хабазня

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення09.12.2010
Оприлюднено18.08.2017
Номер документу68334914
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —14/1047

Ухвала від 09.12.2010

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 28.09.2009

Господарське

Київський міжобласний апеляційний господарський суд

Мостова Г.І.

Ухвала від 14.09.2009

Господарське

Київський міжобласний апеляційний господарський суд

Мостова Г.І.

Ухвала від 14.07.2009

Господарське

Київський міжобласний апеляційний господарський суд

Мостова Г.І.

Ухвала від 12.05.2009

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні