Ухвала
від 05.09.2017 по справі 927/832/17
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Господарський суд Чернігівської області

Пр-т. Миру, 20, м. Чернігів, 14000 , тел. 676-311, факс 77-44-62, e-mail: inbox@cn.arbitr.gov.ua

========================================================================================================================================================================

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

"05" вересня 2017 р.                    Справа № 927/832/17

Суддя Демидова М.О., розглянувши матеріали позовної заяви

Товариства з обмеженою відповідальністю «СІВЕРПРОМБУД»,

Військове містечко 12, буд.154, кв.15, м. Прилуки, Чернігівська область, 17504

до Чернігівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України,

проспект Миру, 49-а, м. Чернігів, 14005

про визнання недійсним та скасування рішення

в с т а н о в и в:

До Господарського суду Чернігівської області звернулося Товариство з обмеженою відповідальністю «СІВЕРПРОМБУД» з позовом до Чернігівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України про визнання недійсним та скасування рішення.

Подані матеріали є достатніми для прийняття позовної заяви до судового розгляду.

У позовній заяві як третю особу позивачем зазначено Приватне підприємство “Автоцентр”. Клопотання про залучення до участі у справі Приватного підприємства “ Автоцентр ” позивачем не заявлене.

Відповідно до ст. 27 Господарського процесуального кодексу України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін або прокурора.

Якщо господарський суд при прийнятті позовної заяви, вчиненні дій по підготовці справи до розгляду або під час розгляду справи встановить, що рішення господарського суду може вплинути на права і обов'язки сторін, що не є стороною у справі, господарський суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Треті особи, які не заявляють самостійних вимог, користуються процесуальними права і несуть процесуальні обов'язки сторін, крім права на зміну підстави і предмета позову, збільшення чи зменшення розміру позовних вимог, а також на відмову від позову або визнання позову.

Виходячи з характеру зазначеного у рішенні відповідача від 30.06.2017 № 36-р/к (справа № 02-05/36-2016) порушення законодавства про захист економічної конкуренції та накладення штрафу, а саме зазначеного у рішенні факту антиконкурентних узгоджених дій позивача та ПП “ Автоцентр ”, суд вважає за необхідне залучити до участі у справі як третю особу, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - Приватне підприємство “ Автоцентр”.

Керуючись ст. ст. 27, 61, 64, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

У Х В А Л И В :

1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

2. Розгляд справи призначити на "19" вересня 2017 р. о 15:10.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою:

14000 м. Чернігів, проспект Миру 20, зал судового засідання № 303 .

3. Залучити до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - Приватне підприємство “ Автоцентр”. (14021, м. Чернігів, вул. Курська, 23, код ЄДРПОУ 34339113).

4.Зобов'язати позивача надати: письмові пояснення на відзив відповідача, документальне підтвердження та нормативне обґрунтування викладених у поясненнях доводів; надати оригінали документів, доданих до позовної заяви у копіях - для огляду в судовому засіданні; докази наявності повноважень юридичної особи (свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи, довідку/витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців), належним чином засвідчені копії документів надати до матеріалів справи, оригінали документів - для огляду в судовому засіданні.

5. Зобов'язати відповідача надати: відзив на позовну заяву, докази його надсилання позивачу; документальне підтвердження та нормативне обґрунтування викладених у відзиві доводів; надати матеріали справи № 02-05/36-2016 по розгляду порушення позивачем законодавства про захист економічної конкуренції та накладення штрафу (в оригіналах – для огляду в судовому засіданні, у засвідчених копіях – до матеріалів справи); надати документи у підтвердження повноважень юридичної особи.

6. Зобов'язати третю особу надати: письмовий відзив на позовну заяву, докази його надсилання позивачу; документальне підтвердження та нормативне обґрунтування викладених у відзиві доводів; надати документи у підтвердження повноважень юридичної особи.

                    Суддя                                         М.О. Демидова          

СудГосподарський суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення05.09.2017
Оприлюднено11.09.2017
Номер документу68666231
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —927/832/17

Постанова від 16.01.2018

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Руденко М.А.

Ухвала від 07.11.2017

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Руденко М.А.

Рішення від 18.10.2017

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Демидова М.О.

Ухвала від 26.09.2017

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Демидова М.О.

Ухвала від 19.09.2017

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Демидова М.О.

Ухвала від 05.09.2017

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Демидова М.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні