Ухвала
від 05.09.2017 по справі 822/411/17
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 822/411/17

У Х В А Л А

про залучення третьої особи

05 вересня 2017 рокум. Хмельницький 17:15

Хмельницький окружний адміністративний суд

в складі :головуючого-суддіШевчука О.П. при секретарі за участі: Бачку А.М. представників позивача та третіх осіб

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду адміністративну справу за позовом приватного підприємства "Подільський міжрегіональний ринок", за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ "Поділля" до відділу державної реєстрації Хмельницької районної державної адміністрації, за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - товариства з обмеженою відповідальністю "Коммандос", товариства з обмеженою відповідальністю "ОДЕР", Хмельницької районної державної адміністрації, державного реєстратора управління Державної реєстрації виконавчого комітету Хмельницької міської ради Трембач С.В., приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Чорнонога В.П. про визнання протиправними, скасування рішень та скасування державної реєстрації права оренди земельних ділянок, -

В С Т А Н О В И В :

Приватне підприємство "Подільський міжрегіональний ринок", за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ "Поділля" звернулось з позовом до відділу державної реєстрації Хмельницької районної державної адміністрації, за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - товариства з обмеженою відповідальністю "Коммандос", товариства з обмеженою відповідальністю "ОДЕР", Хмельницької районної державної адміністрації, державного реєстратора управління Державної реєстрації виконавчого комітету Хмельницької міської ради Трембач С.В., приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Чорнонога В.П. про визнання протиправними, скасування рішень та скасування державної реєстрації права оренди земельних ділянок.

Представниками товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ "Поділля" заявлено клопотання про вступ у справу в якості третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору та подано адміністративний позов.

Представники позивача в судовому засіданні не заперечували щодо залучення третьої особи з самостійними вимогами.

Представник третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача -ТОВ "Одер" та ТОВ"Коммандос" в судовому засіданні покладався на думку суду.

Відповідач - відділ державної реєстрації Хмельницької районної державної адміністрації, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Хмельницька районна державна адміністрація, державний реєстратор управління Державної реєстрації виконавчого комітету Хмельницької міської ради Трембач С.В., приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Чорнонога В.П., в судове засідання по справі не з`явились, хоча повідомлені судом про розгляд справи.

Відповідно до ч.1 ст.53 КАС України треті особи, які заявляють самостійні вимоги на предмет спору, можуть вступити у справу у будь-який час до закінчення судового розгляду, пред'явивши адміністративний позов до сторін.

У відповідності до ч.3 ст.53 КАС України питання про вступ до участі у справі третіх осіб вирішується ухвалою.

Вивчивши матеріали справи та обставини, викладені в адміністративному позові, та, враховуючи ті обставини, що рішення суду у вказаній справі може вплинути на права, інтереси та обов'язки третьої особи "ТСЦ "Поділля", вважаю за можливе залучити до участі у розгляді справи №822/411/17 за адміністративним позовом приватного підприємства "Подільський міжрегіональний ринок", за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ "Поділля" до відділу державної реєстрації Хмельницької районної державної адміністрації, за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - товариства з обмеженою відповідальністю "Коммандос", товариства з обмеженою відповідальністю "ОДЕР", Хмельницької районної державної адміністрації, державного реєстратора управління Державної реєстрації виконавчого комітету Хмельницької міської ради Трембач С.В., приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Чорнонога В.П. про визнання протиправними, скасування рішень та скасування державної реєстрації права оренди земельних ділянок, в якості третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги, товариство з обмеженою відповідальністю "ТСЦ "Поділля", та прийняти його адміністративний позов до розгляду спільно з первинним позовом.

Керуючись ст.ст. 53, 160, 165 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В :

Залучити до участі в справі №822/411/17 в якості третьої особи із самостійними вимогами на предмет спору товариство з обмеженою відповідальністю "ТСЦ "Поділля".

Призначити судове засідання на 28.09.2017 р. о 11:00 год. в приміщенні Хмельницького окружного адміністративного суду за адресою м. Хмельницький, вул. Козацька, 42.

Представникам, що беруть участь у справі, необхідно мати належним чином оформленні відповідні довіреності в оригіналах та копіях.

Копію ухвали та копію позовної заяви товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ "Поділля" надіслати сторонам та третім особам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали виготовлено 06 вересня 2017 року, 14:05.

Суддя /підпис/О.П. Шевчук "Згідно з оригіналом" Суддя О.П. Шевчук

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.09.2017
Оприлюднено11.09.2017
Номер документу68693376
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —822/411/17

Постанова від 27.03.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Берназюк Я.О.

Ухвала від 26.03.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Берназюк Я.О.

Ухвала від 04.01.2018

Адміністративне

Верховний Суд

Берназюк Я.О.

Ухвала від 14.12.2017

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Сторчак В. Ю.

Ухвала від 30.11.2017

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Сторчак В. Ю.

Ухвала від 23.10.2017

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Сторчак В. Ю.

Ухвала від 23.10.2017

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Сторчак В. Ю.

Постанова від 27.09.2017

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Шевчук О.П.

Постанова від 28.09.2017

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Шевчук О.П.

Ухвала від 05.09.2017

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Шевчук О.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні