Ухвала
від 25.02.2010 по справі 2а-89/10/2370
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

25 лютого 2010 року справа № 2а-89/10/2370

м. Черкаси

Черкаський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого - судді Лічевецького І.О.,

при секретарі - Левчуку A.C.,

за участю: прокурора - Павленка O.A.; представника позивача - ОСОБА_1 за довіреністю; відповідача - не з'явився, розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Черкаси адміністративну справу за позовом прокурора Корсунь-Шевченківського району в інтересах держави в особі державної податкової інспекції в Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області до фізичної особи - підприємця ОСОБА_2 про стягнення заборгованості по сплаті єдиного податку,

ВСТАНОВИВ:

Прокурор Корсунь-Шевченківського району звернувся до суду з адміністративним позовом в інтересах держави в особі ДПІ у Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області до ФОП ОСОБА_3 про стягнення заборгованості по сплаті єдиного податку.

Позивач стверджує, що відповідач здійснюючи підприємницьку діяльність та застосовуючи спрощену систему оподаткування, неналежним чином виконував свої обов'язки щодо сплати єдиного податку, чим порушив Указ Президента України Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва . Внаслідок чого станом на 05.12.2009 р. виникла заборгованість в сумі 747 грн. 52 коп.

На підставі наведених обставин позивач просить задовольнити його вимоги та стягнути з відповідача 747 грн. 52 коп.

Ухвалою суду від 02 лютого 2010 року розгляд справи призначено на 25 лютого 2010 року о 14 годині 00 хвилин.

Відповідно до статті 128 КАС України, суд відкладає розгляд справи в разі неприбуття в судове засідання відповідача, який не є суб'єктом владних повноважень, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності.

Приймаючи до уваги, що відповідач в судове засідання не з'явився та не направив до суду заяву про розгляд справи за його відсутності, суд приходить до висновку про необхідність відкладення розгляду справи.

Керуючись ст.ст. 128, 160 КАС України,

УХВАЛИВ:

Відкласти розгляд справи за адміністративним позовом прокурора Корсунь- Шевченківського району в інтересах держави в особі державної податкової інспекції в Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області до фізичної особи - підприємця ОСОБА_2 про стягнення заборгованості по сплаті єдиного податку.

Призначити судове засідання на 15 березня 2010 року, о 12 годині ЗО хвилин, яке буде проводитись суддею Лічевецьким 1.0. одноособово в приміщенні Черкаського окружного адміністративного суду за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 245, із повним фіксуванням судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

В судове засідання позивачу надати:

копію облікової картки платника; витяг з ЄДРПОУ, щодо відповідача.

Особи, які беруть участь у справі та не можуть з поважних причин прибути до суду, зобов'язані завчасно повідомити про це суд.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.О.Лічевецький

Дата ухвалення рішення25.02.2010
Оприлюднено17.09.2017
Номер документу68901420
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості по сплаті єдиного податку

Судовий реєстр по справі —2а-89/10/2370

Ухвала від 25.02.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

І.О.Лічевецький

Ухвала від 02.02.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

І.О.Лічевецький

Постанова від 15.03.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

І.О.Лічевецький

Постанова від 15.03.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

Лічевецький Ігор Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні