Ухвала
від 14.09.2017 по справі 916/3941/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

"14" вересня 2017 р. Справа № 916/3941/15

За заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю „Єврогіпс-Одеса» (67700, Одеська область, м. Білгород-Дністровський, вул. Шабська, 77, код ЄДРПОУ 37947145)

до боржника: Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» (65026, м. Одеса, вул. Боженка, 21-Б, код ЄДРПОУ 31193893)

про визнання банкрутом

Суддя Найфлейш В.Д.

Представники сторін:

Від заявника: ОСОБА_1 (довіреність);

Ліквідатор: арбітражний керуючий ОСОБА_2;

Від ДП „Одеський морський торговельний порт» : ОСОБА_3 (довіреність);

Від Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Одеській області: ОСОБА_4, довіреність № 23 від 04.09.17;

Суть спору: Ухвалою господарського суду Одеської області від 25.09.2015 року заяву Товариства з обмеженою відповідальністю „Єврогіпс-Одеса» про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» (65026, м. Одеса, вул. Боженка, 21-Б, код ЄДРПОУ 31193893) прийнято до розгляду, та призначено розгляд заяви в засіданні суду.

Ухвалою господарського суду Одеської області від 20.10.2015 року окрім іншого порушено провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» , введено мораторій на задоволення вимог кредиторів та процедуру розпорядження майном боржника, розпорядником майна боржника призначено арбітражного керуючого ОСОБА_5

21.10.2015 року на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України опубліковано повідомлення № 24349 про порушення провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» встановлено тридцятиденний граничний строк на заявлення грошових вимог кредиторів з дня опублікування оголошення.

Ухвалою попереднього засідання від 28.01.2016р. затверджено реєстр вимог кредиторів в наступних розмірах вимог до Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» з вказівкою черговості їх задоволення: I черга - ТОВ „Єврогіпс-Одеса» - 14 616,00 грн. - судовий збір, - ДП "Одеський морський торговельний порт"- 2 436, 00 грн. - судовий збір; IV черга - ТОВ „Єврогіпс-Одеса» 3 206 424,00 грн. - основний борг, ДП "Одеський морський торговельний порт" - 4 093 237,56 грн. - основий борг.

Постановою господарського суду Одеської області від 28.04.2016р. визнано банкрутом Товариство з обмеженою відповідальністю „Транссервіс Інтернешнл» , відкрито ліквідаційну процедуру Товариство з обмеженою відповідальністю „Транссервіс Інтернешнл» , призначено ліквідатором Товариство з обмеженою відповідальністю „Транссервіс Інтернешнл» арбітражного керуючого ОСОБА_6.

Ухвалою від 14.06.2016 року усунено арбітражного керуючого ОСОБА_6 (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 344 від 09.08.2013р. Міністерства юстиції України) від виконання повноважень ліквідатора та призначено арбітражного керуючого ОСОБА_2 (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 1757 від 23.03.2016 р. Міністерства юстиції України).

Ухвалою Господарського суду Одеської області від 30.08.2016р., зокрема, визнано кредиторські вимоги ОСОБА_7 виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Одеса до Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» на суму 617274,00 грн.

14.09.2017р. Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» подано до суду звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс на затвердження.

Відзивів на звіт та ліквідаційний баланс сторонами не надано, крім того, в судовому засіданні представники сторін підтримали звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута.

Розглянувши у відкритому судовому засіданні наявні матеріали у справі, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Банкрута, господарський суд встановив:

У представленому звіті ліквідатор доповідає, що в ході виявлення майна, зареєстрованого за боржником були направлені запити до Головного управління регіональної статистики, Головного управління статистики в Одеській області, Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції в Одеській області, Державної інспекції сільського господарства в Одеській області, Державної авіаційної служби України, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Державної служби України з безпеки на транспорті, ДПІ у Малиновському районі м. Одеси ГУ ДФС в Одеській області, Одеської митниці ДФС, Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Згідно отриманих відповідей нерухомого майна, транспортних засобів, дозволів на будівництво, тощо за боржником не значиться.

Відповідно до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно. Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо суб'єкта № 55804923 від 23.03.2016 встановлено, що нерухоме майно в боржника відсутнє.

Відповідно до довідок ПАТ „ Банк „Фінанси та Кредит» , ПАТ АБ „Південний» рахунки боржника закриті.

В ході здійснених ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» заходів, спрямованих на виявлення майнових активів банкрута, шляхом проведення інвентаризації майна та формування ліквідаційної маси банкрута, рухоме та нерухоме майно відсутнє, дебіторська заборгованість також відсутня.

Згідно з ліквідаційним балансом банкрута станом на 05.09.2017 року, у банкрута відсутні будь-які активи та вбачаються виключно пасиви підприємства у формі непогашеної заборгованості. У зв'язку з відсутністю майнових активів та грошових коштів Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» розрахунки з кредиторами не проводились.

Відповідно до висновку щодо фінансового стану про наявність ознак неплатоспроможності ТОВ „Транссервіс Інтернешнл» від 28.11.2016р. встановлено, що підприємство не має коштів щою покрити свої поточні зобов'язання, підприємство не мало прибутку, стан ТОВ „Транссервіс Інтернешнл» характеризується надкритичною неплатоспроможністю.

В процесі ліквідаційної процедури заяв від інших кредиторів до суду та ліквідатору ТОВ „Транссервіс Інтернешнл» не надходило.

Скарг на дії ліквідатора ТОВ „Транссервіс Інтернешнл» за час його роботи до господарського суду не надходило.

Протоколом №09/17 від 14.09.2017р. засідання комітету кредиторів ТОВ „Транссервіс Інтернешнл» , зокрема, схвалено звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута та зобов'язано ліквідатора банкрута арбітражного керуючого ОСОБА_2 подати до господарського суду Одеської області звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута на затвердження.

Враховуючи зазначене, ліквідатор банкрута пропонує провадження у справі припинити, кредиторську заборгованість банкрута списати як безнадійну, вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати погашеними, Товариство з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» ліквідувати.

Відповідно до ч. 2 ст. 46 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» якщо за результатами ліквідаційного балансу після задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута.

Згідно ч. 5 ст. 46 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» господарський суд може винести ухвалу про ліквідацію юридичної особи, що звільнилася від боргів, лише у разі, якщо залишок її майнових активів менший, ніж вимагається для продовження нею господарської діяльності згідно із законодавством.

У відповідності з ч. 6 ст. 45 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

У частині 7 ст. 46 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» зазначено, що ліквідатор виконує свої повноваження до внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запису про припинення юридичної особи - банкрута.

Відповідно до ч. 6 ст. 83 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» господарський суд припиняє провадження у справі про банкрутство, якщо затверджений звіт ліквідатора в порядку, передбаченому цим законом.

Згідно ч. 4 ст. 83 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» у випадках, передбачених пунктами 4-7 частини першої цієї статті, господарський суд в ухвалі про припинення провадження у справі зазначає, що вимоги конкурсних кредиторів, які не були заявлені в установлений цим Законом строк або відхилені господарським судом, вважаються погашеними, а виконавчі документи за відповідними вимогами визнаються такими, що не підлягають виконанню.

Приймаючи до уваги вищевикладене, суд вважає даний звіт обґрунтованим та таким, який підлягає затвердженню.

За таких обставин, господарський суд вважає за можливе затвердити звіт ліквідатора по справі № 916/3941/15, ліквідаційний баланс банкрута - Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» , ліквідувати та припинити Товариство з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» та зобов'язати державного реєстратора у порядку, передбаченому ст.ст. 33, 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців » , провести державну реєстрацію припинення юридичної особи - Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» та внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи банкрута у порядку ст. 46 Закону України «Про відновлення платоспроможності божника або визнання його банкрутом» , припинити провадження у справі.

Крім того, в матеріалах справи міститься звіт ОСОБА_6 про нарахування та виплату грошової винагороди за час виконання повноважень розпорядника майна Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» за період з 18.02.2016р. по 27.04.2016р, на загальну суму 6376,81 грн та за час виконання повноважень ліквідатора ТОВ „Транссервіс Інтернешнл» за період з 28.04.2016р. по 13.06.2016р. на загальну суму 8786,81 грн., а також клопотання про стягнення вказаної суми з кредиторів пропорційно задоволеним вимогам у наступних розмірах:

- з ТОВ „Єврогіпс-Одеса» у сумі 6217,08 грн.;

- з ДП „Одеський морський торгівельний порт» - 7885,08 грн.;

- з ОСОБА_7 виконавчої дирекції ФССНВВ та ПЗ України - 1061,46 грн.

Також, в матеріалах справи міститься звіт арбітражного керуючого ОСОБА_2 про нарахування та виплату грошової винагороди та відшкодування витрат за час виконання повноважень ліквідатора ТОВ „Транссервіс Інтернешнл» за період з 14.06.2016р. по 30.04.2017р. на загальну суму 89052,63 грн., а також клопотання про стягнення вказаної суми з кредиторів пропорційно задоволеним вимогам у наступних розмірах:

- з ТОВ „Єврогіпс-Одеса» у сумі 36511,57 грн.;

- з ДП „Одеський морський торгівельний порт» - 46307,36 грн.;

- з ОСОБА_7 виконавчої дирекції ФССНВВ та ПЗ України в м. Одеса - 6233,68 грн.

Відповідно до протоколу засідання комітету кредиторів боржника № 09/17 від 14.09.2017р. схвалено звіт ОСОБА_6 про нарахування та виплату грошової винагороди за час виконання повноважень розпорядника майна Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» за період з 18.02.2016р. по 27.04.2016р, на загальну суму 6376,81 грн та за час виконання повноважень ліквідатора ТОВ „Транссервіс Інтернешнл» за період з 28.04.2016р. по 13.06.2016р. на загальну суму 8786,81 грн., а також схвалено звіт арбітражного керуючого ОСОБА_2 про нарахування та виплату грошової винагороди та відшкодування витрат за час виконання повноважень ліквідатора ТОВ „Транссервіс Інтернешнл» за період з 14.06.2016р. по 30.04.2017р. на загальну суму 89052,63 грн.

Відповідно до п. 1 ст. 115 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» арбітражний керуючий (розпорядник майна, керуючий санацією, ліквідатор) виконує повноваження за грошову винагороду.

Згідно з п. 2 ст. 115 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» грошова винагорода арбітражного керуючого за виконання повноважень розпорядника майна визначається в розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожний місяць виконання ним повноважень або в розмірі середньомісячної заробітної плати керівника боржника за останні дванадцять місяців його роботи до порушення провадження у справі про банкрутство. Розмір грошової винагороди арбітражного керуючого за виконання повноважень розпорядника майна не може перевищувати п'яти мінімальних заробітних плат за кожний місяць виконання ним повноважень.

Сплата грошової винагороди арбітражному керуючому (розпоряднику майна) здійснюється шляхом її авансування заявником (кредитором або боржником).

Відповідно до п. 3 ст. 115 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» основна грошова винагорода арбітражного керуючого за виконання повноважень ліквідатора визначається в розмірі двох середньомісячних заробітних плат керівника боржника за останні дванадцять місяців його роботи до відкриття господарським судом ліквідаційної процедури банкрута за кожний місяць виконання арбітражним керуючим повноважень ліквідатора.

Пунктом 5 ст. 115 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» значиться, що сплата грошової винагороди та відшкодування витрат арбітражного керуючого у зв'язку з виконанням ним повноважень у справі про банкрутство здійснюється за рахунок наявних у боржника коштів, одержаних у результаті господарської діяльності боржника, або коштів, одержаних від продажу майна (майнових прав) боржника.

Згідно з п. 6 ст. 115 Закону Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» кредитори можуть створювати фонд для авансування грошової винагороди та відшкодування витрат арбітражного керуючого. Формування фонду та порядок використання його коштів визначаються рішенням комітету кредиторів та затверджуються ухвалою господарського суду.

Приймаючи до уваги, що відповідно до звіту ліквідатора і ліквідаційного балансу у боржника повністю відсутні майнові активи, у зв'язку з чим неможливе здійснення оплати послуг арбітражного керуючого за рахунок боржника, господарський суд дійшов висновку щодо можливості здійснення оплати послуг арбітражного керуючого в порядку розподілу між кредиторами суми грошової винагороди пропорційно визнаних кредиторських вимог кожного кредитора у справі.

Враховуючи зазначене, господарський суд вважає за необхідне затвердити звіт ОСОБА_6 про нарахування та виплату грошової винагороди за час виконання повноважень розпорядника майна Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» за період з 18.02.2016р. по 27.04.2016р, на загальну суму 6376,81 грн та за час виконання повноважень ліквідатора ТОВ „Транссервіс Інтернешнл» за період з 28.04.2016р. по 13.06.2016р. на загальну суму 8786,81 грн., а також затвердити звіт арбітражного керуючого ОСОБА_2 про нарахування та виплату грошової винагороди та відшкодування витрат за час виконання повноважень ліквідатора ТОВ „Транссервіс Інтернешнл» за період з 14.06.2016р. по 30.04.2017р. на загальну суму 89052,63 грн., стягнути вказані суми з кредиторів пропорційно задоволеним вимогами та видати відповідні накази.

Крім того, 14.09.2017р. представником Малиновського відділення м. Одеси Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Одеській області подано до суду клопотання в порядку ст. 25 ГПК України, в якому останній просить замінити первісного кредитора ОСОБА_7 виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Одеса на Малиновське відділення м. Одеси Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Одеській області. В обгрунтування клопотання, заявник посилається на наказ Управління виконавчої дирекції в Одеській області Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України №90 від 29.05.2017р., про реорганізацію ОСОБА_7 виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Одеса, відповідно до якого вирішено припинити юридичну особу ОСОБА_7 виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Одеса (65049, м. Одеса, вул. І.Франка, 55, код 38728446) шляхом приєднання ОСОБА_7 до Управління Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Одеській області (65014, м. Одеса, Лідерсовський бульвар, 17, код 41322052).

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» у разі вибуття чи заміни кредитора у справі про банкрутство господарський суд за заявою правонаступника або іншої особи, яка бере участь у справі, здійснює заміну такої сторони на будь-якій стадії провадження у справі її правонаступником. Усі дії, вчинені у справі про банкрутство до вступу у справу правонаступника, обов'язкові для нього так само, як вони були обов'язкові для особи, яку правонаступник замінив.

Відповідно до ст. 25 ГПК України у разі смерті або оголошення фізичної особи померлою, припинення діяльності суб'єкта господарювання шляхом реорганізації (злиття, приєднання, поділу, перетворення), заміни кредитора чи боржника в зобов'язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, господарський суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу. Усі дії, вчинені в судовому процесі до вступу у справу правонаступника, обов'язкові для нього так само, як вони були обов'язкові для особи, яку правонаступник замінив. Про заміну або про відмову заміни сторони чи третьої особи її правонаступником господарський суд виносить ухвалу.

Перевіривши надані в підтвердження поданої заяви документи, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання частково та замінити у справі №916/3941/15 кредитора ОСОБА_7 виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Одеса на Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Одеській області в особі Малиновського відділення м. Одеси Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Одеській області.

Також, в матеріалах справи міститься клопотання арбітражного керуючого ОСОБА_2 про продовження строку ліквідаційної процедури ТОВ „Транссервіс Інтернешнл» (вх. №3-944/17 від 02.08.2017р.) строком на 5 місяців, яке судом відхиляється у зв'язку з тим, що чинною редакцією Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» не передбачено можливості продовження ліквідаційної процедури.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 37 - 46, п. 6 ст. 83, ст. 115 Закону України «Про відновлення платоспроможності божника або визнання його банкрутом» , ст. ст. 25, 85, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

У Х В А Л И В:

1. Замінити у справі №916/3941/15 кредитора ОСОБА_7 виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Одеса на Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Одеській області в особі Малиновського відділення м. Одеси Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Одеській області (Код ЄДРПОУ: 41455975 Місцезнаходження: 65014, Одеська обл., місто Одеса, Приморський район, ЛІДЕРСІВСЬКИЙ БУЛЬВАР, будинок 17).

2. Затвердити звіт ліквідатора по справі № 916/3941/15 про визнання Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» (65026, м. Одеса, вул. Боженка, 21-Б, код ЄДРПОУ 31193893) банкрутом.

3. Затвердити ліквідаційний баланс Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» (65026, м. Одеса, вул. Боженка, 21-Б, код ЄДРПОУ 31193893).

4. Вимоги кредиторів, незадоволені за відсутністю майна банкрута, вважати погашеними.

5. Ліквідувати та припинити Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» (65026, м. Одеса, вул. Боженка, 21-Б, код ЄДРПОУ 31193893) з виключенням з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

6. Відповідно до п. 4 ст. 83 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» вимоги конкурсних кредиторів, які не були заявлені в установлений цим Законом строк або відхилені господарським судом, вважаються погашеними, а виконавчі документи за відповідними вимогами визнаються такими, що не підлягають виконанню.

7. Скасувати мораторій на задоволення вимог кредиторів,

8. Зобов'язати державного реєстратора провести державну реєстрацію припинення - Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» (65026, м. Одеса, вул. Боженка, 21-Б, код ЄДРПОУ 31193893) та внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи - Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» (65026, м. Одеса, вул. Боженка, 21-Б, код ЄДРПОУ 31193893).

9. Припинити ліквідаційну процедуру та повноваження ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» (65026, м. Одеса, вул. Боженка, 21-Б, код ЄДРПОУ 31193893).

10. Провадження у справі № 916/3941/15 - припинити.

11. Затвердити звіт ОСОБА_6 про нарахування та виплату грошової винагороди за час виконання повноважень розпорядника майна Товариства з обмеженою відповідальністю „Транссервіс інтернешнл» за період з 18.02.2016р. по 27.04.2016р. на загальну суму 6376,81 грн та за час виконання повноважень ліквідатора ТОВ „Транссервіс Інтернешнл» за період з 28.04.2016р. по 13.06.2016р. на загальну суму 8786,81 грн..

12. Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю „Єврогіпс-Одеса» (Одеська область, м. Білгород-Дністровський, вул. Шабська, 77, код ЄДРПОУ 37947145) на користь ОСОБА_6 (ІПН НОМЕР_1) суму оплати послуг арбітражного керуючого у розмірі 6217 (шість тисяч двісті сімнадцять) грн. 08 коп.

13. Стягнути з Державного підприємства „Одеський морський торгівельний порт» (м. Одеса, пл.. Митна, 1, код ЄДРПОУ 01125666) на користь ОСОБА_6 (ІПН НОМЕР_1) суму оплати послуг арбітражного керуючого у розмірі 7885 (сім тисяч вісімсот вісімдесят п'ять) грн. 08 коп.

14. Стягнути з Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Одеській області в особі Малиновського відділення м. Одеси Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Одеській області (Код ЄДРПОУ: 41455975 Місцезнаходження: 65014, Одеська обл., місто Одеса, Приморський район, ЛІДЕРСІВСЬКИЙ БУЛЬВАР, будинок 17) на користь ОСОБА_6 (ІПН НОМЕР_1) суму оплати послуг арбітражного керуючого у розмірі 1061 (одна тисяча шістдесят одна) грн. 46 коп.

15. Затвердити звіт арбітражного керуючого ОСОБА_2 про нарахування та виплату грошової винагороди та відшкодування витрат за час виконання повноважень ліквідатора ТОВ „Транссервіс Інтернешнл» за період з 14.06.2016р. по 30.04.2017р. на загальну суму 89052,63 грн.

16. Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю „Єврогіпс-Одеса» (Одеська область, м. Білгород-Дністровський, вул. Шабська, 77, код ЄДРПОУ 37947145) на користь арбітражного керуючого ОСОБА_2 (02095, м. Київ, вул. Срібнокільська, б. 24, а/с 70) суму оплати послуг арбітражного керуючого у розмірі 36511 (тридцять шість тисяч п'ятсот одинадцять) грн. 57 коп.

17. Стягнути з Державного підприємства „Одеський морський торгівельний порт» (м. Одеса, пл.. Митна, 1, код ЄДРПОУ 01125666) на користь арбітражного керуючого ОСОБА_2 (02095, м. Київ, вул. Срібнокільська, б. 24, а/с 70) суму оплати послуг арбітражного керуючого у розмірі 46307 (сорок шість тисяч триста сім) грн. 36 коп.

18. Стягнути з Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Одеській області в особі Малиновського відділення м. Одеси Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Одеській області (Код ЄДРПОУ: 41455975 Місцезнаходження: 65014, Одеська обл., місто Одеса, Приморський район, ЛІДЕРСІВСЬКИЙ БУЛЬВАР, будинок 17) на користь арбітражного керуючого ОСОБА_2 (02095, м. Київ, вул. Срібнокільська, б. 24, а/с 70) суму оплати послуг арбітражного керуючого у розмірі 6233 (шість тисяч двісті тридцять три) грн. 68 коп.

Накази видати.

19. Копію ухвали надіслати: кредиторам, ліквідатору, Управлінню державної реєстрації юридичного департаменту Одеської міської ради, Головному управлінню статистики в Одеській області, Управлінню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Одеській області.

Ухвала про припинення провадження у справі набирає законної сили з моменту її винесення згідно з ч. 4 ст. 8 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» .

Суддя В.Д. Найфлейш

Дата ухвалення рішення14.09.2017
Оприлюднено24.09.2017
Номер документу69059172
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —916/3941/15

Ухвала від 29.01.2018

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Богатир К.В.

Ухвала від 02.01.2018

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Богатир К.В.

Ухвала від 08.12.2017

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Богатир К.В.

Ухвала від 26.10.2017

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

Ухвала від 14.09.2017

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

Ухвала від 17.08.2017

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

Ухвала від 01.08.2017

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

Ухвала від 11.07.2017

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

Ухвала від 15.06.2017

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

Ухвала від 23.05.2017

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні