Ухвала
від 05.10.2017 по справі 823/1555/17
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про закінчення підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгляду

05 жовтня 2017 року справа № 823/1555/17 м. Черкаси

Суддя Черкаського окружного адміністративного суду Гаращенко В.В., у порядку письмового провадження, вживши заходи з підготовки до судового розгляду справи за адміністративним позовом Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області до управління агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації про зобов'язання вчинити дії,

ВСТАНОВИВ:

Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області звернулось до суду з адміністративним позовом до управління агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації, в якому просить:

- прийняти адміністративний позов до провадження та розглянути його невідкладно відповідно до ч. 3 статті 110 КАС, оскільки припинення фінансування лабораторій, що знаходяться в підпорядкування Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області з обласного бюджету унеможливлює своєчасну виплату заробітної плати працівникам, сплату коштів за комунальні послуги, що призведе до припинення здійснення лабораторно-діагностичних заходів та лікувально-профілактичних досліджень, що в свою чергу може спричинити поширення інфекційних хвороб та епізоотичних спалахів на території області;

- зобов'язати управління агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації забезпечити фінансування в обсязі визначеному в обласному бюджеті Черкаської області на 2017 рік, який був ухвалений рішенням від 23.12.2016 р. № 11-2/VІІ Черкаської обласної ради, а саме: Чорнобаївської районної державної лабораторії Держпродспоживслужби, Черкаської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, Шполянської державної лабораторії Держпродспоживслужби, Золотоніської районної державної лабораторії Держпродспоживслужби, Жашківської районної державної лабораторії Держпродспоживслужби.

Ухвалою судді від 05.10.2017 провадження у справі відкрито. На виконання вимог статей 11, 69, 71, 110, 114 Кодексу адміністративного судочинства України суддя прийняв рішення про витребування документів та інших матеріалів.

Оскільки вжиті необхідні заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи, наявні підстави закінчити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

При цьому, у відповідності до частини 3 статті 110 Кодексу адміністративного судочинства України за обґрунтованим клопотанням позивача суддя вживає заходи щодо невідкладного розгляду і вирішення справи. У такому разі виклик осіб, які беруть участь у справі, чи повідомлення про постановлені судом ухвали здійснюються за допомогою кур'єра, телефону, факсу, електронної пошти чи іншого технічного засобу.

Розглянувши подані документи і матеріали, суддя вважає обґрунтованим клопотання позивача про необхідність вжиття заходів щодо невідкладного розгляду і вирішення справи, оскільки предметом спору у даній справі є питання про зупинення фінансування позивача як бюджетної установи.

Враховуючи викладене, керуючись ст. ст. 121, 122, 160, 165, 254 Кодексу адміністративного судочинства України,

УХВАЛИВ:

Закінчити підготовче провадження та призначити до судового розгляду адміністративну справу за позовом Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області до управління агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації про зобов'язання вчинити дії.

Судове засідання у справі призначити на 10 жовтня 2017 року о 10 годині 00 хвилин , яке проводитиметься одноособово суддею Гаращенком В.В., в приміщенні Черкаського окружного адміністративного суду за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 117.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Особи, які беруть участь у справі та не можуть з поважних причин прибути до суду, зобов'язані завчасно повідомити про це суд.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяОСОБА_1

Дата ухвалення рішення05.10.2017
Оприлюднено05.10.2017
Номер документу69330847
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —823/1555/17

Постанова від 12.10.2017

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

Ухвала від 05.10.2017

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

Ухвала від 05.10.2017

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні