Ухвала
від 04.10.2017 по справі 569/15083/17
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/15083/17

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 жовтня 2017 року м.Рівне

Суддя Рівненського міського суду Рівненської області Смолій Л.Д., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Рівненської дирекції Приватного акціонерного товариства "Українська пожежно-страхова компанія" про стягнення страхового відшкодування та штрафних санкцій, -

В С Т А Н О В И В :

Позивач подав позов до Рівненської дирекції Приватного акціонерного товариства "Українська пожежно-страхова компанія" про стягнення страхового відшкодування та штрафних санкцій.

Відповідно до ст.3 ЦПК України кожна особа має право в порядку, встановленому цим Кодексом, звернутися до суду за захистом своїх порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів.

Відповідно до вимог ч.1 ст.118 ЦПК України позов пред'являється шляхом подання позовної заяви до суду першої інстанції.

Згідно ст.119 ЦПК України позовна заява повинна містити, зокрема, ім'я (найменування) позивача і відповідача, а також ім'я представника позивача, якщо позовна заява подається представником, їх місце проживання (перебування) або місцезнаходження, поштовий індекс, номери засобів зв'язку, якщо такі відомі; ціну позову щодо вимог майнового характеру, зміст позовних вимог, виклад обставин, якими позивач обґрунтовує свої вимоги, зазначення доказів, що підтверджують кожну обставину, наявність підстав для звільнення від доказування.

Позовна заява повинна відповідати іншим вимогам, встановленим законом.

Вивченням поданого позову встановлено його невідповідність вимогам процесуального закону, а саме в прохальній частині позову позивач не вказує розмір пені за несвоєчасну сплату страхового відшкодування та розмір витрат на правову допомогу, які просить стягнути з відповідача. Крім того, не вказує норми чинного законодавства, на підставі яких просить задовольнити позовні вимоги.

Враховуючи те, що позовну заяву подано без додержання вимог, передбачених ст.119 ЦПК України, її необхідно залишити без руху для зазначення розміру пені за несвоєчасну сплату страхового відшкодування, розміру витрат на правову допомогу, які просить стягнути з відповідача з зазначенням правових норм на підставі яких просить задовольнити позов.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.119,121 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Позовну заяву ОСОБА_1 до Рівненської дирекції Приватного акціонерного товариства "Українська пожежно-страхова компанія" про стягнення страхового відшкодування та штрафних санкцій - залишити без руху, про що повідомити позивача надавши йому п'ятиденний строк з дня отримання копії ухвали для усунення недоліків вказаних в ухвалі суду, інакше позовна заява вважатиметься неподаною та буде повернута позивачу.

Роз'яснити позивачу, що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя -

Дата ухвалення рішення04.10.2017
Оприлюднено06.10.2017
Номер документу69376162
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —569/15083/17

Постанова від 19.03.2019

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Хилевич С. В.

Ухвала від 18.02.2019

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Хилевич С. В.

Ухвала від 31.01.2019

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Хилевич С. В.

Рішення від 25.10.2018

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Смолій Л. Д.

Рішення від 25.10.2018

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Смолій Л. Д.

Ухвала від 14.03.2018

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Смолій Л. Д.

Ухвала від 01.11.2017

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Смолій Л.Д. Л. Д.

Ухвала від 04.10.2017

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Смолій Л.Д. Л. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні