Ухвала
від 05.10.2017 по справі а20/11-08
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

05 жовтня 2017 р. Справа №2282вр-17/804/А20/11-08 Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Захарчук-Борисенко Н.В., перевіривши заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області в особі Верхньодніпровського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області про заміну сторони-стягувача у справі за позовом Прокурора Верхньодніпровського району Дніпропетровської області м. Верхньодніпровськ в інтересах держави в особі Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області до Верхньодніпровського виробничого об'єднання житлово-комунального господарства Дніпропетровської області про стягнення 1 485, 76 грн.,-

ВСТАНОВИВ:

04.10.2017р. до Дніпропетровського окружного адміністративного суду з Господарського суду Дніпропетровської області надійшла заява про заміну сторони - стягувача у справі за позовом Прокурора Верхньодніпровського району Дніпропетровської області м. Верхньодніпровськ в інтересах держави в особі Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області до Верхньодніпровського виробничого об'єднання житлово-комунального господарства Дніпропетровської області, про стягнення 1 485, 76 грн., в якій Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області в особі Верхньодніпровського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області просить замінити позивача - відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області у справі № А20/11-08.

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 30.08.2017р. заяву про заміну сторони-стягувача у справі за позовом Прокурора Верхньодніпровського району Дніпропетровської області м. Верхньодніпровськ в інтересах держави в особі Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області до Верхньодніпровського виробничого об'єднання житлово-комунального господарства Дніпропетровської області, про стягнення 1 485, 76 грн. було передано на розгляд Дніпропетровському окружному адміністративному суду за підсудністю.

Відповідно до п.2 ч.1 ст. 22 КАС України суд передає справу іншому суду, якщо справа предметно підсудна іншому суду.

Суд вважає за необхідне прийняти заяву до свого провадження та призначити до розгляду в судовому засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст. 22 Кодексу адміністративного судочинства, суддя, -

УХВАЛИВ:

Прийняти до провадження заяву про заміну сторони-стягувача у справі за позовом Прокурора Верхньодніпровського району Дніпропетровської області м. Верхньодніпровськ в інтересах держави в особі Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області до Верхньодніпровського виробничого об'єднання житлово-комунального господарства Дніпропетровської області про стягнення 1 485, 76 грн.

Призначити розгляд заяви Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області в особі Верхньодніпровського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області про заміну сторони-стягувача у судовому засіданні на 19.10.2017р. о 12:30 год. у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м. Дніпро, вул. Академіка Янгеля, 4, зала №1.

Здійснювати розгляд заяви одноособово суддею Захарчук-Борисенко Н.В.

Особи, які беруть участь у справі, або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного, та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.10.2017
Оприлюднено19.10.2017
Номер документу69584132
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —а20/11-08

Ухвала від 04.10.2023

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Кучма Костянтин Сергійович

Ухвала від 28.09.2023

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Кучма Костянтин Сергійович

Ухвала від 13.06.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юхно Ірина Валеріївна

Ухвала від 05.06.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юхно Ірина Валеріївна

Ухвала від 02.11.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Захарчук-Борисенко Наталія Віталіївна

Ухвала від 05.10.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Захарчук-Борисенко Наталія Віталіївна

Ухвала від 30.08.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Татарчук Володимир Олександрович

Постанова від 06.03.2008

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Пархоменко Н.В.

Ухвала від 16.01.2008

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Пархоменко Н.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні