Ухвала
від 19.10.2017 по справі 910/14193/17
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

          

19.10.2017 р.                                                                       Справа № 910/14193/17

Суддя Мороз Н.В.,

Розглянувши матеріали за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю «Львівгаз збут», м. Львів

до відповідача: Центрального спортивного комплексу Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, м. Київ

про стягнення 83 417, 65 грн. заборгованості

          Товариством з обмеженою відповідальністю «Львівгаз збут», м. Львів подано позов до Центрального спортивного комплексу Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, м. Київ про стягнення 83 417, 65 грн. заборгованості.

          Ухвалою господарського суду міста Києва від 28.09.2017р. матеріали позовної заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Львівгаз збут», м. Львів до Центрального спортивного комплексу Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, м. Київ про стягнення 83 417, 65 грн. заборгованості направлено за територіальною підсудністю до Господарського суду Львівської області.

          З огляду на викладене, позовну заяву має бути прийнято до провадження та призначено до розгляду по суті в судовому засіданні.

          Крім того, враховуючи те, що відповідачем у даній справі є державне підприємство, що діє на основі державної власності, суд, в порядку ст. 27 ГПК України, дійшов висновку залучити до участі у справі в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача орган державної влади – Міністерство освіти і науки України, що здійснює управління корпоративними правами відповідача.

          Керуючись ст.ст. 27, 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України,-

суддя У Х В А Л И В:

1. Порушити справу і прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Розгляд справи призначити на : 01.11.17 р. на 11:00 год.

3. Залучити до участі у справі в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Міністерство освіти і науки України (01135, м.Київ, пр. перемоги, 10).

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м.Львів, вул.Личаківська,128 – зал судових засідань №6.

При направленні відзиву посилання на номер справи обов'язкове.

Зобов'язати:

Позивача – уточнити найменування відповідача, надати суду оригінали документів долучених до позовної заяви (для огляду в судовому засіданні), направити залученій третій особі копію позовної заяви з додатками, докази направлення надати суду, докази зарахування судового збору до державного бюджету (довідку з казначейства), провести з відповідачем звірку розрахунків, акт взаємозвірки представити суду, письмово повідомити суд про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, справи зі спору між сторонами цієї справи, про цей же предмет і з тих же підстав, довідку про стан заборгованості відповідача, витяги про включення позивача тт відповідача до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, станом на день подання позову.

Відповідача – надати нормативно обґрунтований письмовий відзив на позов з документальним підтвердженням, взяти участь у звірянні розрахунків, контррозрахунок проведених позивачем нарахувань, докази сплати, витяг про включення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, станом на день винесення ухвали.

Третій особі - письмові пояснення по суті спору.

Сторонам – вжити заходів для врегулювання спору в добровільному порядку, явка представників сторін в судове засідання обов'язкова.

Документи, клопотання, пояснення та інші матеріали подавати за 3 дні до початку судового засідання. Посилання, при цьому, на номер справи – обов'язкове.

За ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторони, з винної сторони стягується штраф у відповідності до п. 5 ст.83 ГПК України.

          Суддя                                                                                 Мороз Н.В.

Дата ухвалення рішення19.10.2017
Оприлюднено24.10.2017
Номер документу69619094
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення 83 417, 65 грн. заборгованості

Судовий реєстр по справі —910/14193/17

Рішення від 28.11.2017

Господарське

Господарський суд Львівської області

Мороз Н.В.

Ухвала від 01.11.2017

Господарське

Господарський суд Львівської області

Мороз Н.В.

Ухвала від 19.10.2017

Господарське

Господарський суд Львівської області

Мороз Н.В.

Ухвала від 28.09.2017

Господарське

Господарський суд міста Києва

Шкурдова Л.М.

Ухвала від 29.08.2017

Господарське

Господарський суд міста Києва

Шкурдова Л.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні