Ухвала
від 19.10.2017 по справі 820/3040/17
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ОСОБА_1 окружний адміністративний суд 61004, м. Харків, вул. Мар'їнська, 18-Б-3, inbox@adm.hr.court.gov.ua

УХВАЛА

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

19 жовтня 2017 р. Справа № 820/3040/17

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Бадюков Ю.В., розглянувши адміністративний позов Головного управління Держпраці у Харківській області до Комунального підприємства з водопостачання та водовідведення "ДЖЕРЕЛО" про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду,-

В С Т А Н О В И В:

Головне управління Держпраці у Харківській області звернулось до ОСОБА_1 окружного адміністративного суду з позовом до Комунального підприємства з водопостачання та водовідведення "ДЖЕРЕЛО", в якому просить суд Застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду до КП "ДЖЕРЕЛО" код ЄДРПОУ 32859154, розташованого за адресою: 62002, Харківська обл., Краснокутський р-н, смт. Краснокутськ, пров. Заклепенка, буд. 16, шляхом зупинення виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме:

- роботи в колодязях, камерах, замкнутому просторі;

- виконання робіт КНС;

- кутова шліфувальна машина МШУ-1-125;

- кутова шліфувальна машина 8ТО8115;

- ударна дриль МТ814-01098594;

- кабелі-подовжувачі.

Ухвалою судді Харківського окружного адміністративного суду від 21 липня 2017 р. позовну заяву Головного управління Держпраці у Харківській області до Комунального підприємства з водопостачання та водовідведення "ДЖЕРЕЛО" про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду залишено без руху, повідомлено позивачу про необхідність виправити недоліки позовної заяви шляхом надання до суду оригіналу платіжного документу, що підтверджуе сплату судового збору у повному обсязі.

Головним управлінням Держпраці у Харківській області 01 серпня 2017 року було подано клопотання про звільнення від сплати судового збору, на яке суддею Харківського окружного адміністративного суду було винесено ухвалу від 02 серпня 2017 року та відмовленно в задоволенні клопотання.

На ухвалу судді Харківського окружного адміністративного суду від 02 серпня 2017 року Головним управлінням Держпраці у Харківській області було подано апеляційну скаргу до ОСОБА_1 апеляційного адміністративного суду.

Колегією суддів Харківського апеляційного адміністративного суду апеляційну скаргу задоволено частково та справу за адміністративним позовом Головного управління Держпраці у Харківській області до Комунального підприємства з водопостачання та водовідведення "ДЖЕРЕЛО" про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду направлено до суду 1 інстанції для продовження розгляду.

Суд, дослідивши матеріали справи, та з урахуванням ухвали ОСОБА_1 апеляційного адміністративного суду приходить до висновку, що позовна заява відповідає вимогам ст. 106 КАС України.

Виходячи з положень ст. 183-2 КАС України позовну заяву належить розглядати в порядку скороченого провадження.

Справа підсудна ОСОБА_1 окружному адміністративному суду.

Керуючись ст. 107, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В :

1. Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за позовом Головного управління Держпраці у Харківській області до Комунального підприємства з водопостачання та водовідведення "ДЖЕРЕЛО" про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду.

2. Зобов'язати позивача надати до суду оригінал позовної заяви разом з доданими до неї копіями документів.

3. Запропонувати відповідачеві у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі подати до суду письмові заперечення проти позову (разом з усіма доказами, що обґрунтовують доводи заперечень) або заяву про визнання позову. В разі якщо місцезнаходження відповідача розташовано на території міста Харкова - заперечення проти позову чи заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії суду за адресою: м. Харків, вул. Мар'їнська, 18 "Б-3".

4. Розгляд і вирішення справи здійснювати одноособовим складом суду в порядку скороченого провадження.

5. Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, що справа буде розглянута у порядку скороченого провадження протягом таких строків: 1) не пізніше наступного дня з дня надходження до суду заяви відповідача про визнання позову; 2) не пізніше трьох днів з дня закінчення строку, передбаченого ч.3 ст.183-2 КАС України, якщо до суду не буде подано заперечення відповідача та за умови, що справа розглядається судом за місцезнаходженням відповідача; 3) не пізніше трьох днів - у разі якщо протягом семи днів з дня закінчення строку, передбаченого ч.3 ст.183-2 КАС України, до суду не надійде заперечення відповідача та за умови, що справа не розглядається судом за місцезнаходженням відповідача.

6. Копії даної ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

7. Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, про наявність у них процесуальних прав і обов'язків, що передбачені ст.ст. 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України.

8. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Бадюков Ю.В.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.10.2017
Оприлюднено20.10.2017
Номер документу69626659
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —820/3040/17

Ухвала від 21.11.2017

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бадюков Ю.В.

Ухвала від 30.10.2017

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бадюков Ю.В.

Ухвала від 19.10.2017

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бадюков Ю.В.

Ухвала від 04.10.2017

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Калиновський В.А.

Ухвала від 29.09.2017

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Калиновський В.А.

Ухвала від 22.09.2017

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Калиновський В.А.

Ухвала від 22.09.2017

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Калиновський В.А.

Ухвала від 14.08.2017

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бадюков Ю.В.

Ухвала від 02.08.2017

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бадюков Ю.В.

Ухвала від 21.07.2017

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бадюков Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні