Ухвала
від 25.10.2017 по справі 2а-1870/996/11
СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

                                                                                                              

                     СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

                                                   У Х В А Л А

про заміну сторони виконавчого провадження

25 жовтня 2017 р.                                                   Справа № 2а-1870/996/11

Сумський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Прилипчука О.А.,

розглянувши у порядку письмового провадження в приміщенні суду в м. Суми заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області про заміну сторони виконавчого провадження по адміністративній справі № 2а-1870/996/11

за позовом Сумського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Сумської міської виконавчої дирекції Сумського обласного відділення ФСС з ТВП

до Спільного підприємства "Денвер" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю

про стягнення заборгованості,-

                                                  В С Т А Н О В И В:

Постановою Сумського окружного адміністративного суду від 14.03.2011 адміністративний позов Сумського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Сумської міської виконавчої дирекції Сумського обласного відділення ФСС з ТВП до Спільного підприємства "Денвер" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю про стягнення заборгованості задоволено. Стягнуто з Спільного підприємства "Денвер" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю (код ЄДРПОУ 23631861) на користь Сумського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Сумської міської виконавчої дирекції Сумського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності заборгованість зі сплати страхових внесків на обов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності за 2010р. в загальному розмірі 2184грн. 33коп.

На виконання даної постанови 09.06.2011 Сумським окружним адміністративним судом видано виконавчий лист по адміністративній справі № 2а-1870/996/11.

Згідно ухвали Сумського окружного адміністративного суду від 25.07.2013 Відділу державної виконавчої служби Сумського міського управління юстиції 22.08.2013 видано дублікат виконавчого листа по справі № 2а-1870/996/11.

12.10.2017 Управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області подано до суду заяву про заміну сторони виконавчого провадження по адміністративній справі № 2а-1870/996/11, яка обґрунтована тим, що Сумське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Сумської міської виконавчої дирекції Сумського обласного відділення ФСС з ТВП було реорганізоване шляхом приєднання до Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області. Таким чином, правонаступником Сумського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Сумської міської виконавчої дирекції Сумського обласного відділення ФСС з ТВП є Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області. У зв'язку з чим просить суд замінити стягувача його правонаступником.

Представники сторін у судове засідання не з'явилися. Про час та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

Відповідно до вимог ч.6 ст. 12 та ч.1 ст. 41 Кодексу адміністративного судочинства України під час судового розгляду справи в судовому засіданні забезпечується повне фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу, крім випадків неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи у разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності осіб, які беруть участь у справі (у тому числі при розгляді справи в порядку письмового провадження).

Таким чином, фіксування судового засідання по справі не здійснюється.

Розглянувши заяву представника позивача, суд приходить до висновку, що вона підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

На підставі статті 55 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником.

Також, ч. 5 ст. 15 Закону України «Про виконавче провадження» від 02.06.2016 № 1404-VІІІ передбачено, що у разі вибуття однієї із сторін виконавець за заявою сторони, а також заінтересована особа мають право звернутися до суду із заявою про заміну сторони її правонаступником. Для правонаступника усі дії, вчинені до його вступу у виконавче провадження, є обов'язковими тією мірою, якою вони були б обов'язковими для сторони, яку правонаступник замінив.          

Відповідно до Наказу Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від 22.05.2017 № 258-ОС «Про припинення Сумського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, шляхом приєднання, створення комісії з реорганізації Сумського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та затвердження персонального складу цієї комісії» було припинено Сумське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності шляхом приєднання до управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідне допустити заміну стягувача його правонаступником.

Керуючись ст. ст. 165, 264 КАС України, суд, -

                                                   У Х В А Л И В:

Заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області про заміну сторони виконавчого провадження у справі за позовом Сумського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Сумської міської виконавчої дирекції Сумського обласного відділення ФСС з ТВП до Спільного підприємства "Денвер" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю про стягнення заборгованості - задовольнити.

Допустити заміну стягувача по виконавчому листу Сумського окружного адміністративного суду № 2а-1870/996/11 від 09.06.2011 про стягнення зі Спільного підприємства "Денвер" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю (код ЄДРПОУ 23631861) на користь Сумського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності заборгованості зі сплати страхових внесків у розмірі 2184 (дві тисячі сто вісімдесят чотири) грн. 33 коп. правонаступником — Управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області (площа Троїцька, 5, м. Суми, 40022, код ЄДРПОУ 41312573), по справі № 2а-1870/996/11 за позовом Сумської міської виконавчої дирекції Сумського обласного відділення ФСС з ТВП до Спільного підприємства "Денвер" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю про стягнення заборгованості.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Сумський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги в п'ятиденний строк з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Суддя                                         О.А. Прилипчук

                                                                                

Дата ухвалення рішення25.10.2017
Оприлюднено30.10.2017
Номер документу69794741
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —2а-1870/996/11

Ухвала від 09.08.2023

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

О.А. Прилипчук

Ухвала від 19.07.2023

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

О.А. Прилипчук

Ухвала від 04.07.2023

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

О.А. Прилипчук

Ухвала від 12.05.2021

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

О.А. Прилипчук

Ухвала від 29.04.2021

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

О.А. Прилипчук

Ухвала від 25.10.2017

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

О.А. Прилипчук

Ухвала від 13.10.2017

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

О.А. Прилипчук

Постанова від 14.03.2011

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

І.Г. Шевченко

Ухвала від 18.02.2011

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

І.Г. Шевченко

Ухвала від 18.02.2011

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

І.Г. Шевченко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні