Ухвала
від 02.11.2017 по справі 823/1659/17
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкладення розгляду адміністративної справи

02 листопада 2017 року справа № 823/1659/17

м. Черкаси

Черкаський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді – Гаращенка В.В.,

за участю секретаря – Савости С.В.,

за участю представників:

позивача – не з'явився,

відповідача – не з'явився,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Черкаси адміністративну справу за позовом Головного управління ДФС у Черкаській області до комунального підприємства «Драбівське виробниче управляння житлово-комунального господарства» про стягнення податкового боргу,

ВСТАНОВИВ:

Головне управління ДФС у Черкаській області звернулось до суду з адміністративним позовом до комунального підприємства «Драбівське виробниче управляння житлово-комунального господарства», в якому просить стягнути з рахунків у банках, обслуговуючих відповідача податковий борг в сумі 356 858 грн. 77 коп.

Представник позивача в судове засідання не з'явився, хоча про дату, час та місце судового розгляду справи повідомлений належним чином. Причини неявки суду не повідомив, доказів поважності своєї відсутності в судовому засіданні не надав.

Представник відповідача в судове засідання не з'явився, хоча про дату, час та місце судового розгляду справи повідомлений належним чином.

Відповідно до пункту 2 частини 1 статті 128 Кодексу адміністративного судочинства України суд відкладає розгляд справи в разі неприбуття в судове засідання позивача, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності.

З урахуванням наведеного, за відсутності доказів поважності неявки в судове засідання представника позивача, суд приходить до висновку про необхідність відкладення розгляду справи у зв'язку з неявкою позивача.

Керуючись ст.ст. 128, 150, 159, 160, 165 КАС України, суд,

УХВАЛИВ:

Розгляд адміністративної справи відкласти.

Судове засідання призначити на 10 листопада 2017 року об 11 год. 00 хв., яке проводитиметься одноособово суддею Гаращенком В.В. в приміщенні Черкаського окружного адміністративного суду за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 117.

Зобов'язати відповідача до 10 листопада 2017 року надати Черкаському окружному адміністративному суду: належним чином засвідчені копії платіжних доручень про сплату податку на додану вартість за період з листопада 2016 року по серпень 2017 року.

Попередити відповідача, що ненадання витребуваних судом доказів буде розцінено як неповага до суду із застосуванням встановленої законом відповідальності.

Попередити позивача, що у разі повторної неявки в судове засідання представника позивача, позовна заява буде залишена без розгляду.

Згідно ч. 2 ст. 40 КАС України особи, які беруть участь у справі, у разі неможливості прибуття до суду з поважних причин, зобов'язані завчасно повідомити про це суд.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Гаращенко

СудЧеркаський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення02.11.2017
Оприлюднено07.11.2017
Номер документу69999095
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —823/1659/17

Постанова від 24.11.2017

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

Ухвала від 02.11.2017

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

Ухвала від 26.10.2017

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні