Ухвала
від 06.11.2017 по справі 816/1946/17
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

06 листопада 2017 рокум. ПолтаваСправа № 816/1946/17

Суддя Полтавського окружного адміністративного суду Шевяков І.С., перевіривши матеріали адміністративного позову Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області до Лохвицької районної Державної лікарні ветеринарної медицини про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю), -

В С Т А Н О В И В:

03 листопада 2017 року Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області звернулось до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Лохвицької районної Державної лікарні ветеринарної медицини про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю) у вигляді повного зупинення експлуатації будівлі автогаражу Лохвицької районної Державної лікарні ветеринарної медицини, розташованої за адресою: Полтавська область, Лохвицький район, м. Лохвиця, вул. Ватутіна, 108, до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки.

          Адміністративний позов відповідає вимогам статей 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України та поданий у строк, встановлений законом.

          Відповідно до частин 1, 2 статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України справа підлягає розгляду в порядку скороченого провадження.

          На підставі викладеного, керуючись статтями 106, 107, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

          

          Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі № 816/1946/17 за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області до Лохвицької районної Державної лікарні ветеринарної медицини про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю).

          Зобов'язати позивача у триденний строк з дня одержання копії ухвали надати до суду:

- документи на підтвердження права власності / права користування Лохвицької районної Державної лікарні ветеринарної медицини на приміщення об'єкта перевірки, розташованого за адресою: Полтавська область, Лохвицький район, м. Лохвиця, вул. Ватутіна, 108, стосовно якого потрібно застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду (контролю);

- документи, що були використані під час проведення перевірки та свідчать про допущені порушення;

- інформацію щодо складення управлінням на підставі акту перевірки №82 від 20.20.2017 року припису про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, а у разі складення такого припису - інформацію (з наданням відповідних доказів) щодо його направлення на адресу відповідача, застосування до відповідача санкцій за невиконання вимог такого припису, а також щодо оскарження відповідачем вказаного припису у встановленому законодавством порядку.

Запропонувати відповідачу у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали подати письмові заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову безпосередньо до канцелярії суду (за адресою: 36039, м. Полтава, вул. Пушкарівська, 9/26), якщо справа розглядається за місцезнаходженням відповідача, або поштою, якщо справа не розглядається за місцезнаходженням відповідача.

Зобов'язати відповідача у триденний строк з дня одержання копії ухвали надати до суду документи, що підтверджують належність приміщень об'єкта перевірки, розташованого за адресою: Полтавська область, Лохвицький район, м. Лохвиця, вул. Ватутіна, 108, Лохвицькій районній Державній лікарні ветеринарної медицини, а також положення про юридичну особу - Лохвицьку районну Державну лікарню ветеринарної медицини (ідентифікаційний код 00703612).

Роз'яснити відповідачу, що справа буде розглянута в порядку скороченого провадження не пізніше трьох днів з дня закінчення десятиденного строку, якщо до суду не буде подано заперечення відповідача.

Роз'яснити позивачеві, що відповідно до положень частини 4 статті 1832 Кодексу адміністративного судочинства України у разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

Справа розглядатиметься суддею одноособово без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Копію ухвали надіслати особам, що беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту постановлення.

          Суддя                                                                                І.С. Шевяков

Дата ухвалення рішення06.11.2017
Оприлюднено08.11.2017
Номер документу70009453
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —816/1946/17

Постанова від 13.12.2017

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

І.С. Шевяков

Ухвала від 20.11.2017

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

І.С. Шевяков

Ухвала від 06.11.2017

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

І.С. Шевяков

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні