Ухвала
від 20.11.2017 по справі 914/2364/17
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

20.11.2017 р.                                         Справа № 914/2364/17

Господарський суд Львівської області у складі судді М. Синчука, розглянувши матеріали

позовної заяви: Приватного підприємства «Агенство земельних відносин», смт. Розділ,

до відповідача 1: Приватного акціонерного товариства «Акціонерна компанія «Монтажбудзв'язок», смт. Розділ,

до відповідача 2: Миколаївського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Львівської області, м. Миколаїв,

до відповідача 3: Публічного акціонерного товариства «ДТЕК Крименерго»,

м. Київ,

до відповідача 4: Публічне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Львівгаз», м. Львів,

про: звільнення з-під арешту нерухомого майна,

визнав їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду та порушення провадження у справі.

Відповідно до ст. 27 ГПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора. Якщо господарський суд при прийнятті позовної заяви, вчиненні дій по підготовці справи до розгляду або під час розгляду справи встановить, що рішення господарського суду може вплинути на права і обов'язки осіб, що не є стороною у справі, господарський суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Керуючись ст.ст. 27, 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд,

УХВАЛИВ:

1. Порушити провадження у справі і прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Розгляд справи призначити на 04.12.17 р. о 10:40 год.

3. Залучити до участі у справі третю особу 1, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: Миколаївський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівської області (81600, м. Миколаїв, вул. Шептицького, 9)

4. Залучити до участі у справі третю особу 2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: Личаківський відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівської області (79058, м. Львів, пр. Чорновола, 39)

5.          Зобов'язати позивача:

5.1.          Надати письмове підтвердження того, що у провадженні господарських судів України, або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, нема справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та нема рішення цих органів з такого спору.

5.2.          Надати суду документальне обґрунтування змісту позовних вимог щодо кожного з відповідачів.

5.3.          Забезпечити явку уповноваженого представника в судове засідання, яке відбудеться в приміщенні господарського суду Львівської області за адресою: вул. Личаківська, 128, м. Львів, 79014.

6. Зобов'язати відповідача 1,2,3,4:

6.1.Надати суду документально-обґрунтований відзив на позовну заяву з посиланням на докази та норми чинного законодавства.

6.2.Надати письмове підтвердження того, що у провадженні господарських судів України, або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, нема справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та нема рішення цих органів з такого спору.

6.3.Забезпечити явку уповноваженого представника в судове засідання, яке відбудеться в приміщенні господарського суду Львівської області за адресою: вул. Личаківська, 128, м. Львів, 79014.

7. Зобов'язати третю особу 1,2:

7.1.Надати суду документально-обґрунтований відзив на позовну заяву з посиланням на докази та норми чинного законодавства.

7.2.Надати письмове підтвердження того, що у провадженні господарських судів України, або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, нема справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та нема рішення цих органів з такого спору.

7.3.Забезпечити явку уповноваженого представника в судове засідання, яке відбудеться в приміщенні господарського суду Львівської області за адресою: вул. Личаківська, 128, м. Львів, 79014.

8. Довести до відома позивача, що у випадку невиконання вимог ухвали суду, неподання до суду витребуваних документів, суд вправі залишити позов без розгляду на підставі ст. 81 ГПК України.

9. Довести до відома учасників процесу, що згідно з п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України за ухилення від виконання дій, покладених господарським судом на сторону, з винної сторони стягується штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

10. Довести до відома учасників процесу, що згідно з ст. 75 Господарського процесуального кодексу України якщо відзив на позовну заяву і витребувані господарським судом документи не подано, справу може бути розглянуто за наявними в ній матеріалами.

Повноваження представників сторін повинні бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку (засвідченою нотаріально або, якщо довіреність видається юридичною особою, підписом керівника з прикладенням печатки цієї юридичної особи). У разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівником або засновниками –наказ, рішення, розпорядження, протокол тощо (або засвідчені належним чином витяги з них), які підтверджують службовий статус представника. При направлені до суду документів посилання на номер справи обов'язкове.

У зв'язку із запровадженням автоматизованої системи документообігу у господарському суді клопотання, пояснення, документально обґрунтуванні відзиви та додаткові документи подавати за 3 дні до судового засідання з обов'язковою реєстрацією у канцелярії суду з посиланням на № справи.

Суддя                                                                                 Синчук М.М.

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення20.11.2017
Оприлюднено24.11.2017
Номер документу70388602
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —914/2364/17

Постанова від 17.04.2018

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Марко Роман Іванович

Ухвала від 26.03.2018

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Марко Роман Іванович

Ухвала від 26.02.2018

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Марко Роман Іванович

Ухвала від 05.02.2018

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Марко Роман Іванович

Ухвала від 05.02.2018

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Марко Роман Іванович

Ухвала від 15.01.2018

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Марко Роман Іванович

Ухвала від 15.01.2018

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Марко Роман Іванович

Рішення від 11.12.2017

Господарське

Господарський суд Львівської області

Синчук М.М.

Ухвала від 04.12.2017

Господарське

Господарський суд Львівської області

Синчук М.М.

Ухвала від 20.11.2017

Господарське

Господарський суд Львівської області

Синчук М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні