Ухвала
від 20.11.2017 по справі 826/13843/17
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1

У Х В А Л А

про закінчення підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

20 листопада 2017 року м. Київ № 826/13843/17

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі головуючого судді Чудак О.М., за участю секретаря судових засідань Стеценко А.В., представників сторін, у відсутність представника третьої особи, розглянувши у попередньому судовому засіданні матеріали адміністративної справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Тідісі-Схід" до Державної фіскальної служби України, третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - комісія Державної фіскальної служби України, про визнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити певні дії,

встановив:

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшла позовна заява Товариства з обмеженою відповідальністю "Тідісі-Схід" (ТОВ "Тідісі-Схід") до Державної фіскальної служби України (ДФС України) про визнання протиправним та скасування рішення комісії Державної фіскальної служби України (комісія ДФС України) від 31.07.2017 №26757/35493625 про відмову в реєстрації податкової накладної від 30.06.2017 №2 в Єдиному реєстрі податкових накладних, поданої ТОВ "Тідісі-Схід", зобов'язання ДФС України зареєструвати в Єдиному реєстрі податкових накладних податкову накладну від 30.06.2017 №2, подану ТОВ "Тідісі-Схід".

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 01.11.2017 відкрито провадження у справі і призначено попереднє судове засідання, до участі у справі в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача залучено комісію Державної фіскальної служби України (комісія ДФС України).

Під час підготовки справи до судового розгляду, в тому числі при проведенні попереднього судового засідання, з метою забезпечення всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення даної справи протягом розумного строку, судом уточнено позовні вимоги, визначені обставини, що потребують доказування, з'ясовано коло доказів та їх збір. У зв'язку з цим, судом прийнято рішення: про витребування документів та інших матеріалів відповідно до частини другої статті 69 Кодексу адміністративного судочинства України від (КАС України); про витребування в осіб, які беруть участь у справі, доповнень чи пояснень певних обставин, а також витребування додаткових доказів відповідно до статті 114 КАС України.

Крім того, судом встановлено коло осіб, які беруть участь у справі.

Також вирішено питання про здійснення адміністративного судочинства суддею одноособово чи колегією суддів відповідно до статей 23-24 КАС України. Так, частиною першою статті 24 КАС України передбачено, що адміністративні справи, предметом оскарження в яких є рішення, дії чи бездіяльність Кабінету Міністрів України, міністерства чи іншого центрального органу виконавчої влади, Національного банку України, їхньої посадової чи службової особи, виборчої комісії (комісії з референдуму), члена цієї комісії розглядаються і вирішуються в окружному адміністративному суді колегією у складі трьох суддів. Враховуючи, що позивачем у даній справі є юридична особа, відповідачем ДФС України, а предметом оскарження рішення комісії ДФС України, справа підлягає розгляду колегією суддів.

Таким чином, за наслідками підготовчого провадження наявні підстави для його закінчення та призначення справи до судового розгляду.

На підставі викладеного, керуючись статтями 110, 111, 121, 165, 186, 254 Кодексу адміністративного судочинства України,

ухвалив:

Закінчити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду на 29 листопада 2017 року о 12:30 годині в залі судового засідання №9 Окружного адміністративного суду міста Києва, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Болбочана Петра, 8.

Здійснювати розгляд справи у складі колегії суддів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Відповідно до частини шостої статті 254 Кодексу адміністративного судочинства України, ухвали суду, які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з моменту постановлення.

Суддя О.М. Чудак

СудОкружний адміністративний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення20.11.2017
Оприлюднено24.11.2017
Номер документу70447272
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/13843/17

Рішення від 29.12.2017

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Чудак О.М.

Ухвала від 20.11.2017

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Чудак О.М.

Ухвала від 01.11.2017

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Чудак О.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні