Ухвала
від 24.11.2017 по справі 813/4277/17
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

24 листопада 2017 року                                                                                 № 813/4277/17                     Суддя Львівського окружного адміністративного суду Гулкевич І.З., перевіривши матеріали адміністративного позову Товариства з обмеженою відповідальністю "Інпук Інжиніринг" до Державної фіскальної служби України про визнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити дії,-

в с т а н о в и в:

          Товариство з обмеженою відповідальністю "Інпук Інжиніринг" звернулося до Львівського окружного адміністративного суду з позовом до Державної фіскальної служби України , в якому просить:

          1) визнати протиправним та скасувати рішення комісії Державної фіскальної служби України, яка приймає рішення про реєстрацію податкової накладної /розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних або відмову в такій реєстрації від 25 вересня 2017 року №181878/40989599 про відмову у реєстрації податкової накладної №12 від 31 серпня 2017 року;

          2) зобов'язати Державну фіскальну службу України зареєструвати у день надходження в Єдиному реєстрі податкових накладних податкову накладну Товариства з обмеженою відповідальністю "Інпук Інжиніринг" №12 від 31.08.2017 року виписаної для ТОВ "Даноша".

          Згідно з ч. 3 ст. 106 КАС України до позовної заяви додається документ про сплату судового збору, крім випадків, коли його не належить сплачувати.

          Згідно ч. 2 ст. 4 Закону України «Про судовий збір», за подання до адміністративного суду позовної заяви немайнового характеру суб'єктом владних повноважень, юридичною особою або фізичною особою - підприємцем сплачується судовий збір у розмірі 1 прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

          У відповідності з абзацу 2 ч.3 ст. 6 Закону України «Про судовий збір», у разі коли в позовній заяві об'єднано дві і більше вимог немайнового характеру, судовий збір сплачується за кожну вимогу немайнового характеру.

          Як видно з позовної заяви, позивачем заявлено дві вимоги немайнового характеру.

          В контексті наведеного вище позивачем має бути сплачено судовий збір у розмірі по 1600 грн. за кожну немайнову вимогу.

          Відповідно до ст. 108 Кодексу адміністративного судочинства України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених ст.106 Кодексу адміністративного судочинства України, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначає недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлює строк, достатній для усунення недоліків.

          За таких обставин позов підлягає залишенню без руху з наданням строку для усунення недоліків.

          Керуючись ст.ст. 106- 108 КАС України -

у х в а л и в :

          Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Інпук Інжиніринг" до Державної фіскальної служби України про визнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити дії залишити без руху до 08 грудня 2017 року включно, для усунення недоліків вказаних у мотивувальній частині даної ухвали суду.

Роз'яснити позивачеві, що в разі не усунення недоліків, заява вважатиметься неподаною та буде повернута.

Копію ухвали направити позивачеві.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Львівського апеляційного адміністративного суду через Львівський окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подала, до суду апеляційної інстанції.

Ухвала набирає законної сили в строк та в порядку передбаченому ст. 254 КАС України.

          Суддя                                                   Гулкевич І.З.

СудЛьвівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення24.11.2017
Оприлюднено28.11.2017
Номер документу70489972
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —813/4277/17

Ухвала від 31.01.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулкевич Ірена Зіновіївна

Ухвала від 06.12.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулкевич Ірена Зіновіївна

Ухвала від 24.11.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулкевич Ірена Зіновіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні