Ухвала
від 29.11.2017 по справі 810/1551/17
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа: №810/1551/17 Головуючий у 1- й інстанції зКушнова А.О. Суддя - доповідач: Земляна Г.В.

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

29 листопада 2017 року м. Київ

Суддя Київського апеляційного адміністративного суду Земляна Г.В. перевіривши матеріали апеляційної скарги Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області на постанову Київського окружного адміністративного суду від 02 жовтня 2017 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Грегорини" до Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області про визнання протиправними дій та бездіяльності, зобов'язання вчинити певні дії,

В С Т А Н О В И Л А :

В провадженні Київського апеляційного адміністративного суду перебуває апеляційна скарга Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області на постанову Київського окружного адміністративного суду від 02 жовтня 2017 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Грегорини" до Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області про визнання протиправними дій та бездіяльності, зобов'язання вчинити певні дії.

Постановою Київського окружного адміністративного суду від 02 жовтня 2017 року позов задоволено частково.

Не погоджуючись з прийнятим рішенням відповідач подав апеляційну скаргу.

Ухвалою Київського апеляційного адміністративного суду від 02 листопада 2017 року апеляційну скаргу залишено без руху через її невідповідність вимогам ст. 187 Кодексу адміністративного судочинства України. Особі, яка подала апеляційну скаргу було встановлено строк на протязі п'ятнадцяти днів з моменту отримання копії ухвали усунути недоліки апеляційної скарги, а саме: сплатити судовий збір у розмірі 3 520 грн.

Копія ухвали Київського апеляційного адміністративного суду від 02 листопада 2017 року отримана апелянтом 09 листопада 2017 року, що підтверджено повідомленням про вручення поштового відправлення.

27 листопада 2017 року від представника Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області, на адресу Київського апеляційного адміністративного суду надіслано клопотання про продовження строку для усунення недоліків.

В своєму клопотання, апелянт вказує, що вирішення питання щодо виділення коштів на сплату судового збору є складним і потребує певного часу. Так, в своєму клопотання, апелянт вказує, що Києво-Святошинської об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області не є розпорядником коштів і для сплати судового збору зобов'язана звернутись до Управління Державної казначейської служби України, що потребує додаткового часу, у зв'язку з чим просить продовжити термін для усунення недоліків.

Відповідно до ч.1 ст. 102 КАС України, пропущений з поважних причин процесуальний строк, встановлений законом, може бути поновлений, а процесуальний строк, встановлений судом, - продовжений судом за клопотанням особи, яка бере участь у справі.

За таких обставин, колегія суддів вважає, що підстави для продовження процесуального строку є поважними, так як апелянтом вчинено дії для забезпечення виконання вимог ухвали суду, однак, кошти для сплати судового збору до апелянта ще не надійшли.

Таким чином, клопотання представника відповідача є обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню. Тому слід продовжити процесуальні строки сплати судового збору.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 102, 187, 189, 254 КАС України, колегія суддів,

УХВАЛИЛА:

Клопотання Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області про продовження строку для усунення недоліків апеляційної скарги задовольнити.

Продовжити Києво-Святошинській об'єднаній державній податковій інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області строк для усунення недоліків апеляційної скарги у справі за апеляційною скаргою Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області на постанову Київського окружного адміністративного суду від 02 жовтня 2017 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Грегорини" до Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області про визнання протиправними дій та бездіяльності, зобов'язання вчинити певні дії до 25 грудня 2017 року .

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення є остаточною та оскарженню не підлягає.

Суддя

Київського апеляційного адміністративного суду Г.В.Земляна

СудКиївський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення29.11.2017
Оприлюднено04.12.2017
Номер документу70597685
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —810/1551/17

Ухвала від 21.05.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Хохуляк В.В.

Постанова від 18.04.2018

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Кузьмишина О.М.

Ухвала від 02.04.2018

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Кузьмишина О.М.

Ухвала від 02.04.2018

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Кузьмишина О.М.

Ухвала від 23.01.2018

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Земляна Г.В.

Ухвала від 29.11.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Земляна Г.В.

Ухвала від 02.11.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Земляна Г.В.

Постанова від 02.10.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 28.09.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 07.09.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні