Ухвала
від 06.12.2017 по справі 525/1087/17
ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 525/1087/17

Провадження №2-а/525/34/2017

У Х В А Л А

06 грудня 2017 року Великобагачанський районний суд Полтавської області в складі: головуючого - судді Лисенко Н.В., при секретарі Хоменко М.М., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в сел. Велика Багачка Полтавської області адміністративний позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2 праці та соціального захисту населення Великобагачанської районної державної адміністрації у Полтавській області про зобов'язання вчинити дії, -

в с т а н о в и в :

Позивач ОСОБА_1 звернувся 18 жовтня 2017 року до суду з позовом в порядку адміністративного судочинства до ОСОБА_2 праці та соціального захисту населення Великобагачанської районної державної адміністрації у Полтавській області про зобов'язання вчинити дії.

Ухвалою суду від 19 жовтня 2017 року відкрито провадження по справі та визнано явку позивача ОСОБА_1 в судове засідання обов'язковою.

Судове засідання призначене на 27 листопада 2017 року було відкладено за клопотанням позивача ОСОБА_1 6 грудня 2017 року відповідачем ОСОБА_2 соціального захисту населення Великобагачанської РДА подані заперечення на позов ОСОБА_1

В судове засідання 6 грудня 2017 року позивач ОСОБА_1 не з'явився, належним чином повідомлений про час і місце розгляду справи судовою повісткою з рекомендованим повідомленням, яка була ним отримана 30 листопада 2017 року, в матеріалах справи є заява позивача про розгляд справи у його відсутність.

Представник відповідача ОСОБА_3 в судовому засіданні 6 грудня 2017 року заявив клопотання про заміну відповідача по справі ОСОБА_2 праці та соціального захисту населення Великобагачанської районної державної адміністрації у Полтавській області його правонаступником ОСОБА_2 соціального захисту населення Великобагачанської районної державної адміністрації.

Суд, заслухавши пояснення представника відповідача, вивчивши та дослідивши матеріали справи, приходить до висновку, що є передбачені підстави для заміни відповідача ОСОБА_2 праці та соціального захисту населення Великобагачанської районної державної адміністрації у Полтавській області його правонаступником ОСОБА_2 соціального захисту населення Великобагачанської районної державної адміністрації з наступних підстав.

Відповідно до ст. 55 Кодексу адміністративного судочинства України у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

Судом встановлено, що розпорядженням голови Великобагачанської районної державної адміністрації Полтавської області № 321 від 9 листопада 2016 року затверджено Положення про управління соціального захисту населення Великобагачанської районної державної адміністрації в новій редакції та вважати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 5 жовтня 2016 року № 269 «Про затвердження Положення про управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації в новій редакції» .

Таким чином, суд приходить до висновку, що в даний час є підстави для заміни відповідача ОСОБА_2 праці та соціального захисту населення Великобагачанської районної державної адміністрації у Полтавській області його правонаступником ОСОБА_2 соціального захисту населення Великобагачанської районної державної адміністрації.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст.ст. 55, 165 КАС України, суд, -

у х в а л и в :

У справі № 525/1087/17 за адміністративним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 праці та соціального захисту населення Великобагачанської районної державної адміністрації у Полтавській області про зобов'язання вчинити дії, замінити відповідача ОСОБА_2 праці та соціального захисту населення Великобагачанської районної державної адміністрації у Полтавській області його правонаступником ОСОБА_2 соціального захисту населення Великобагачанської районної державної адміністрації. Вручити предсчтавнику ОСОБА_2 соціального захисту населення Великобагачанської районної державної адміністрації копію даної ухвали. та судову повістку про виклик в судове засідання.

Розгляд справи відкласти на 11 годин 30 хвилин 13 грудня 2017 року.

Направити позивачу судову повістку про виклик в судове засідання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя -

СудВеликобагачанський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення06.12.2017
Оприлюднено06.12.2017
Номер документу70741316
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —525/1087/17

Ухвала від 27.03.2018

Адміністративне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Лисенко Н. В.

Ухвала від 03.03.2018

Адміністративне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Лисенко Н. В.

Ухвала від 01.02.2018

Адміністративне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Лисенко Н. В.

Ухвала від 05.01.2018

Адміністративне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Лисенко Н. В.

Ухвала від 06.12.2017

Адміністративне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Лисенко Н. В.

Ухвала від 19.10.2017

Адміністративне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Лисенко Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні