Ухвала
від 11.12.2017 по справі 802/586/17-а
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

м. Вінниця

11 грудня 2017 р. Справа № 802/586/17-а

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Дончик Віталій Володимирович, розглянувши заяву представника відповідача про скасування заходів реагування у сфері державного нагляду у адміністративній справі за позовом Управління Держпраці у Вінницькій області до Приватного акціонерного товариства «Козятинхліб» про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду

в с т а н о в и в :

В провадженні Вінницького окружного адміністративного суду перебувала адміністративна справа за позовом Управління Держпраці у Вінницькій області до Приватного акціонерного товариства "Козятинхліб" про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду.

Постановою Вінницького окружного адміністративного суду від 10.05.2017 року позов задоволено, застосовано заходи реагування у сфері державного нагляду до Приватного акціонерного товариства “Козятинхліб”, зупинено виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме зварювальних, газополум'яних робіт.

04.12.2017 року до Вінницького окружного адміністративного суду надійшла заява представника Приватного акціонерного товариства "Козятинхліб" про скасування заходів реагування у сфері державного нагляду, застосованих до товариства постановою Вінницького окружного адміністративного суду від 10.05.2017 року.

Згідно з ч.ч. 12, 13 ст. 183-2 КАС України особа має право подати заяву про скасування заходів реагування щодо державного нагляду (контролю), застосованих судом за результатом розгляду справи, передбаченої пунктом 5 частини першої цієї статті, якщо обставини, які стали підставою для вжиття заходів реагування, перестали існувати або усунуті, що підтверджується відповідними доказами. Така заява подається до адміністративного суду, який прийняв постанову про застосування відповідних заходів реагування щодо державного нагляду (контролю).

Заява про скасування заходів реагування щодо державного нагляду (контролю) підлягає розгляду та вирішенню суддею одноособово з повідомленням осіб, які беруть участь у справі, протягом п'яти днів з дня її отримання судом.

Враховуючи скорочені строки розгляду заяви про скасування заходів реагування щодо державного нагляду (контролю), вважаю за необхідне повідомити сторін про час, дату та місце розгляду заяви за допомогою кур'єра, телефону, факсу, електронної пошти чи іншого технічного засобу зв'язку.

На підставі викладеного, суд дійшов висновку, що подану заяву є необхідним призначити до розгляду.

Керуючись ст.ст. 160, 165, 183-2 КАС КАС України суд, -

у х в а л и в :

Призначити заяву представника відповідача про скасування заходів реагування у сфері державного нагляду у адміністративній справі за позовом Управління Держпраці у Вінницькій області до Приватного акціонерного товариства "Козятинхліб" про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду до розгляду у судове засідання на 14 грудня 2017 року о 11:00 в залі судового засідання № 3 Вінницького окружного адміністративного суду м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14.

Повідомити сторін про дату, час та місце розгляду справи.

Ухвала оскарженню не підлягає. Відповідно до ч. 6 ст. 254 КАС України ухвали суду, які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з моменту постановлення.

Суддя                                                                      Дончик Віталій Володимирович

Дата ухвалення рішення11.12.2017
Оприлюднено14.12.2017
Номер документу70852235
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування у сфері державного нагляду

Судовий реєстр по справі —802/586/17-а

Ухвала від 14.12.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дончик Віталій Володимирович

Ухвала від 11.12.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дончик Віталій Володимирович

Постанова від 10.05.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дончик Віталій Володимирович

Ухвала від 18.04.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дончик Віталій Володимирович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні