Ухвала
від 11.12.2017 по справі 2-а/1970/3064/11
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про прийняття справи до провадження та призначення судового засідання

Справа № 2-а/1970/3064/11

11 грудня 2017 року м.Тернопіль

Суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Баранюк А.З. розглянувши заяву управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області про заміну сторони виконавчого провадження по виконанню судового рішення в адміністративній справі за позовом Тернопільського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до Товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо-торгівельне підприємство "Спецпостач" про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИВ:

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області звернулося до суду із заявою про заміну сторони виконавчого провадження щодо виконання постанови Тернопільського окружного адміністративного суду від 22.11.2011 року у справі №2-а-1970/3064/11 за позовом Тернопільського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до Товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо-торгівельне підприємство "Спецпостач" про стягнення заборгованості зі сплати страхових внесків в сумі 119,65 грн. на правонаступника стягувача - Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області.

Згідно з протоколом автоматизованого розподілу судової справи між суддями визначено головуючого у справі суддю Тернопільського окружного адміністративного суду Баранюка А.З.

Відповідно до положень статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником. Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі.

За таких обставин, суд вважає за необхідне призначити судове засідання для розгляду питання про заміну сторони виконавчого провадження.

Керуючись ст. 160, 165, 264 Кодексу адміністративного судочинства України, -

УХВАЛИВ:

Прийняти до провадження адміністративну справу № 2-а-1970/3064/11.

Призначити судове засідання на 20 грудня 2017 року о 10:00 год. в приміщені Тернопільського окружного адміністративного суду за адресою м.Тернопіль, вул.Кн.Острозького, 20.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Викликати сторони для участі в судовому засіданні з доказами на підтвердження особи (представників - належним чином оформленою довіреністю).

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя                                                                                                    Баранюк А.З.

Копія вірна

Суддя                                                                                                    Баранюк А.З.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.12.2017
Оприлюднено14.12.2017
Номер документу70853949
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а/1970/3064/11

Ухвала від 20.12.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Баранюк Андрій Зіновійович

Ухвала від 11.12.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Баранюк Андрій Зіновійович

Постанова від 22.11.2011

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Саадулаєв А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні