Ухвала
від 11.12.2017 по справі 728/2413/17
БАХМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 728/2413/17

номер провадження 2/728/767/17

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі та призначення справи до судового розгляду

11 грудня 2017 року Суддя Бахмацького районного суду Чернігівської області Лобода Н.В., перевіривши виконання вимог ст.ст.119-121 ЦПК України по справі за позовом ОСОБА_1 до Батуринської міської ради Чернігівської області, треті особи - Головне управління Держгеокадастру у Чернігівській області, товариство з обмеженою відповідальністю "Батуринське" про визнання права на земельну частку(пай),-

ВСТАНОВИЛА :

До Бахмацького районного суду Чернігівської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Батуринської міської ради Чернігівської області, треті особи - Головне управління Держгеокадастру у Чернігівській області, товариство з обмеженою відповідальністю "Батуринське" про визнання права на земельну частку(пай).

Позовна заява подана і оформлена в порядку, встановленому ЦПК України; справа підсудна Бахмацькому районному суду Чернігівської області; справу належить розглядати в порядку цивільного судочинства; підстав для повернення, залишення заяви без руху та відмови у відкритті провадження немає.

При підготовці справи до судового розгляду, прийнято рішення про недоцільність проведення попереднього судового засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.11,122,156 ЦПК України, суддя -

УХВАЛИЛА:

Відкрити провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до Батуринської міської ради Чернігівської області, треті особи - Головне управління Держгеокадастру у Чернігівській області, товариство з обмеженою відповідальністю "Батуринське" про визнання права на земельну частку(пай).

Справу призначити до судового розгляду на 11 січня 2018 року о 08-30 год. в залі судових засідань Бахмацького районного суду з викликом в судове засідання сторін, третіх осіб.

В судове засідання викликати сторони, треті особи попередити, що в разі неявки без поважних причин або неповідомлення про причини неявки з'ясування обставин у справі буде проведено на підставі наявних доказів.

Направити відповідачу, третім особам копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати у строк до 11 січня 2018 року подати письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Копію ухвали та судові повістки направити сторонам, третім особам.

Ухвала в частині дотримання правил підсудності може бути оскаржена до апеляційного суду Чернігівської області через Бахмацький районний суд Чернігівської області у спосіб та строки встановлені законодавством.

Суддя Бахмацького районного суду Н.В. Лобода

Дата ухвалення рішення11.12.2017
Оприлюднено14.12.2017
Номер документу70878539
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права на земельну частку(пай

Судовий реєстр по справі —728/2413/17

Рішення від 11.01.2018

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 11.12.2017

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні