Ухвала
від 06.12.2017 по справі 2-1563/11
ВИЩИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ СУД УКРАЇНИ З РОЗГЛЯДУ ЦИВІЛЬНИХ І КРИМІНАЛЬНИХ СПРАВ

У Х В А Л А

06 грудня 2017 року м. Київ

Колегія суддів судової палати у цивільних справах

Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ у складі:

Закропивного О.В., Іваненко Ю.Г., Леванчука А.О.,

розглянувши в попередньому судовому засіданні справу за заявою товариства з обмеженою відповідальністю Юридична фірма АРІЕС , що діє як управитель активів публічного акціонерного товариства Земельний банк заінтересовані особи: ОСОБА_4, закрите акціонерне товариство ЛАНТАН , акціонерне товариство закритого типу ГЕЯ , відділ примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України, про заміну сторони виконавчого провадження у справі за позовом публічного акціонерного товариства Земельний банк до ОСОБА_4, треті особи: закрите акціонерне товариство ЛАНТАН , акціонерне товариство закритого типу ГЕЯ , про звернення стягнення на нерухоме майно, за касаційною скаргою ОСОБА_4 на ухвалу Московського районного суду м. Харкова від 2 лютого 2017 року та ухвалу апеляційного суду Харківської області від 20 червня 2017 року,

в с т а н о в и л а:

Відповідно до п. 6 розділу ХІІ Прикінцеві та перехідні положення Закону України від 02 червня 2016 року № 1402- VІІІ Про судоустрій і статус суддів Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ діє в межах повноважень, визначених процесуальним законом, до початку роботи Верховного Суду та до набрання чинності відповідним процесуальним законодавством, що регулює порядок розгляду справ Верховним Судом.

У зв'язку з цим справа підлягає розгляду в порядку, передбаченому Цивільним процесуальним кодексом України від 18 березня 2004 року.

Відповідно до ч. 5 ст. 332 ЦПК України суд касаційної інстанції призначає справу до судового розгляду за відсутності підстав, встановлених частинами третьою, четвертою цієї статті. Справа призначається до судового розгляду, якщо хоч один суддя із складу суду дійшов такого висновку. Про призначення справи до судового розгляду постановляється ухвала, яка підписується всім складом суду.

Оскільки під час попереднього розгляду справи встановлено обставини, передбачені ч. 5 ст. 332 ЦПК України, колегія суддів вважає за необхідне призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ч. 5 ст. 332 ЦПК України, колегія суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ,

у х в а л и л а:

Справу за заявою товариства з обмеженою відповідальністю Юридична фірма АРІЕС , що діє як управитель активів публічного акціонерного товариства Земельний банк заінтересовані особи: ОСОБА_4, закрите акціонерне товариство ЛАНТАН , акціонерне товариство закритого типу ГЕЯ , відділ примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України, про заміну сторони виконавчого провадження у справі за позовом публічного акціонерного товариства Земельний банк до ОСОБА_4, треті особи: закрите акціонерне товариство ЛАНТАН , акціонерне товариство закритого типу ГЕЯ , про звернення стягнення на нерухоме майно призначити до судового розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Судді: О.В. Закропивний

Ю.Г.Іваненко

А.О. Леванчук

СудВищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
Дата ухвалення рішення06.12.2017
Оприлюднено13.12.2017
Номер документу70882693
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-1563/11

Ухвала від 02.09.2011

Цивільне

Приморський районний суд м.Маріуполя

Митрофанова Є. Г.

Ухвала від 15.08.2011

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Любчик В. М.

Ухвала від 05.08.2011

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Любчик В. М.

Ухвала від 15.02.2011

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Маріуполя

Папаценко П. І.

Ухвала від 09.12.2010

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Бершадська О. В.

Ухвала від 16.11.2010

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Бершадська О. В.

Ухвала від 09.12.2010

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Бершадська О. В.

Ухвала від 28.03.2018

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Погрібний Сергій Олексійович

Постанова від 28.03.2018

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Погрібний Сергій Олексійович

Ухвала від 06.12.2017

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Закропивний Олександр Васильович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні