Ухвала
від 11.12.2017 по справі 805/4321/17-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про закінчення підготовчого провадження

і призначення справи до судового розгляду

11 грудня 2017 р.                               Справа № 805/4321/17-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Шувалова Т.О., вирішуючи питання про відкриття провадження в адміністративній справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в місті Дружківці Донецької області до Товариства з обмеженою відповідальністю “Збагачувальна фабрика “Михайловська” про стягнення заборгованості,-

ВСТАНОВИВ:

08 грудня 2017 року Управління Пенсійного фонду України в місті Дружківці Донецької області звернулось до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю “Збагачувальна фабрика “Михайловська”, в якому позивач просить суд:

- стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю “Збагачувальна фабрика “Михайловська” (код ЄДРПОУ 33623481) на користь управління Пенсійного фонду в місті Дружківці Донецької області ( код ЄДРПОУ 23179481) заборгованість по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пенсій призначених відповідно до п. “б”-“з” ст.. 13 Закону України від 05.11.2011р. № 1788 “Про пенсійне забезпечення” (за Списком №2) в сумі 65 858,58 грн.

Відповідно до частини першої ст. 110 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що підготовку справи до судового розгляду здійснює суддя адміністративного суду, який відкрив провадження в адміністративній справі.

Частиною 2 зазначеної статті передбачено, що суд до судового розгляду адміністративної справи вживає заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи в одному судовому засіданні протягом розумного строку. З цією метою суд може, зокрема, прийняти рішення про витребування документів та інших матеріалів.

Відповідно до частини другої ст.69 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що докази суду надають особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.

На підставі наведеного, враховуючи положення ст.71 Кодексу адміністративного судочинства України, суд вважає за необхідне витребувати письмові докази, які мають значення для повного та всебічного дослідження обставин у справі.

Відповідно до п. 4 ч. 1 ст. 121 Кодексу адміністративного судочинства України, за наслідками підготовчого провадження суд у порядку письмового провадження або в судовому засіданні на розсуд суду постановляє ухвалу про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 69, 71, 110, 121, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Закінчити підготовче провадження у справі № 805/4321/17-а за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в місті Дружківці Донецької області до Товариства з обмеженою відповідальністю “Збагачувальна фабрика “Михайловська” про стягнення заборгованості.

Справу призначити до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на22 грудня 2017 року о 15 годині 30 хвилин в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька обл., м. Слов'янськ, вул. Добровольського, 1.

Зобов'язати позивача:

- забезпечити явку представника у судове засідання;

- надати довіреність на представника, оформлену згідно з вимогами ст.ст. 58, 59 Кодексу адміністративного судочинства України з визначенням права вчинення кожної окремої процесуальної дії;

- надати документ, що підтверджує особу, для огляду;

- надати оригінали всіх документів, доданих до адміністративного позову, для огляду;

- у разі неможливості забезпечення явки представника в судове засідання - завчасно письмово повідомити про це суд та про можливість розгляду справи за його відсутності.

Відповідачу:

- у разі невизнання адміністративного позову надати включно ґрунтовні письмові заперечення та докази на їх підтвердження, а також всі матеріали, на підставі яких вчинені дії та прийняті рішення, з приводу яких подано позов;

- забезпечити явку представника у судове засідання;

- у разі участі представника - надати довіреність на представника, оформлену згідно з вимогами ст.ст. 58, 59 Кодексу адміністративного судочинства України з визначенням права вчинення кожної окремої процесуальної дії;

-надати документ, що підтверджує особу представника, для огляду.

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя                                         Шувалова Т.О.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.12.2017
Оприлюднено15.12.2017
Номер документу70889903
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/4321/17-а

Ухвала від 29.09.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Шувалова Т.О.

Ухвала від 06.08.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Михайлик А.С.

Постанова від 22.12.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Шувалова Т.О.

Ухвала від 11.12.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Шувалова Т.О.

Ухвала від 11.12.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Шувалова Т.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні