Ухвала
від 14.12.2017 по справі 812/1956/17
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

10.2.4

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

14 грудня 2017 року СєвєродонецькСправа № 812/1956/17 Суддя Луганського окружного адміністративного суду Чернявська Т.І., перевіривши матеріали за адміністративним позовом управління Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку Луганської області до товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційна фірма Промсоюз про стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за списком № 2 в сумі 28890,44 грн,

ВСТАНОВИВ:

11 грудня 2017 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов управління Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку Луганської області до товариства з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна фірма «Промсоюз» про стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за списком № 2 за період з 01.10.2017 по 30.11.2017 в сумі 28890,44 грн.

Відповідно до частини другої статті 107 Кодексу адміністративного судочинства України суддя відкриває провадження в адміністративній справі на підставі позовної заяви, якщо відсутні підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження у справі.

Зазначена позовна заява відповідає вимогам статті 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України, підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження у адміністративній справі не встановлено, тому вважаю за необхідне відкрити провадження у цій справі.

Керуючись статтями 6, 17, 23, 99, 104, 105, 106, 107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом управління Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку Луганської області до товариства з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна фірма «Промсоюз» про стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за списком № 2 в сумі 28890,44 грн.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 09 січня 2018 року о 14 год. 00 хв. у приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: Луганська область, м. Сєвєродонецьк, проспект Космонавтів, 18, І поверх, зала судових засідань № 3.

Позивачу - надати оригінали документів, які додані до позовної заяви в копіях, - для огляду в судовому засіданні та засвідчення суддею копій письмових доказів, картку особового рахунку платника станом на час розгляду справи, письмові пояснення щодо періоду утворення заборгованості товариства з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна фірма «Промсоюз» по відшкодуванню фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за списком № 2 в сумі 34341,89 грн, переданої управлінням Пенсійного фонду України в м. Алчевську Луганської області за актом прийому - передачі від 12 вересня 2017 року № 4 у зв'язку зі зміною юридичної адреси платника страхових внесків; документи на підтвердження обставин наявності у товариства з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна фірма «Промсоюз» заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за списком № 2 в сумі 34341,89 грн - розрахунки фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій, призначених відповідно до пункту 2 Розділу ХV «Прикінцеві положення» Закону України від 09 липня 2003 року № 1058-IV«Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» в частині пенсій, призначених відповідно до пункту б - з статті 13 Закону України «Про пенсійне забезпечення» , з доказами надіслання (вручення) платнику страхових внесків; картку особового рахунку по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та пільгових пенсій за списком № 2 товариства з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна фірма «Промсоюз» , передану управлінням Пенсійного фонду України в м. Алчевську Луганської області у зв'язку зі зміною юридичної адреси платника страхових внесків; письмову розписку начальника (особи, яка виконує обов'язки начальника) управління Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку Луганської області про те, що у судовому порядку заборгованість товариства з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна фірма «Промсоюз» по відшкодуванню фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за списком № 2 в сумі 34341,89 грн до передачі платника страхових внесків у зв'язку зі зміною юридичної адреси у судовому порядку не стягувалась.

Запропонувати відповідачу в разі невизнання позову надати суду письмові заперечення проти позову та докази, якими вони обґрунтовуються, у разі визнання позовних вимог - відповідну заяву.

Витребувати від управління Пенсійного фонду України в м. Алчевську Луганської області у строк до 05 січня 2018 року надати суду:

- письмові пояснення щодо періоду утворення заборгованості товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційна фірма Промсоюз по відшкодуванню фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за списком № 2 в сумі 34341,89 грн, переданої управлінням Пенсійного фонду України в м. Алчевську Луганської області за актом прийому - передачі від 12 вересня 2017 року № 4 у зв'язку зі зміною юридичної адреси платника страхових внесків управлінню Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку Луганської області;

- документи на підтвердження обставин наявності у товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційна фірма Промсоюз заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за списком № 2 в сумі 34341,89 грн - розрахунки фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій, призначених відповідно до пункту 2 Розділу ХV Прикінцеві положення Закону України від 09 липня 2003 року № 1058-IV Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування в частині пенсій, призначених відповідно до пункту б - з статті 13 Закону України Про пенсійне забезпечення , з доказами надіслання (вручення) платнику страхових внесків; картку особового рахунку по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та пільгових пенсій за списком № 2 товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційна фірма Промсоюз , передану управлінням Пенсійного фонду України в м. Алчевську Луганської області у зв'язку зі зміною юридичної адреси платника страхових внесків;

- письмову розписку начальника (особи, яка виконує обов'язки начальника) управління Пенсійного фонду України в м. Алчевську Луганської області про те, що у судовому порядку заборгованість товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційна фірма Промсоюз по відшкодуванню фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за списком № 2 в сумі 34341,89 грн до передачі платника страхових внесків у зв'язку зі зміною юридичної адреси у судовому порядку не стягувалась

Справа розглядатиметься суддею Чернявською Т.І. одноособово.

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з витягом про їхні процесуальні права та обов'язки, встановлені статтями 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України.

Повідомити сторони про можливість реєстрації в системі «Електронний суд» для отримання процесуальних документів в електронному вигляді, для чого потрібно:

- зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу, розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua;

- подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та оскарженню не підлягає.

СуддяОСОБА_1

Дата ухвалення рішення14.12.2017
Оприлюднено15.12.2017
Номер документу70996757
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —812/1956/17

Ухвала від 03.04.2018

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Сіваченко Ігор Вікторович

Ухвала від 27.02.2018

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Сіваченко Ігор Вікторович

Рішення від 31.01.2018

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.І. Чернявська

Ухвала від 15.01.2018

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.І. Чернявська

Ухвала від 14.12.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.І. Чернявська

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні