Ухвала
від 14.12.2017 по справі 386/1196/17
ГОЛОВАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 386/1196/17

Провадження № 2-о/386/57/17

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

14 грудня 2017 року смт. Голованівськ

Суддя Голованівського районного суду

Кіровоградської області Гарбуз О. С.

розглянувши заяву ОСОБА_2, заінтересовані особи Голованівський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області та Троянська сільська рада Голованівського району Кіровоградської області, про оголошення фізичної особи померлою, -

встановив:

ОСОБА_2 звернулася до суду з заявою про оголошення фізичної особи померлою.

Заява відповідає вимогам ст.ст. 119-122, 247 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України).

Підстав для залишення заяви без руху, повернення або відмови у відкритті провадження у справі не вбачається, проведення попереднього судового засідання у справі не є необхідним, справа підготовлена до судового розгляду, доданих до заяви матеріалів достатньо для призначення справи до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 11, 122, 156 ЦПК України, суддя -

постановив:

Відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_2, заінтересовані особи Голованівський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області та Троянська сільська рада Голованівського району Кіровоградської області, про оголошення фізичної особи померлою.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 30 січня 2018 року на 14 годин 00 хвилин в залі судових засідань Голованівського районного суду Кіровоградської області за адресою: смт. Голованівськ Кіровоградської області, вул. Соборна 18.

Про розгляд справи повідомити народних засідателів.

Надіслати особам, які беруть участь у справі, копії ухвали про відкриття провадження у справі. Одночасно з копіями ухвали про відкриття провадження у справі заінтересованим особам надіслати копії заяв з копіями доданих до них документів та запропонувати подати суду у строк до 30.01.2018 року письмові заперечення проти заяви із зазначенням доказів, що підтверджують заперечення.

У відповідності до частини 1 статті 131 ЦПК України сторони зобов'язані подати свої докази суду до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті. Докази, подані з порушенням вимог, встановлених частиною першою цієї статті, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин.

Ухвала може бути оскаржена лише в частині недотримання правил підсудності до апеляційного суду Кіровоградської області через Голованівський районний суд Кіровоградської області протягом 5 (п'яти) днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує апеляційна скарга подається протягом 5 (п'яти) днів з дня отримання копії ухвали.

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Гарбуз О. С.

СудГолованівський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення14.12.2017
Оприлюднено21.12.2017
Номер документу71059148
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —386/1196/17

Рішення від 15.01.2018

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гарбуз О. С.

Рішення від 15.01.2018

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гарбуз О. С.

Ухвала від 14.12.2017

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гарбуз О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні