Ухвала
від 20.12.2017 по справі 819/2160/17
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

Справа № 819/2160/17

20 грудня 2017 рокум.Тернопіль

Суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Баранюк А.З., розглянувши позовну заяву та додані до неї матеріали Управління ДСНС України в Тернопільській області (46011, Тернопільська обл., м.Тернопіль,вул. Лесі Українки, 6) до Бережанського психоневрологічного будинку-інтернату (місцезнаходження: 47510, Тернопільська обл., Бережанський р-н., с.Краснопуща, вул. Богдана Хмельницького, 62) про застосування заходу реагування у сфері державного нагляду (контролю) у вигляді повного зупинення роботи Бережанського психоневрологічного будинку - інтернату шляхом повного знеструмлення, -

ВСТАНОВИВ:

До Тернопільського окружного адміністративного суду звернувся Управління ДСНС України в Тернопільській області з адміністративним позовом до Бережанського психоневрологічного будинку-інтернату про застосування заходу реагування у сфері державного нагляду (контролю) у вигляді повного зупинення роботи Бережанського психоневрологічного будинку - інтернату шляхом повного знеструмлення.

Ухвалою Тернопільського окружного адміністративного суду від 11 грудня 2017 року позовну заяву залишено без руху. У вказаний строк позивач усунув недоліки позовної заяви.

Частиною першою статті 12 КАС України визначено, що адміністративне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку позовного провадження (загального або спрощеного).

Згідно приписів глави 10 КАС України адміністративна справа за позовом Управління ДСНС України в Тернопільській області підлягає розгляду у спрощеному позовному провадженні.

Керуючись статтями 5,6,12,171,257-262 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі.

Провести перше судове засідання 19 січня 2018 року о 11 год. 00 хв. в залі судового засідання Тернопільського окружного адміністративного суду за адресою м.Тернопіль, вул.Кн.Острозького,20.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження.

Встановити відповідачу 15 (п'ятнадцятиденний) строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст.162 КАС України, і всі докази, що підтверджують заперечення проти позову.

Відповідно до вимог ч.3 ст.162 КАС України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч.6 ст.162 КАС України).

Встановити позивачу п'ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п'ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://court.gov.ua/fair.

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

Справа розглядатиметься суддею одноособово.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена лише з підстав порушення правил підсудності. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя                                                                                                    Баранюк А.З.

Копія вірна

Суддя                                                                                                    Баранюк А.З.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення20.12.2017
Оприлюднено26.12.2017
Номер документу71080442
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —819/2160/17

Ухвала від 20.03.2018

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Баранюк Андрій Зіновійович

Ухвала від 20.12.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Баранюк Андрій Зіновійович

Ухвала від 11.12.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Баранюк Андрій Зіновійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні