Ухвала
від 22.12.2017 по справі 804/7475/17
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

22 грудня 2017 року Справа № 804/7475/17

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Букіна Л.Є., розглянувши у місті Дніпрі матеріали адміністративного позову Товариства з обмеженою відповідальністю Торговий дім Інтертранскомплект до Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення - рішення,-

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю Торговий дім Інтертранскомплект 10 листопада 2017 року звернулася до Дніпропетровського окружного адміністративного суду із адміністративним позовом до Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення - рішення від 26.09.2017 року № НОМЕР_1, винесеного відповідачем. Обґрунтовуючи неправомірність оскаржуваного податкового повідомлення - рішення посилається на свою добросовісність як платника податку, оскільки господарські операції, по яким сформовано податковий кредит у перевіряємий період мали реальний характер.

Ухвалою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 13.11.2017 року адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю Торговий дім Інтертранскомплект залишено без руху у зв'язку із недотриманням вимог Кодексу адміністративного судочинства України (в редакції, яка діяла на момент звернення до суду) і надано строк для усунення недоліків.

Позивач у визначений судом строк усунув недоліки позовної заяви, а тому є підстави для прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі.

Керуючись статтею 171, 257, 260, 262 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи здійснювати одноособово за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін.

Судове засідання для розгляду справи по суті відбудеться о 15 год. 40 хв. 18 січня 2018 року у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: 49089, м. Дніпро, вул. Академіка Янгеля, 4, зала № 19. Головуючий суддя - Букіна Л.Є.

Запропонувати відповідачу протягом п'ятнадцяти днів з моменту отримання (вручення) копії цієї ухвали, надати відзив на позовну заяву (відзив) із доказами, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача разом з документами, що підтверджують надіслання (надання) копії відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Роз'яснити відповідачу, що згідно з вимогами ч.8 та ч.9 ст. 80 Кодексу адміністративного судочинства України, у випадку неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів без поважних причин, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, визначені цим Кодексом. У разі неподання суб'єктом владних повноважень витребуваних судом доказів без поважних причин або без повідомлення причин суд, залежно від того, яке ці докази мають значення, може визнати обставину, для з'ясування якої витребовувався доказ, або відмовити у її визнанні, або розглянути справу за наявними в ній доказами.

Запропонувати позивачу, з моменту отримання (вручення) відзиву на позовну заяву, подати відповідь на відзив, а відповідачу - заперечення у відповідь на відзив відповідно з застосуванням правил, встановлених частиною другою - четвертою статті 162 Кодексу адміністративного судочинства України у строк до початку розгляду справи по суті.

Копію цієї ухвали та повістки про виклик до суду надіслати особам, які беруть участь у справі.

Додаткову інформацію щодо адміністративної справи учасники справи можуть отримати на офіційному порталі судової влади України у мережі Інтернет (веб-адреса сторінки: http://court.gov.ua).

Особи, які беруть участь у справі, або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного, та документа, що засвідчує повноваження як представників.

Ухвала набирає законної сили в порядку статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України та може бути оскаржена у строки встановлені ст. 295 Кодексу адміністративного судочинства України окремо від рішення суду в апеляційному порядку у випадку, передбаченому п.5 ч.1 ст. 294 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя: Букіна Л.Є

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення22.12.2017
Оприлюднено27.12.2017
Номер документу71239992
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/7475/17

Ухвала від 11.08.2021

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Дєєв Микола Владиславович

Ухвала від 25.09.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Божко Л.А.

Ухвала від 31.08.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Божко Л.А.

Рішення від 19.02.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Букіна Лілія Євгенівна

Ухвала від 22.12.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Букіна Лілія Євгенівна

Ухвала від 13.11.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Букіна Лілія Євгенівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні