Ухвала
від 20.12.2017 по справі 904/8779/16
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

У Х В А Л А

20.12.2017 Справа № 904/8779/16

Дніпропетровський апеляційний господарський суд у складі колегії суддів: головуючого судді: Верхогляд Т.А. (доповідач)

суддів: Білецької Л.М., Паруснікова Ю.Б.,

секретар судового засідання Мацекос І.М.

за участю педставників сторін:

від позивача: Підуст О.М., довіреність №664/1001 від 14.12.2016 р., представник;

від відповідача-1: Бухтіярова Н.М., довіреність № б/н від 30.08.2016 р., представник;

від відповідача-2: Кириллов В.Г., довіреність № 1133 від 08.05.2016 р., представник;

представник третьої особи у судове засідання не з'явився;

розглянувши апеляційну Публічного акціонерного товариства "ДТЕК Дніпрообленерго" на рішення господарського суду Дніпропетровської області від 29.08.2017 року у справі № 904/8779/16

за позовом Публічного акціонерного товариства "ДТЕК Дніпрообленерго", м.Дніпро

до відповідача-1 Товариства з обмеженою відповідальністю "Новий Рівень 777", м. Дніпро

відповідача-2 Фізичної особи-підприємця Кириллової Тетяни Вікторівни, м.Дніпро

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, м. Київ в особі Відділу національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг у Дніпропетровській області, м. Дніпро

про зобов'язання укласти договір,-

ВСТАНОВИВ:

Рішенням господарського суду Дніпропетровської області від 29.08.2017 року у справі № 904/8779/16 (суддя Євстигнеєва Н.М.) позов задоволено частково.

Визнано вважати укладеним Договір про спільне використання технологічних електричних мереж від 23.08.2016 № 16188-00 між Публічним акціонерним товариством "ДТЕК Дніпрообленерго" (49107, м. Дніпро, шосе Запорізьке,22, ЄДРПОУ 23359034), Товариством з обмеженою відповідальністю "Новий рівень 777" (49128, м. Дніпро, вул.. Ю.Кондратюка, буд.11, 302, ЄДРПОУ 37149436), Фізичною особою - підприємцем Кирилловою Тетяною Вікторівною (АДРЕСА_1, ідентифікаційний номер НОМЕР_1) у редакції Публічного акціонерного товариства "ДТЕК Дніпрообленерго", крім пунктів 8.2.1, 9.6.2, Додатку №1 "Однолінійна схема електропостачання", Лист - розшифровка до Додатка 5 "Відомості про засоби комерційного обліку та обсяги активної електроенергії (надходження-віддача) за базовий період___р.", які викласти в редакції відповідача-1:

ДОГОВІР

про спільне використання технологічних електричних мереж

№16188-00

м. Дніпропетровськ 23.08.2016

(дата)

Товариство з обмеженою відповідальністю "Новий рівень 777",

Фізична особа-підприємець Кириллова Тетяна Вікторівна ,

(найменування Власника мереж)

що здійснює діяльність на підставі


(установчі документи)

(далі - Власник мереж ), в особі



,

(посада, прізвище, ім'я та по батькові)

що діє на підставі


,

(довіреність або установчі документи Власника мереж)

та електропередавальна організація ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО" (скорочено - ПАТ "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО" ), що діє на підставі ліцензії на передачу АД №036341 від 12.07.2012 (далі - Користувач) , в особі начальника Дніпропетровського міського центра обслуговування клієнтів ПАТ "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО" Мокрик Оксани Євгеніївни, що діє на підставі довіреності від №514/1001 від 12.07.2016 року, (далі - Сторони ), уклали цей договір про спільне використання технологічних електричних мереж (далі - Договір).

Під час виконання умов цього Договору, а також вирішення всіх питань, що не обумовлені цим Договором, Сторони керуються чинним законодавством України та Правилами користування електричною енергією (далі - ПКЕЕ).

1. Предмет Договору

1.1. Власник мереж зобов'язується забезпечити технічну можливість передачі (транзиту) електричної енергії власними технологічними електричними мережами в точки приєднання електроустановок Користувача, або інших суб'єктів господарювання, передачу електричної енергії яким забезпечує Користувач, в межах величин, дозволених постачальником електричної енергії до використання, а Користувач - своєчасно сплачувати вартість послуг Власника мереж з утримання технологічних електричних мереж спільного використання та інші послуги відповідно до умов цього Договору.

1.2. Передача електричної енергії забезпечується відповідно до додатка 1 "Однолінійна схема" , наданого Власником мереж з обов'язковим зазначенням місць встановлення, типів, марки обладнання, довжини ліній, які задіяні в передачі електричної енергії, у тому числі для підприємств та організацій, які обслуговують (утримують) внутрішньобудинкові електричні мережі, вказуються кількість квартир та інформація про ввідний загальнобудинковий пристрій з розрахунковим засобом обліку електричної енергії.

Власник мереж забезпечує передачу електричної енергії до межі балансової належності електроустановок Користувача або інших суб'єктів господарювання, передачу електричної енергії яким забезпечує Користувач, визначених додатком 2 до цього Договору "Акт розмежування балансової належності електромереж та експлуатаційної відповідальності сторін" та у обсягах, зазначених у додатку „Обсяги постачання електричної енергії Споживачу" до договору про постачання електричної енергії, укладеного між постачальником електричної енергії та суб'єктом господарювання, передачу електричної енергії яким забезпечує Користувач.

2. Обов'язки Власника мереж

Власник мереж зобов'язаний:

2.1. Утримувати технологічні електричні мережі спільного використання у належному технічному стані, формувати електричну схему цих мереж відповідної пропускної здатності та забезпечувати технічну можливість для передачі електричної енергії до межі балансової належності електроустановок Користувача або інших суб'єктів господарювання, передачу електричної енергії яким забезпечує Користувач.

2.2. Забезпечувати на межі балансової належності електромереж підтримання параметрів якості електроенергії та узгодженого рівня надійності електропостачання відповідно до категорії струмоприймачів Користувача або інших суб'єктів господарювання, передачу електричної енергії яким забезпечує Користувач, згідно з ПУЕ.

У разі, якщо Власник мереж є основним споживачем, рівень надійності електропостачання відповідно до категорії струмоприймачів Користувача або інших суб'єктів господарювання, передачу електричної енергії яким забезпечує Користувач, не може бути вищим, ніж існуюча категорія надійності електропостачання Власника мереж.

2.3. Забезпечувати виконання графіка попереджувальних ремонтів та обсягів робіт, визначених технологічними картами ремонту елементів обладнання, збереження встановлених на території Власника мереж електроустановок.

2.4. Забезпечувати відповідно до акта про пломбування збереження і цілісність встановлених на території (у приміщенні) Власника мереж розрахункових засобів обліку електричної енергії та пломб (відбитків їх тавр).

У разі звернення до Власника мереж електропередавальної організації, або споживача щодо невідповідності обліку вимогам ПУЕ або технічним характеристикам заводу-виробника засобів обліку, Власник мереж повинен привести свої засоби обліку у відповідність до вимог ПУЕ в терміни зазначені ПКЕЕ.

2.5. Щомісяця, першого робочого дня наступного розрахункового періоду надавати Користувачу рахунок на оплату послуг за спільне використання технологічних електричних мереж минулого розрахункового періоду та два примірники Акта прийому-здачі наданих послуг ( додаток 4 до цього Договору), оформлених Власником мереж.

Щорічно, до 01 вересня надавати Користувачу два примірники Довідки про обсяги переданої електричної енергії за базовий період (додаток 5 до цього Договору), оформленої Власником мереж. До довідки додається лист-розшифровка, в якій вказується перелік приєднань Власника мереж, суб'єктів господарювання та Користувача, відомості про засоби комерційного обліку Власника мереж, суб'єктів господарювання та Користувача та обсяги електроенергії, яка надійшла до технологічних електричних мереж Власника мереж та яка передана до електромереж Користувача і суб'єктів господарювання впродовж базового періоду.

Щорічно до 01 листопада надавати Користувачу погоджений територіальним представництвом НКРЕ кошторис обґрунтованих річних витрат, який складається на підставі бухгалтерських документів про фактичні витрати на здійснення цієї діяльності впродовж базового періоду за формою додатку 6 до цього Договору "Кошторис обґрунтованих річних витрат" . До кошторису додаються перелік елементів технологічних електричних мереж Власника мереж, які використовуються для передачі електричної енергії та розрахунок об'єму умовних одиниць технологічних електричних мереж спільного використання (розрахунок граничного рівня річних витрат на утримання технологічних електричних мереж) з таблицями по номенклатурі елементів мереж і обладнання.

2.6. Упродовж трьох робочих днів з дня переходу права власності (права господарського відання) на технологічні електричні мережі до іншої особи повідомити про це Користувача.

2.7. Забезпечити безперешкодний доступ (за службовим посвідченням) відповідальних представників Користувача до власних електричних установок для проведення контрольного огляду або технічної перевірки засобів обліку, контролю за рівнем споживання електричної енергії.

2.8. Припиняти передачу або обмежувати обсяг передачі електричної енергії субспоживачам за обґрунтованою вимогою Користувача та здійснювати підключення електроустановок субспоживачів після укладення ними договорів про постачання електричної енергії з Користувачем на основі вимог, заявок Користувача. Про результати виконання вимог та заявок повідомляти Користувача письмово або електронним документом, оформленим у порядку, визначеному чинним законодавством України, протягом однієї доби після виконання робіт по підключенню або відключенню субспоживачів.

2.9. Своєчасно вживати відповідних заходів для усунення виявлених порушень.

2.10. У разі передачі електричної енергії в електричні мережі інших суб'єктів господарювання забезпечити складення балансу електричної енергії у власних технологічних електричних мережах для проведення комерційних розрахунків.

Для складання балансів електричної енергії, власник технологічних електричних мереж забезпечує наприкінці розрахункового періоду одночасність зняття показів лічильників електричної енергії.

2.11. Оперативно повідомляти Користувача та інших суб'єктів господарювання, електроустановки яких приєднані до технологічних електричних мереж Власника мереж, про порушення, що пов'язані з перериванням електропостачання, їх причини і терміни відновлення режиму електропостачання, про виведення в ремонт, а також введення в дію після ремонту технологічних електричних мереж, якими передається електроенергія.

2.12. За необхідності укласти договори про технічне забезпечення електропостачання споживача з іншими суб'єктами господарювання, приєднаними безпосередньо до електричних мереж Власника мереж, передачу електричної енергії яким забезпечує Користувач.

2.13. Забезпечувати управління діяльністю з утримання технологічних електричних мереж спільного використання за принципом економічної доцільності та з метою досягнення оптимальної вартості послуг для їх користувачів ;

2.14. Не допускати безоблікового користування електричною енергією від технологічних електричних мереж, а також відшкодовувати збитки, завдані постачальнику електричної енергії, у разі виявлення безоблікового користування електричною енергією від технологічних електричних мереж.

3. Права Власника мереж

Власник мереж має право:

3.1. На отримання від Користувача плати за спільне використання технологічних електричних мереж, визначеної відповідно до Методики обрахування плати за спільне використання технологічних електричних мереж, затвердженої постановою НКРЕ від 12.06.2008 № 691, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 08.08.2008 за № 732/15423.

3.2 На доступ до розрахункових засобів та систем обліку електричної енергії, що розташовані на об'єктах Користувача або інших суб'єктів господарювання, передачу електричної енергії яким забезпечує Користувач, для зняття показів.

3.3. Вимагати від Користувача або інших суб'єктів господарювання, передачу електричної енергії яким забезпечує Користувач, дотримання на належному рівні показників якості електричної енергії на межі балансового розподілу електромереж відповідно до умов цього Договору.

3.4. На припинення спільного використання технологічних електричних мереж Власника мереж у випадках та порядку, передбачених розділом 6 цього Договору.

4. Обов'язки Користувача

Користувач зобов'язується:

4.1. Здійснювати оплату за використання технологічних електричних мереж Власника мереж за розрахунковий період. Розрахунок плати за використання технологічних електричних мереж Власника мереж здійснюється згідно з додатком 3 до цього Договору "Порядок обрахування плати за спільне використання технологічних електричних мереж " .

4.2. Забезпечувати безперешкодний доступ уповноважених осіб Власника мереж до систем та засобів обліку і засобів контролю потужності та якості електроенергії, а також для контролю встановлених режимів споживання електроенергії.

5. Права Користувача

Користувач має право:

5.1. Не сплачувати за використання технологічних електричних мереж:

1. За час перерви в передачі електричної енергії, якщо перерва відбулася не з вини Користувача.

2. За невиконання обґрунтованої вимоги Електропередавальної організації щодо обмеження або припинення передачі електричної енергії субспоживачу.

3. За невиконання обґрунтованої вимоги Електропередавальної організації щодо приведення у відповідність розрахункових засобів обліку та (чи) щодо встановлення розрахункових засобів обліку для забезпечення складання балансу.

5.2. На отримання від Власника мереж інформації щодо якості електричної енергії, порядку визначення плати за використання електричних мереж Власника мереж, умов та режимів передачі електричної енергії.

5.3. На відшкодування згідно з законодавством України збитків, заподіяних унаслідок порушення його прав.

5.4. На доступ до електроустановок, розрахункових засобів та систем обліку електричної енергії, що розташовані на об'єктах Власника мереж і враховують обсяг електричної енергії, для зняття показів. Перевіряти схеми приєднання струмоприймачів Власника мереж, які беруть участь у регулюванні навантаження в електромережі, а також перевіряти працездатність установлених у Власника мереж пристроїв протиаварійної автоматики та інших пристроїв, що забезпечують регулювання навантаження в енергосистемі.

6. Порядок обмеження та припинення спільного використання

технологічних електричних мереж

Спільне використання технологічних електричних мереж може бути припинено або обмежено Власником мереж:

6.1. Без попередження у разі:

1) виникнення аварійних ситуацій в електроустановках Власника мереж на час, що не перевищує визначеного ПУЕ для струмоприймачів відповідної категорії Користувача;

2) приєднання суб'єктами господарювання, передачу електричної енергії яким забезпечує Користувач власних струмоприймачів або струмоприймачів третіх осіб поза розрахунковими засобами обліку;

3) самовільного внесення суб'єктами господарювання, передачу електричної енергії яким забезпечує Користувач змін у схеми обліку електроенергії.

6.2. З повідомленням суб'єктів господарювання, передачу електричної енергії яким забезпечує Користувач не пізніше ніж за 10 хвилин у разі перевищення даними суб'єктами договірної граничної величини електричної потужності в години максимуму навантаження протягом 30 хвилин і більше.

6.3. З повідомленням Користувача не пізніше ніж за три робочих дні у разі:

1) несплати Користувачем за використання електричних мереж Власника мереж у встановлений термін з дотриманням процедури, передбаченої ПКЕЕ;

2) використання технологічних електричних мереж Власника мереж Користувачем після закінчення строку дії цього Договору.

6.4. З повідомленням суб'єктів господарювання, передачу електричної енергії яким забезпечує Користувач не пізніше ніж за три робочих дні у разі:

1) відсутності персоналу для обслуговування електроустановок або договору на обслуговування електроустановок (на виконання припису представника відповідного органу виконавчої влади);

2) недопущення уповноважених посадових осіб органів виконавчої влади, на які покладено відповідні обов'язки згідно з чинним законодавством України, до власних електроустановок або розрахункових засобів обліку електроенергії.

6.5. На виконання припису державних органів, на які покладені відповідні обов'язки згідно з законодавством, у зазначені в приписі терміни.

6.6. У разі відсутності резервного живлення з повідомленням не пізніше ніж за 10 днів для проведення планових ремонтних робіт в електроустановках електропередавальної організації (постачальника електричної енергії), Власника мереж або для приєднання нових споживачів.

6.7. На вимогу Користувача у зазначені в цій вимозі терміни.

7. Порядок розрахунків за спільне використання технологічних

електричних мереж

7.1. Розрахунковим вважається період з _31_ числа розрахункового місяця до такого самого числа наступного місяця.

7.2. Вартість послуг Власника мереж з утримання технологічних електричних мереж спільного використання зазначена в додатку 3 "Порядок обрахування плати за спільне використання технологічних електричних мереж" , розробленому відповідно до Методики обрахування плати за спільне використання технологічних електричних мереж, затвердженої постановою НКРЕ від 12.06.2008 № 691, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 08.08.2008 за № 732/15423.

7.3. Оплата Користувачем послуг з утримання технологічних електричних мереж спільного використання здійснюється платіжним дорученням на підставі виставленого Власником мереж рахунка та оформленого Акта прийому-здачі наданих послуг у десятиденний термін з дати отримання рахунка.

8. Відповідальність Сторін

8.1. Відповідальність Власника мереж:

8.1.1. Власник мереж забезпечує передачу електричної енергії технологічними електричними мережами спільного використання з дотриманням показників якості електричної енергії та категорії з надійності електропостачання.

У разі погіршення передбачених умовами договору про постачання електричної енергії показників якості електричної енергії з вини Власника мереж останній відшкодовує Користувачу завдані збитки відповідно до законодавства України.

8.1.2. Власник мереж не несе відповідальності перед Користувачем за порушення вимог пункту 8.1 цього Договору у разі порушення Користувачем вимог розділу 4 цього Договору.

8.1.3. Власник мереж не несе матеріальної відповідальності перед Користувачем за обмеження (припинення) передачі електричної енергії, яке викликане:

1) некваліфікованими діями персоналу Користувача або інших суб'єктів господарювання, передачу електричної енергії яким забезпечує Користувач;

2) умовами обмеження або припинення постачання електроенергії у випадках, передбачених ПКЕЕ;

3) автоматичним відключенням лінії живлення внаслідок пошкодження устаткування або дій Користувача, які викликали спрацювання автоматики за умови справності системи автоматичного відключення;

4) діями постачальника електричної енергії.

8.1.4. У разі невиконання обґрунтованих вимог Користувача щодо відключення субспоживачів, Власник мереж відшкодовує завдані ним збитки іншим суб'єктам відповідно до законодавства України.

8.1.5. На підставі складеного акта про пломбування Власник мереж відповідає за збереження розташованих на його об'єктах засобів обліку, які належать Користувачу або іншим суб'єктам, передачу електричної енергії яким забезпечує Користувач, а також за збереження відповідних пломб (відбитків їх тавр), установлених на розрахункових приладах обліку.

8.2. Відповідальність Користувача:

8.2.1. За внесення платежів, передбачених пунктом 4.1 цього Договору, з порушенням терміну, визначеного п.7.3 цього Договору, Користувач сплачує Власнику мереж пеню у pозмірі подвійної облікової ставки НБУ за кожний день прострочення платежу, враховуючи день фактичної оплати. Сума пені зазначається у розрахунковому документі окремо (редакція Товариства з обмеженою відповідальністю "Новий Рівень 777").

8.3. Форс-мажорні обставини.

8.3.1. Сторони не несуть відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов'язань за цим Договором, якщо воно є результатом дії обставин непереборної сили.

До обставин непереборної сили належить надзвичайна і непереборна за наявних умов сила, захист від дії якої не передбачено в проектній та іншій нормативній документації, дію якої неможливо попередити застосуванням високопрофесійної практики персоналу, дія якої може бути викликана:

1) винятковими погодними умовами і стихійним лихом (ураган, буря, повінь, нагромадження снігу, ожеледь, землетрус, пожежа, просідання і зсув ґрунту);

2) непередбаченими ситуаціями, викликаними діями сторони, що не є стороною Договору (страйк, локаут, дія суспільного ворога, оголошена та неоголошена війна, загроза війни, терористичний акт, блокада, революція, заколот, повстання, масові заворушення, громадська демонстрація, протиправні дії третіх осіб, пожежа, вибух);

3) умовами, регламентованими відповідними органами виконавчої влади, а також пов'язаними з ліквідацією наслідків, викликаних винятковими погодними умовами і непередбаченими ситуаціями, що перешкоджають виконанню договірних зобов'язань у цілому або частково.

Термін виконання зобов'язань за цим Договором у такому разі відкладається на строк дії обставин непереборної сили.

8.3.2. Сторона, для якої виконання зобов'язань стало неможливим внаслідок дії обставин непереборної сили, має письмово повідомити іншу Сторону про початок, тривалість та ймовірну дату припинення дії обставин непереборної сили.

9. Інші умови

9.1. За наявності в Сторін суміжних електроустановок межа відповідальності за стан та обслуговування електроустановок визначається актом розмежування балансової належності електромереж та експлуатаційної відповідальності сторін, визначеної у додатку 2 до цього Договору "Акт розмежування балансової належності електромереж та експлуатаційної відповідальності сторін" .

9.2. Строки проведення ремонтів в електромережах Власника мереж, під час яких електроустановки Користувача та/або інших суб'єктів господарювання, передачу електричної енергії яким забезпечує Користувач, будуть відключені або буде знижена надійність електропостачання, доводяться до відома заінтересованих сторін письмовим повідомленням Власника мереж, узгодженим з Користувачем, в термін не менш як за 10 діб до початку проведення ремонтних робіт.

9.3. Усі майнові суперечки з питань цього Договору вирішуються відповідно до законодавства України.

9.4. Цей Договір укладається на строк до 31.12.2016, набирає чинності з 23.08.2016 та вважається продовженим на наступний календарний рік, якщо за місяць до закінчення цього терміну не буде заявлено однією із Сторін про відмову від цього Договору або його перегляд. Договір може бути розірвано за ініціативою будь-якої із Сторін у порядку, визначеному законодавством.

Сторони домовились про те, що у випадку переходу права власності (права господарського відання) на технологічні електричні мережі до іншої особи, цей Договір припиняє свою дію з моменту переходу права власності іншій особі за умови надання копії документу, який підтверджує право власності (володіння) на даний об'єкт.

9.5. Додатки до цього Договору:

Додаток 1 "Однолінійна схема",

Додаток 2 "Акт розмежування балансової належності електромереж та експлуатаційної відповідальності сторін",

додаток 3 "Порядок обрахування плати за спільне використання технологічних електричних мереж",

додаток 4 "Акт прийому-здачі наданих послуг",

додаток 5 "Довідка про обсяги переданої електричної енергії за базовий період",

додаток 6 "Кошторис обґрунтованих річних витрат",

а також:

1) перелік елементів технологічних електричних мереж Власника мереж, які використовуються для передачі електричної енергії,

2) розрахунок об'єму умовних одиниць технологічних електричних мереж спільного використання (розрахунок граничного рівня річних витрат на утримання технологічних електричних мереж),

3) таблиці по номенклатурі елементів мереж і обладнання,

є невід'ємними частинами цього Договору .

9.6. Відомості про статус Сторін, як платників податку на прибуток, згідно до чинного законодавства України:

9.6.1. Користувач з числа резидентів є платником податку на прибуток згідно статті 133 Податкового Кодексу України.

9.6.2. Співвласник мереж Товариство з обмеженою відповідальністю "Новий Рівень 777" є платником єдиного податку третьої групи за ставкою 5%; співвласник Кириллова Тетяна Вікторівна є платником податку на доходи фізичних осіб (редакція Товариства з обмеженою відповідальністю "Новий Рівень 777") .

9.7. Сторони зобов'язуються письмово повідомляти про зміну реквізитів (місцезнаходження, найменування, організаційно-правової форми, банківських реквізитів тощо) не пізніше ніж через 10 днів після настання таких змін.

9.8. Цей Договір укладений у двох примірниках, які мають однакову юридичну силу, один з них зберігається у Власника мереж, другий - у Користувача.

10. Місцезнаходження та банківські реквізити Сторін

ВЛАСНИК МЕРЕЖ : ТОВ "Новий рівень 777", ФОП Кириллова Т.В. Адреса:





рахунок: №

, МФО
, ЄДРПОУ
, ІПН
, ІПН
, Свідоцтво №
. Тел.
факс
Електронна адреса :
. Web-cайт:
ТОВ "Новий рівень 777"
(посада)
(підпис, П.І.Б.) ФОП Кириллова Т.В.
(підпис, П.І.Б.) "____"
201__. М.П.КОРИСТУВАЧ: ПАТ "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО" Юридична адреса: 49107 м. Дніпро, шосе Запорізьке, буд.22 Код ЄДРПОУ 23359034 ІПН 233590304026, Свідоцтво № 200054757 Поточний рахунок із спеціальним режимом використання : № 26034322001038 в уповноваженому банку Філії - Дніпропетровське обласне управління АТ "Ощадбанк", МФО 305482 (оплата за спожиту активну електроенергію, за спожиту електроенергію на підставі визнаної претензії або рішенням суду, за споживання електроенергії понад договірну величину і за перевищення договірної величини потужності) Поточний рахунок: № 260052757 в ПАТ "ПУМБ" м. Київ МФО 334851 (оплата за перетоки реактивної електроенергії, пені за прострочування платежів індексу інфляції та інші платежі ) тел. Контакт-центру 0800500444 факс 373-45-04 Web-cайт: http://doe.dp.uа Начальник ДМЦОК ПАТ "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО"
О.Є. Мокрик (підпис П.І.Б.) "_23_"
08
2016. М.П

Додаток №1

"Однолінійна схема електропостачання"

(в редакції ТОВ "Новий рівень 777")

Згідно викладеної схеми до підстанції ТП-280 приєднуються електроустановки наступних субспоживачів з сумарною приєднаною потужністю 411,7 кВт, з них:

1) ЗАТ "ПОТ та І" - 150 кВт*;

(*в межах приєднаної потужності ЗАТ "ПОТ та І": ФОП Лєдєньова - 10 кВт;

та ФОП Шомко - 10 кВт);

2) ТОВ "Рубікон-Трейдінг" - 9,9 кВт;

3) ОСОБА_1 ( правонаступник ТОВ "Мега Пак") - 30 кВт;

4) ПП "Аркадія" - 63 кВт;

5) ПрАТ "СІ-ЕС-ТІ ІНВЕСТ" - 60 кВт;

6) ТУ ДСА в Дніпропетровській обл. (Соборний райсуд) - 60 кВт;

7) ТОВ "АРД" - 29 кВт;

8) ФОП Мироненко Л.А. ОСОБА_2 - 9,8 кВт.

Приєднано власників ТП-208 з сумарною приєднаною потужністю 232,0 кВт, з них:

1) ТОВ "Новий Рівень 777" - 132 кВт;

2) ФОП Кириллова Т.В. - 100,0 кВт.

Додаток 2

до договору про спільне використання технологічних електричних мереж

№____від "__"____08__ 2016.

Акт розмежування балансової належності електромереж та експлуатаційної

відповідальності сторін

Власник мереж _ Товариство з обмеженою відповідальністю "Новий рівень 777", Фізична особа-підприємець Кириллова Тетяна Вікторівна

(найменування Власника мереж )

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

що діє на підставі


(довіреність або установчі документи Власника мереж)

в особі


, (посада, прізвище, ініціали)

та Приватне акцiонерне товариство "ПОТІ"


(Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача) - необхідне підкреслити)

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

що діє на підставі


(довіреність або установчі документи Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача) - необхідне підкреслити)

цим актом установили:

1. Балансова належність електромереж:

1.1.Власника мереж ТП-280, РУ-6кВ, РУ-0,4кВ, РБ-8.

1.2. Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити)

КЛ-0,4 кВ від ТП-280, РУ-0,4кВ, РБ-8 до офісного приміщення по вул. Гоголя,15А, вузол обліку електричної енергії, внутрішні електричні мережі приміщення.

2. Межа балансової належності електромереж установлюється:

на кінцівках КЛ-0,4кВ в РУ-0,4кВ ТП-280 РБ-8.

3. Межа експлуатаційної відповідальності сторін за стан та обслуговування електромереж установлюється на кінцівках КЛ-0,4кВ в РУ-0,4кВ ТП-280 РБ-8.

4.1. Власник мереж несе відповідальність за:

технічний стан та безпечну експлуатацію ТП-280, РУ-6кВ, РУ-0,4кВ, РБ-8, за надійне контактне з`єднання на межі балансової належності електромереж та експлуатаційної відповідальності сторін.

4.2. Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити) несе відповідальність за:

технічний стан та безпечну експлуатацію КЛ-0,4 кВ від ТП-280, РУ-0,4кВ, РБ-8 до офісного приміщення по вул. Гоголя,15А, внутрішніх електричних мереж приміщення та електрообладнання, що знаходиться на балансі Споживача, за збереження приладу обліку електричної енергії, пломб та електроустановки.

5. Однолінійна схема та блок-схема електропостачання наведені у додатку 1 до цього договору .

6. Власник мереж забезпечує технічну можливість для передачі електричної енергії Користувачу (споживачу електричної енергії, іншому суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити) шляхом формування електричної схеми відповідної пропускної здатності із забезпеченням на межі балансової належності електромереж підтримання параметрів якості електроенергії та узгодженого рівня надійності електропостачання відповідно до категорії струмоприймачів у межах потужності:

Найменування приєднання Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкта господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити)Основний чи резервний увідДжерело живлення, точка приєднанняНапруга в точці приєднання, кВВеличина потужності, отримання якої забезпечує Власник мереж на межі балансової належності електромереж, кВтКатегорія струмоприй-мачівНазва, номер, дата видачі документу, на підставі якого визначена потужність офісне приміщенняосновнийТП-280, РП-0,4кВ, РБ-8 0,38 145,0ІІІАкт визначення приєднаної та узгодження дозволеної потужностей об'єкту Споживача №30 від 12.02.2015р.

7. Власник мереж та Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - за належністю) зобов'язуються утримувати електроустановки, що знаходяться на їх балансі, у справному стані та експлуатувати їх відповідно до чинного законодавства.

8. Власник мереж забезпечує на межі балансової належності електромереж гранично допустимі значення фазного відхилення напруги Uф не більше 10 %.

ВЛАСНИК МЕРЕЖ: ТОВ "Новий рівень 777"


(посада)
(підпис, П.І.Б.) ФОП Кириллова Т.В
(підпис, П.І.Б.) "____"
2016 КОРИСТУВАЧ: Начальник ВОК ДМЦОК ПАТ "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО"
К. А. Кучерявий (Посада, П.І.Б., Підпис) "_____" ____08
2016. М. П.

Споживач електричної енергії (інший суб'єкт

господарювання, який має ліцензію на

постачання та/або передачу електроенергії та

діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача)

ПрАТ "ПОТI"


( найменування, організаційно-правова форма)



(Посада, П.І.Б., підпис)

"


"
20___.

М. П.

Примітка: Умови, що викладені у цьому додатку, є істотними та обов'язковими для цього Договору. У разі зміни будь-яких умов, зазначених у цьому додатку, Власник мереж зобов'язаний повідомити про це Користувача та ініціювати переоформлення або внесення змін до нього.

Додаток 2

до договору про спільне використання технологічних електричних мереж


від "___"_____08


2016.

Акт розмежування балансової належності електромереж та експлуатаційної

відповідальності сторін

Власник мереж Товариство з обмеженою відповідальністю "Новий рівень 777",

Фізична особа-підприємець Кириллова Тетяна Вікторівна


(найменування Власника мереж )

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

що діє на підставі


(довіреність або установчі документи Власника мереж)

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

та Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Рубiкон-Трейдiнг"


_

(Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача) - необхідне підкреслити)

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

що діє на підставі


(довіреність або установчі документи Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача) - необхідне підкреслити)

цим актом установили:

1. Балансова належність електромереж:

1.1.Власника мереж ТП-280, РУ-6кВ, РУ-0,4кВ, ЯРП-12.

1.2. Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити)

КЛ-0,4 кВ від ТП-280, РУ-0,4кВ, ЯРП-12 до ВРП-0,4кВ нежилого приміщення по вул. Гоголя,13, прилад обліку електричної енергії, внутрішні електричні мережі приміщення.

2. Межа балансової належності електромереж установлюється:

на кінцівках КЛ-0,4кВ в РУ-0,4кВ ТП-280 ЯРП-12.

3. Межа експлуатаційної відповідальності сторін за стан та обслуговування електромереж установлюється на кінцівках КЛ-0,4кВ в РУ-0,4кВ ТП-280 ЯРП-12.

4.1. Власник мереж несе відповідальність за:

технічний стан та безпечну експлуатацію ТП-280, РУ-6кВ, РУ-0,4кВ, ЯРП-12, за надійне контактне з`єднання на межі балансової належності електромереж та експлуатаційної відповідальності сторін.

4.2. Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити) несе відповідальність за:

технічний стан та безпечну експлуатацію КЛ-0,4 кВ від ТП-280, РУ-0,4кВ, ЯРП-12 до ВРП-0,4кВ нежилого приміщення по вул. Гоголя,13, внутрішніх електричних мереж приміщення та електрообладнання, що знаходиться на балансі Споживача, за збереження приладу обліку електричної енергії, пломб та електроустановки.

5. Однолінійна схема та блок-схема електропостачання наведені у додатку 1 до цього договору .

6. Власник мереж забезпечує технічну можливість для передачі електричної енергії Користувачу (споживачу електричної енергії, іншому суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити) шляхом формування електричної схеми відповідної пропускної здатності із забезпеченням на межі балансової належності електромереж підтримання параметрів якості електроенергії та узгодженого рівня надійності електропостачання відповідно до категорії струмоприймачів у межах потужності:

Найменування приєднання Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкта господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити)Основний чи резервний увідДжерело живлення, точка приєднанняНапруга в точці приєднання, кВВеличина потужності, отримання якої забезпечує Власник мереж на межі балансової належності електромереж, кВтКатегорія струмоприй-мачівНазва, номер, дата видачі документу, на підставі якого визначена потужність нежиле приміщенняосновнийТП-280, РП-0,4кВ, ЯРП-12 0,38 9,9ІІІТехнічні умови №367/ТУ від 15.02.2002р, узгоджені ТОВ "Пiвденiнформатика" лист від 04.06.2002р. №93

7. Власник мереж та Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - за належністю) зобов'язуються утримувати електроустановки, що знаходяться на їх балансі, у справному стані та експлуатувати їх відповідно до чинного законодавства.

8. Власник мереж забезпечує на межі балансової належності електромереж гранично допустимі значення фазного відхилення напруги Uф не більше 10 %.

ВЛАСНИК МЕРЕЖ: ТОВ "Новий рівень 777"


(посада)
(підпис, П.І.Б.) ФОП Кириллова Т.В
(підпис, П.І.Б.) "____"
2016 КОРИСТУВАЧ: Начальник ВОК ДМЦОК ПАТ "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО"
К. А. Кучерявий (Посада, П.І.Б., Підпис) "_____" ____08
2016. М. П.

Споживач електричної енергії (інший суб'єкт

господарювання, який має ліцензію на

постачання та/або передачу електроенергії та

діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача)

ТОВ "Рубiкон-Трейдiнг"


( найменування, організаційно-правова форма)



(Посада, П.І.Б., підпис)

"


"
20___ .

М. П.

Примітка: Умови, що викладені у цьому додатку, є істотними та обов'язковими для цього Договору. У разі зміни будь-яких умов, зазначених у цьому додатку, Власник мереж зобов'язаний повідомити про це Користувача та ініціювати переоформлення або внесення змін до нього.

Додаток 2

до договору про спільне використання технологічних електричних мереж


від "___"____08


2016.

Акт розмежування балансової належності електромереж та експлуатаційної

відповідальності сторін

Власник мереж _ Товариство з обмеженою відповідальністю "Новий рівень 777",

Фізична особа-підприємець Кириллова Тетяна Вікторівна


(найменування Власника мереж )

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

що діє на підставі


(довіреність або установчі документи Власника мереж)

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

та _ Фізична особа ОСОБА_1


(Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача) - необхідне підкреслити)

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

що діє на підставі


(довіреність або установчі документи Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача) - необхідне підкреслити)

цим актом установили:

1. Балансова належність електромереж:

1.1.Власника мереж ТП-280, РУ-6кВ, РУ-0,4кВ, ЯРП-7.

1.2. Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити)

КЛ-0,4 кВ від ТП-280, РУ-0,4кВ, ЯРП-7 до ВРП-0,4кВ нежилого приміщення по АДРЕСА_2, прилад обліку електричної енергії, внутрішні електричні мережі приміщення.

2. Межа балансової належності електромереж установлюється:

на кінцівках КЛ-0,4кВ в РУ-0,4кВ ТП-280 ЯРП-7.

3. Межа експлуатаційної відповідальності сторін за стан та обслуговування електромереж установлюється на кінцівках КЛ-0,4кВ в РУ-0,4кВ ТП-280 ЯРП-7.

4.1. Власник мереж несе відповідальність за:

технічний стан та безпечну експлуатацію ТП-280, РУ-6кВ, РУ-0,4кВ, ЯРП-7, за надійне контактне з`єднання на межі балансової належності електромереж та експлуатаційної відповідальності сторін.

4.2. Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити) несе відповідальність за:

технічний стан та безпечну експлуатацію КЛ-0,4 кВ від ТП-280, РУ-0,4кВ, ЯРП-7 до ВРП-0,4кВ нежилого приміщення по АДРЕСА_2, внутрішніх електричних мереж приміщення та електрообладнання, що знаходиться на балансі Споживача, за збереження приладу обліку електричної енергії, пломб та електроустановки.

5. Однолінійна схема та блок-схема електропостачання наведені у додатку 1 до цього договору .

6. Власник мереж забезпечує технічну можливість для передачі електричної енергії Користувачу (споживачу електричної енергії, іншому суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити) шляхом формування електричної схеми відповідної пропускної здатності із забезпеченням на межі балансової належності електромереж підтримання параметрів якості електроенергії та узгодженого рівня надійності електропостачання відповідно до категорії струмоприймачів у межах потужності:

Найменування приєднання Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкта господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити)Основний чи резервний увідДжерело живлення, точка приєднанняНапруга в точці приєднання, кВВеличина потужності, отримання якої забезпечує Власник мереж на межі балансової належності електромереж, кВтКатегорія струмоприй-мачівНазва, номер, дата видачі документу, на підставі якого визначена потужність нежиле приміщенняосновнийТП-280, РП-0,4кВ, ЯРП-7 0,38 30,0ІІІТехнічні умови №2811/ТУ від 16.11.2001р.

7. Власник мереж та Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - за належністю) зобов'язуються утримувати електроустановки, що знаходяться на їх балансі, у справному стані та експлуатувати їх відповідно до чинного законодавства.

8. Власник мереж забезпечує на межі балансової належності електромереж гранично допустимі значення фазного відхилення напруги Uф не більше 10 %.

ВЛАСНИК МЕРЕЖ: ТОВ "Новий рівень 777"


(посада)
(підпис, П.І.Б.) ФОП Кириллова Т.В
(підпис, П.І.Б.) "____"
2016 КОРИСТУВАЧ: Начальник ВОК ДМЦОК ПАТ "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО"
К. А. Кучерявий (Посада, П.І.Б., Підпис) "_____" ____08
2016. М. П. Споживач електричної енергії (інший суб'єкт

господарювання, який має ліцензію на

постачання та/або передачу електроенергії та

діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача)

ФО ОСОБА_1.


( найменування, організаційно-правова форма)



(Посада, П.І.Б., підпис)

"


"
20___ .

М. П.

Примітка: Умови, що викладені у цьому додатку, є істотними та обов'язковими для цього Договору. У разі зміни будь-яких умов, зазначених у цьому додатку, Власник мереж зобов'язаний повідомити про це Користувача та ініціювати переоформлення або внесення змін до нього.

Додаток 2

до договору про спільне використання технологічних електричних мереж


від "___"_____08


2016.

Акт розмежування балансової належності електромереж та експлуатаційної

відповідальності сторін

Власник мереж _ Товариство з обмеженою відповідальністю "Новий рівень 777",

Фізична особа-підприємець Кириллова Тетяна Вікторівна


(найменування Власника мереж )

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

що діє на підставі __


(довіреність або установчі документи Власника мереж)

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

та Приватне пiдприємство "Аркадiя"


(Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача) - необхідне підкреслити)

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

що діє на підставі


(довіреність або установчі документи Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача) - необхідне підкреслити)

цим актом установили:

1. Балансова належність електромереж:

1.1.Власника мереж ТП-280, РУ-6кВ, РУ-0,4кВ, А.

1.2. Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити)

КЛ-0,4 кВ від ТП-280, РУ-0,4кВ, А до магазину по вул. Гоголя,9, вузол обліку електричної енергії в РУ-0,4кВ ТП-280, внутрішні електричні мережі магазину.

2. Межа балансової належності електромереж установлюється:

на кінцівках КЛ-0,4кВ в РУ-0,4кВ ТП-280 А.

3. Межа експлуатаційної відповідальності сторін за стан та обслуговування електромереж установлюється на кінцівках КЛ-0,4кВ в РУ-0,4кВ ТП-280 А.

4.1. Власник мереж несе відповідальність за:

технічний стан та безпечну експлуатацію ТП-280, РУ-6кВ, РУ-0,4кВ, А, за надійне контактне з`єднання на межі балансової належності електромереж та експлуатаційної відповідальності сторін.

4.2. Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити) несе відповідальність за:

технічний стан та безпечну експлуатацію КЛ-0,4 кВ від ТП-280, РУ-0,4кВ, А до магазину по вул. Гоголя,9, внутрішніх електричних мереж магазину та електрообладнання, що знаходиться на балансі Споживача, за збереження електроустановки.

5. Однолінійна схема та блок-схема електропостачання наведені у додатку 1 до цього договору .

6. Власник мереж забезпечує технічну можливість для передачі електричної енергії Користувачу (споживачу електричної енергії, іншому суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити) шляхом формування електричної схеми відповідної пропускної здатності із забезпеченням на межі балансової належності електромереж підтримання параметрів якості електроенергії та узгодженого рівня надійності електропостачання відповідно до категорії струмоприймачів у межах потужності:

Найменування приєднання Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкта господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити)Основний чи резервний увідДжерело живлення, точка приєднанняНапруга в точці приєднання, кВВеличина потужності, отримання якої забезпечує Власник мереж на межі балансової належності електромереж, кВтКатегорія струмоприй-мачівНазва, номер, дата видачі документу, на підставі якого визначена потужність магазиносновнийТП-280, РП-0,4кВ, А 0,38 63,0ІІІАкт визначення приєднаної та узгодження дозволеної потужностей об'єкту Споживача №31 від 12.02.2015р.

7. Власник мереж та Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - за належністю) зобов'язуються утримувати електроустановки, що знаходяться на їх балансі, у справному стані та експлуатувати їх відповідно до чинного законодавства.

8. Власник мереж забезпечує на межі балансової належності електромереж гранично допустимі значення фазного відхилення напруги Uф не більше 10 %.

ВЛАСНИК МЕРЕЖ: ТОВ "Новий рівень 777"


(посада)
(підпис, П.І.Б.) ФОП Кириллова Т.В
(підпис, П.І.Б.) "____"
2016 КОРИСТУВАЧ: Начальник ВОК ДМЦОК ПАТ "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО"
К. А. Кучерявий (Посада, П.І.Б., Підпис) "_____" ____08
2016. М. П. Споживач електричної енергії (інший суб'єкт

господарювання, який має ліцензію на

постачання та/або передачу електроенергії та

діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача)

ПП-во "Аркадiя"


( найменування, організаційно-правова форма)



(Посада, П.І.Б., підпис)

"


"
20___ .

М. П.

Примітка: Умови, що викладені у цьому додатку, є істотними та обов'язковими для цього Договору. У разі зміни будь-яких умов, зазначених у цьому додатку, Власник мереж зобов'язаний повідомити про це Користувача та ініціювати переоформлення або внесення змін до нього.

Додаток 2

до договору про спільне використання технологічних електричних мереж


від "___"_____08


2016.

Акт розмежування балансової належності електромереж та експлуатаційної

відповідальності сторін

Власник мереж _ Товариство з обмеженою відповідальністю "Новий рівень 777",

Фізична особа-підприємець Кириллова Тетяна Вікторівна


(найменування Власника мереж )

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

що діє на підставі


(довіреність або установчі документи Власника мереж)

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

та ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СI-ЕС-ТI ІНВЕСТ"


(Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача) - необхідне підкреслити)

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

що діє на підставі


(довіреність або установчі документи Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача) - необхідне підкреслити)

цим актом установили:

1. Балансова належність електромереж:

1.1.Власника мереж ТП-280, РУ-6кВ, РУ-0,4кВ, РБ-14.

1.2. Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити)

КЛ-0,4 кВ від ТП-280, РУ-0,4кВ, РБ-14 до службових приміщень по АДРЕСА_3, прилад обліку електричної енергії, внутрішні електричні мережі приміщень.

2. Межа балансової належності електромереж установлюється:

на кінцівках КЛ-0,4кВ в РУ-0,4кВ ТП-280 РБ-14.

3. Межа експлуатаційної відповідальності сторін за стан та обслуговування електромереж установлюється на кінцівках КЛ-0,4кВ в РУ-0,4кВ ТП-280 РБ-14.

4.1. Власник мереж несе відповідальність за:

технічний стан та безпечну експлуатацію ТП-280, РУ-6кВ, РУ-0,4кВ, РБ-14, за надійне контактне з`єднання на межі балансової належності електромереж та експлуатаційної відповідальності сторін.

4.2. Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити) несе відповідальність за:

технічний стан та безпечну експлуатацію КЛ-0,4 кВ від ТП-280, РУ-0,4кВ, РБ-14 до службових приміщень по АДРЕСА_3, внутрішніх електричних мереж приміщень та електрообладнання, що знаходиться на балансі Споживача, за збереження приладу обліку електричної енергії, пломб та електроустановки.

5. Однолінійна схема та блок-схема електропостачання наведені у додатку 1 до цього договору .

6. Власник мереж забезпечує технічну можливість для передачі електричної енергії Користувачу (споживачу електричної енергії, іншому суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити) шляхом формування електричної схеми відповідної пропускної здатності із забезпеченням на межі балансової належності електромереж підтримання параметрів якості електроенергії та узгодженого рівня надійності електропостачання відповідно до категорії струмоприймачів у межах потужності:

Найменування приєднання Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкта господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити)Основний чи резервний увідДжерело живлення, точка приєднанняНапруга в точці приєднання, кВВеличина потужності, отримання якої забезпечує Власник мереж на межі балансової належності електромереж, кВтКатегорія струмоприй-мачівНазва, номер, дата видачі документу, на підставі якого визначена потужність службові приміщенняосновнийТП-280, РП-0,4кВ, РБ-14 0,38 60,0ІІІТехнічні умови №810 від 28.03.2002р.

7. Власник мереж та Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - за належністю) зобов'язуються утримувати електроустановки, що знаходяться на їх балансі, у справному стані та експлуатувати їх відповідно до чинного законодавства.

8. Власник мереж забезпечує на межі балансової належності електромереж гранично допустимі значення фазного відхилення напруги Uф не більше 10 %.

ВЛАСНИК МЕРЕЖ: ТОВ "Новий рівень 777"


(посада)
(підпис, П.І.Б.) ФОП Кириллова Т.В
(підпис, П.І.Б.) "____"
2016 КОРИСТУВАЧ: Начальник ВОК ДМЦОК ПАТ "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО"
К. А. Кучерявий (Посада, П.І.Б., Підпис) "_____" ____08
2016. М. П. Споживач електричної енергії (інший суб'єкт

господарювання, який має ліцензію на

постачання та/або передачу електроенергії та

діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача)

Пр-АТ"СI-ЕС-ТI ІНВЕСТ"


( найменування, організаційно-правова форма)



(Посада, П.І.Б., підпис)

"


"
20___ .

М. П.

Примітка: Умови, що викладені у цьому додатку, є істотними та обов'язковими для цього Договору. У разі зміни будь-яких умов, зазначених у цьому додатку, Власник мереж зобов'язаний повідомити про це Користувача та ініціювати переоформлення або внесення змін до нього.

Додаток 2

до договору про спільне використання технологічних електричних мереж


від "___"_____08


2016.

Акт розмежування балансової належності електромереж та експлуатаційної

відповідальності сторін

Власник мереж _ Товариство з обмеженою відповідальністю "Новий рівень 777",

Фізична особа-підприємець Кириллова Тетяна Вікторівна


(найменування Власника мереж )

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

що діє на підставі


(довіреність або установчі документи Власника мереж)

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

та Територiальне управлiння Державної судової адмiнiстрацiї в Днiпропетровськiй областi


(Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача) - необхідне підкреслити)

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

що діє на підставі


(довіреність або установчі документи Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача) - необхідне підкреслити)

цим актом установили:

1. Балансова належність електромереж:

1.1.Власника мереж ТП-280, РУ-6кВ, РУ-0,4кВ, РБ-2.

1.2. Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити)

КЛ-0,4 кВ від ТП-280, РУ-0,4кВ, РБ-2 до приміщення суду по вул. Паторжинського,18А, вузол обліку електричної енергії в РУ-0,4кВ ТП-280,внутрішні електричні мережі приміщення.

2. Межа балансової належності електромереж установлюється:

на кінцівках КЛ-0,4кВ в РУ-0,4кВ ТП-280 РБ-2.

3. Межа експлуатаційної відповідальності сторін за стан та обслуговування електромереж установлюється на кінцівках КЛ-0,4кВ в РУ-0,4кВ ТП-280 РБ-2.

4.1. Власник мереж несе відповідальність за:

технічний стан та безпечну експлуатацію ТП-280, РУ-6кВ, РУ-0,4кВ, РБ-2, за надійне контактне з`єднання на межі балансової належності електромереж та експлуатаційної відповідальності сторін.

4.2. Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити) несе відповідальність за:

технічний стан та безпечну експлуатацію КЛ-0,4 кВ від ТП-280, РУ-0,4кВ, РБ-2 до приміщення суду по вул. Паторжинського,18А, внутрішніх електричних мереж приміщення та електрообладнання, що знаходиться на балансі Споживача, за збереження електроустановки.

5. Однолінійна схема та блок-схема електропостачання наведені у додатку 1 до цього договору .

6. Власник мереж забезпечує технічну можливість для передачі електричної енергії Користувачу (споживачу електричної енергії, іншому суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити) шляхом формування електричної схеми відповідної пропускної здатності із забезпеченням на межі балансової належності електромереж підтримання параметрів якості електроенергії та узгодженого рівня надійності електропостачання відповідно до категорії струмоприймачів у межах потужності:

Найменування приєднання Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкта господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити)Основний чи резервний увідДжерело живлення, точка приєднанняНапруга в точці приєднання, кВВеличина потужності, отримання якої забезпечує Власник мереж на межі балансової належності електромереж, кВтКатегорія струмоприй-мачівНазва, номер, дата видачі документу, на підставі якого визначена потужність Приміщення судуосновнийТП-280, РП-0,4кВ, РБ-2 0,38 60,0ІІІТехнічні умови ТОВ "Пiвденiнформатика №239 від 10.10.2005р.

7. Власник мереж та Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - за належністю) зобов'язуються утримувати електроустановки, що знаходяться на їх балансі, у справному стані та експлуатувати їх відповідно до чинного законодавства.

8. Власник мереж забезпечує на межі балансової належності електромереж гранично допустимі значення фазного відхилення напруги Uф не більше 10 %.

ВЛАСНИК МЕРЕЖ: ТОВ "Новий рівень 777"


(посада)
(підпис, П.І.Б.) ФОП Кириллова Т.В
(підпис, П.І.Б.) "____"
2016 КОРИСТУВАЧ: Начальник ВОК ДМЦОК ПАТ "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО"
К. А. Кучерявий (Посада, П.І.Б., Підпис) "_____" ____08
2016. М. П. Споживач електричної енергії (інший суб'єкт

господарювання, який має ліцензію на

постачання та/або передачу електроенергії та

діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача)

ТУ ДСА в Днiпропетр.областi


( найменування, організаційно-правова форма)



(Посада, П.І.Б., підпис)

"


"
20___ .

М. П.

Примітка: Умови, що викладені у цьому додатку, є істотними та обов'язковими для цього Договору. У разі зміни будь-яких умов, зазначених у цьому додатку, Власник мереж зобов'язаний повідомити про це Користувача та ініціювати переоформлення або внесення змін до нього.

Додаток 2

до договору про спільне використання технологічних електричних мереж


від "___"_____08


2016.

Акт розмежування балансової належності електромереж та експлуатаційної

відповідальності сторін

Власник мереж _ Товариство з обмеженою відповідальністю "Новий рівень 777",

Фізична особа-підприємець Кириллова Тетяна Вікторівна


(найменування Власника мереж )

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

що діє на підставі __


(довіреність або установчі документи Власника мереж)

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

та Фізична особа пiдприємець Мироненко Людмила Андріївна,


ОСОБА_2


(Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача) - необхідне підкреслити)

в особі


,

(посада, прізвище, ініціали)

що діє на підставі


(довіреність або установчі документи Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача) - необхідне підкреслити)

цим актом установили:

1. Балансова належність електромереж:

1.1.Власника мереж ТП-280, РУ-6кВ, РУ-0,4кВ, ЯРП-4.

1.2. Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити)

КЛ-0,4 кВ від ТП-280, РУ-0,4кВ, ЯРП-4 до ВРП-0,4кВ приміщення по АДРЕСА_3, вузол обліку електричної енергії в РУ-0,4кВ ТП-280, внутрішні електричні мережі приміщення.

2. Межа балансової належності електромереж установлюється:

на кінцівках КЛ-0,4кВ в РУ-0,4кВ ТП-280 ЯРП-4.

3. Межа експлуатаційної відповідальності сторін за стан та обслуговування електромереж установлюється на кінцівках КЛ-0,4кВ в РУ-0,4кВ ТП-280 ЯРП-4.

4.1. Власник мереж несе відповідальність за:

технічний стан та безпечну експлуатацію ТП-280, РУ-6кВ, РУ-0,4кВ, ЯРП-4, за надійне контактне з`єднання на межі балансової належності електромереж та експлуатаційної відповідальності сторін.

4.2. Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити) несе відповідальність за:

технічний стан та безпечну експлуатацію КЛ-0,4 кВ від ТП-280, РУ-0,4кВ, ЯРП-4 до ВРП-0,4кВ приміщення по АДРЕСА_3, внутрішніх електричних мереж приміщення та електрообладнання, що знаходиться на балансі Споживача, за збереження електроустановки.

5. Однолінійна схема та блок-схема електропостачання наведені у додатку 1 до цього договору .

6. Власник мереж забезпечує технічну можливість для передачі електричної енергії Користувачу (споживачу електричної енергії, іншому суб'єкту господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити) шляхом формування електричної схеми відповідної пропускної здатності із забезпеченням на межі балансової належності електромереж підтримання параметрів якості електроенергії та узгодженого рівня надійності електропостачання відповідно до категорії струмоприймачів у межах потужності:

Найменування приєднання Користувача (споживача електричної енергії, іншого суб'єкта господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - необхідне підкреслити)Основний чи резервний увідДжерело живлення, точка приєднанняНапруга в точці приєднання, кВВеличина потужності, отримання якої забезпечує Власник мереж на межі балансової належності електромереж, кВтКатегорія струмоприй-мачівНазва, номер, дата видачі документу, на підставі якого визначена потужність приміщенняосновнийТП-280, РП-0,4кВ, ЯРП-4 0,38 9,8ІІІТехнічні умови №815/ТУ від 02.07.1999р.

7. Власник мереж та Користувач (споживач електричної енергії, інший суб'єкт господарювання, який має ліцензію на постачання та/або передачу електроенергії та діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача - за належністю) зобов'язуються утримувати електроустановки, що знаходяться на їх балансі, у справному стані та експлуатувати їх відповідно до чинного законодавства.

8. Власник мереж забезпечує на межі балансової належності електромереж гранично допустимі значення фазного відхилення напруги Uф не більше 10 %.

ВЛАСНИК МЕРЕЖ: ТОВ "Новий рівень 777"


(посада)
(підпис, П.І.Б.) ФОП Кириллова Т.В
(підпис, П.І.Б.) "____"
2016 КОРИСТУВАЧ: Начальник ВОК ДМЦОК ПАТ "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО"
К. А. Кучерявий (Посада, П.І.Б., Підпис) "_____" ____08
2016. М. П.

Споживач електричної енергії (інший суб'єкт

господарювання, який має ліцензію на

постачання та/або передачу електроенергії та

діє в зоні ліцензійної діяльності Користувача)

ФОП Мироненко Л. А.


( найменування, організаційно-правова форма)


ОСОБА_2.



(Посада, П.І.Б., підпис)

"


"
20___ .

М. П.

Примітка: Умови, що викладені у цьому додатку, є істотними та обов'язковими для цього Договору. У разі зміни будь-яких умов, зазначених у цьому додатку, Власник мереж зобов'язаний повідомити про це Користувача та ініціювати переоформлення або внесення змін до нього.

Додаток 3

до договору про спільне використання технологічних електричних мереж

№ від "__"__08___2016

Порядок обрахування плати за спільне використання

технологічних електричних мереж

1. Порядок визначення суми відшкодування обґрунтованих витрат Власника мереж на утримання технологічних електричних мереж спільного використання (плати Користувача за використання технологічних електричних мереж) за розрахунковий період:

1.1. Вихідні дані для виконання розрахунку:

1.1.1. Сума обґрунтованих річних витрат на утримання технологічних електричних мереж за базовий період (Ввм , грн.), зазначена у додатку 6 Договору "Кошторис обґрунтованих річних витрат". Якщо сума витрат за кошторисом Власника мереж перевищує граничний рівень витрат на утримання технологічних електричних мереж спільного використання, кошторис погоджується на рівні витрат, визначених за об'ємом умовних одиниць електроустановок Власника мереж, та нормативу витрат на умовну одиницю, які склались за результатами діяльності Користувача. У такому разі значення Ввм приймається на рівні граничних річних витрат Власника мереж, погодженому НКРЕ;

1.1.2. Обсяги надходження електричної енергії в технологічні електричні мережі Власника мереж ( WPос , кВт*год.) за базовий період, зазначені у додатку до Договору "Довідка про обсяги переданої електричної енергії за базовий період";

1.1.3. Обсяги віддачі електричної енергії в електроустановки Користувача або інших суб'єктів господарювання, передачу електроенергії яким забезпечує Користувач ( WPеп , кВт*год.) за базовий період, зазначені у додатку до Договору "Довідка про обсяги переданої електричної енергії за базовий період".

1.2. Плата за спільне використання технологічних електричних мереж Власника мереж, що підлягає відшкодуванню Користувачем в розрахунковому періоді ( Вкч , грн.) визначається на підставі вихідних даних для виконання розрахунку, вказаних у пункті 1.1 цього додатку за формулою:

WPеп

Ввм * ------------

Вкч = WPос

----------------------------- , грн.

12

1.3. Вартість послуг Власника мереж з утримання технологічних електричних мереж спільного використання за Договором, яка підлягає до сплати Користувачем у розрахунковому періоді та визначена у відповідності до пункту 1.2 цього додатку зазначається в Акті прийому-здачі виконаних послуг.

ВЛАСНИК МЕРЕЖ: ТОВ "Новий рівень 777"


(посада)
(підпис, П.І.Б.) ФОП Кириллова Т.В
(підпис, П.І.Б.) "____"
2016 КОРИСТУВАЧ: Начальник ВОК ДМЦОК ПАТ "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО"
К. А. Кучерявий (Посада, П.І.Б., Підпис) "_____" ____08
2016. М. П.

З Р А З О К

Додаток 4

до договору про спільне використання технологічних електричних мереж

№____від "___"___08___2016.

АКТ

прийому - здачі наданих послуг

м. Дніпро "___"


20__ .

місце укладення

Ми, що підписалися нижче, представник Власника мереж Товариство з обмеженою відповідальністю "Новий рівень 777", Фізична особа-підприємець Кириллова Тетяна Вікторівна

(найменування Власника мереж)

в особі


(посада, прізвище, ініціали)

з одного боку , та представник Користувача - начальник ВОК ДМЦОК

ПАТ "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО"

в особі Кучерявого Костянтина Анатолійовича

(посада, прізвище, ініціали)

з іншого боку, склали даний акт про надання послуг з утримання технологічних електричних мереж спільного використання в


місяці 20___. про таке:

1. Обсяги надходження електричної енергії в технологічні електричні мережі Власника мереж за базовий період( WPос)


кВт*год.

2. Обсяги віддачі електричної енергії в електроустановки Користувача або інших суб'єктів господарювання, передачу електроенергії яким забезпечує Користувач за базовий період ( WPеп)


кВт*год.

3. Вартість послуг Власника мереж з утримання технологічних електричних мереж спільного використання за договором про спільне використання технологічних електричних мереж №


від ___.08.2016 у період з
20___. по
20__., яка підлягає до сплати Користувачем, складає
грн.

ВЛАСНИК МЕРЕЖ: ТОВ "Новий рівень 777"


(посада)
(підпис, П.І.Б.) ФОП Кириллова Т.В
(підпис, П.І.Б.) "____"
2016 КОРИСТУВАЧ: Начальник ВОК ДМЦОК ПАТ "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО"
К. А. Кучерявий (Посада, П.І.Б., Підпис) "_____" ____08
2016. М. П.

ЗРАЗОК

Додаток 5

до договору про спільне використання технологічних електричних мереж

№ _____від "___"__08___2016.

Довідка про обсяги переданої електричної енергії

Товариство з обмеженою відповідальністю "Новий рівень 777",

Фізична особа-підприємець Кириллова Тетяна Вікторівна

(найменування Власника мереж)

за базовий період


р.

№ з/пНайменування позиціїОбсяги, тис. кВт*год/рік ВсьгоВ тому числі: 1 клас 2 клас 1 2 3 4 5 1.Надходження активної електроенергії в технологічні електричні мережі (далі ТЕМ) Власника мереж 2.Віддача активної електроенергії з ТЕМ Власника мереж всього, у тому числі: 2.1.Користувачу (мережі СО ДОЕ) 2.2.Суб'єктам господарювання, передачу електроенергії яким забезпечує Користувач 2.3.Електропередавальним організаціям (в межах території здійснення ліцензійної діяльності Користувача) 2.4.На власне споживання Власника мереж 3. Втрати активної електроенергії в ТЕМ Власника мереж всього ( WPбаз) , у тому числі: 3.1.пов'язані з власним споживанням електроенергії Власника мереж

Примітка: обов'язковим додатком до цієї довідки є лист-розшифровка.

ВЛАСНИК МЕРЕЖ: ТОВ "Новий рівень 777"


(посада)
(підпис, П.І.Б.) ФОП Кириллова Т.В
(підпис, П.І.Б.) "____"
2016 КОРИСТУВАЧ: Начальник ВОК ДМЦОК ПАТ "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО"
К. А. Кучерявий (Посада, П.І.Б., Підпис) "_____" ____08
2016. М. П.

Лист-розшифровка до додатку 5

договору про спільне використання технологічних електричних мереж №16188 -00 від 23.08.2016

Відомості про засоби комерційного обліку та обсяги активної електроенергії

(надходження - віддача) за базовий період


р.

№ ЗПНайменування приєднання об'єкту (площадки) Власника мереж, Користувача та найменування суб'єкту господарюванняТип приладу розрахункового облікуНомер приладу облікуОбсяги надходження/віддачі активної електроенергії в ТЕМ Власника мереж, кВт*год. 1 2 3 4 5 1.Надходження активної електроенергії в ТЕМ Власника мереж 1.1.ТОВ "Новий рівень 777" о/р 62-728 Т.О.01 з урахуванням споживання ФОП Кирилова Т.В. LZQM 321/02-534 871341 1.2.ТОВ "Новий рівень 777" о/р 62-728 Т.О.02 з урахуванням споживання ФОП Кирилова Т.В. LZQM 321/02-534 871344 1А. Загальний обсяг електроенергії, яка надійшла до ТЕМ Власника мереж 2.Віддача активної електроенергії із ТЕМ Власника мереж 2.1.ФО ОСОБА_1 о/р НОМЕР_3Дельта 8010-08 20784 2.2.ТОВ "АРД" о/р 8-797 Т.О.01НІК 2301 АП1 0375837 2.3.ТОВ "Рубікон- Трейдінг" о/р 8-381 Т.О.10НІК 2301 АП3 0766954 2.4.ПП "Аркадія" о/р 22-864 Т.О.05НІК 2303 АРП3 0071421 2.5.ФО-П Мироненко Л.А. ОСОБА_2. о/р НОМЕР_2НІК 2301 АП3В 1031656 2.6.ТУ ДСА в Дніпропетровській області о/р 11-59 Т.О.01НІК 2301 АП1 0036842 2.7.ПрАТ "ПОТІ" о/р 2-24 Т.О.01Дельта 8010-02 16196 2.8.ПрАТ "СІ-ЕС-ТІ ІНВЕСТ" о/р 35-114 Т.О.01Дельта 8010-02 01588 2А. Загальний обсяг електроенергії, відданої із ТЕМ Власника Мереж

Примітка: колонка 5 заповнюється на підставі даних за базовий період. Значення, вказані у рядку 1А (колонка 5) листа-розшифровки повинні співпадати із значеннями, вказаними у рядку 1 (колонка 3) додатку 5, а значення рядка 2А (колонка 5) листа-розшифровки дорівнювати сумарному значенню обсягів переданої електричної енергії, зазначених у колонці 3 пунктів 2.1, 2.2 та 2.3 додатку 5.

ВЛАСНИК МЕРЕЖ: ТОВ "Новий рівень 777"


(посада)
(підпис, П.І.Б.) ФОП Кириллова Т.В
(підпис, П.І.Б.) "____"
2016 КОРИСТУВАЧ: Начальник ВОК ДМЦОК ПАТ "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО"
К. А. Кучерявий (Посада, П.І.Б., Підпис) "_____" ____08
2016. М. П.

З Р А З О К

Додаток 6

до договору про спільне використання технологічних електричних мереж


від "___".____08___. 2016.

УЗГОДЖЕНО

Начальник Дніпропетровського територіального

представництва НКРЕ



(підпис) (П.І.Б.)

"_____"


20___ р.

КОШТОРИС ОБГРУНТОВАНИХ РІЧНИХ ВИТРАТ

Товариство з обмеженою відповідальністю "Новий рівень 777",

Фізична особа-підприємець Кириллова Тетяна Вікторівна

( назва Власника мереж)

на утримання технологічних електричних мереж спільного використання

за базовий період


р.

№ з/п Перелік складових частин витрат Одиниця виміру Витрати Співвідношення витрат, ± 5 % 1 Матеріальні витрати тис. грн 20 % 1.1 сировина та матеріали тис. грн 1.2 витрати на капітальний та поточний ремонт власних технологічних електричних мереж спільного використання господарчим та підрядним способом (без заробітної плати) тис. грн 1.3 паливо тис. грн 1.4 електрична енергія тис. грн 1.5 малоцінні і швидкозношувані предмети тис. грн 1.6 витрати на нове електрообладнання тис. грн 1.7 витрати на забезпечення охорони та збереження технологічних електричних мереж спільного використання та їх елементів тис. грн 2 Амортизація тис. грн 15 % 3 Витрати на оплату праці тис. грн 40 % 3.1 на оплату основної заробітної плати тис. грн 3.2 на оплату додаткової заробітної плати тис. грн 4 Відрахування на соціальні заходи тис. грн 15 % 5 Інші операційні витрати тис. грн 10 % 5.1 на охорону праці тис. грн 5.2 на навчання персоналу тис. грн 6 Усього витрати тис. грн 100%

Примітка: до кошторису додається перелік елементів технологічних електричних мереж Власника мереж, які використовуються для передачі електричної енергії (таблиця 1) та розрахунок об'єму умовних одиниць технологічних електричних мереж спільного використання (граничного рівня річних витрат на утримання технологічних електричних мереж) з таблицями 2; 3.

Зобов'язано Товариство з обмеженою відповідальністю "Новий рівень 777" (49128, м. Дніпро, вул. Ю.Кондратюка, буд.11, 302, ЄДРПОУ 37149436) та Фізичну особу - підприємця Кириллову Тетяну Вікторівну (АДРЕСА_1, ідентифікаційний номер НОМЕР_1) надати до Публічного акціонерного товариства "ДТЕК Дніпрообленерго" (49107, м. Дніпро, шосе Запорізьке,22, ЄДРПОУ 23359034) в двомісячний строк з дня набрання рішенням законної сили кошторис обґрунтованих річних витрат власника мереж на утримання електричних мереж спільного використання, про що видати наказ.

В іншій частині позовних вимог відмовлено.

Стягнуто з Товариства з обмеженою відповідальністю "Новий рівень 777" на користь Публічного акціонерного товариства "ДТЕК Дніпрообленерго" витрати, пов'язані зі сплатою судового збору у сумі 918,66 грн.

Стягнуто з Фізичної особи - підприємця Кириллової Тетяни Вікторівни на користь Публічного акціонерного товариства "ДТЕК Дніпрообленерго" витрати, пов'язані зі сплатою судового збору у сумі 918,66 грн.

Не погоджуючись з рішенням господарського суду, позивач оскаржив його в апеляційному порядку.

Просить вищезазначене рішення господарського суду скасувати в частині відмови в задоволені позовних вимог Публічного акціонерного товариства "ДТЕК Дніпрообленерго" про викладення додатку 1 до договору про спільне використання технологічних електричних мереж від 23.08.2016 №16188-00 в редакції Публічного акціонерного товариства "ДТЕК Дніпрообленерго", прийняти в цій частині нове рішення.

Під час розгляду справи апеляційним господарським судом було запропоновано представникам сторін розглянути питання щодо призначення у справі № 904/8779/16 судової електротехнічної експертизи, надати перелік запитань, які необхідно поставити на розгляд судового експерта, вказати експертну установу, яка має можливість провести таку експертизу, у зв'язку з чим у судовому засіданні оголошено було перерву до 20.12.017 року.

19.12.2017 року позивач надав клопотання з переліком питань, які просить поставити на розгляд експертам:

"1. Чи відповідає фактичне навантаження на ТМ-1 та ТМ-2 ТП -280 за даними АСКОЕ допустимим показникам навантаження та/або перевантаження цих трансформаторів?"

"2. Яке максимально допустиме навантаження ТП-280 згідно ГОСТ 14209-85 з урахуванням коефіцієнту одночасності навантаження? "

20.12.2017 року ТОВ "Новий Рівень 777" надав клопотання, в якому просить з урахуванням відсутності відділення та експертів з електротехнічної експертизи в регіональній державній спеціалізованій установі - Дніпропетровському науково-дослідному інституті судових експертиз, відповідач-1 пропонує суду доручити проведення експертизи Харківському науково-дослідному інституту судових експертиз (61000, м. Харків, вул. Золочівська, 8а).

Поставити на розгляд експертам наступне питання :

" 1. Яка максимально допустима приєднана потужність (в кВт) допускається, згідно з законодавством України, для електричних підстанцій з двома установленими маслонаповненими трансформаторами, зокрема, для трансформаторної підстанції ТП -280 з двома маслонаповненими трансформаторами типу ТМ-400/6 400 KVA ФАЗ 3 -50 Hz, ГОСТ 12022-66, 1971 року виготовлення (номінальної потужності 400 кВА кожний), яка розташована за адресою: Дніпропетровська область, м. Дніпро, вул. Гоголя, 15, для забезпечення безаварійного та безперервного постачання (транзиту) електричної енергії? "

Просить покласти обов'язок з оплати експертизи на позивача.

Відповідно до ч.1 ст. 99 Господарського процесуального кодексу України суд за клопотанням учасника справи або з власної ініціативи призначає експертизу у справі за сукупності таких умов:

1) для з'ясування обставин, що мають значення для справи, необхідні спеціальні знання у сфері іншій, ніж право, без яких встановити відповідні обставини неможливо;

2) жодною стороною не наданий висновок експерта з цих самих питань або висновки експертів, надані сторонами, викликають обґрунтовані сумніви щодо їх правильності, або за клопотанням учасника справи, мотивованим неможливістю надати експертний висновок у строки, встановлені для подання доказів, з причин, визнаних судом поважними, зокрема через неможливість отримання необхідних для проведення експертизи матеріалів.

При призначенні експертизи судом експерт або експертна установа обирається сторонами за взаємною згодою, а якщо такої згоди не досягнуто у встановлений судом строк, експерта чи експертну установу визначає суд. З урахуванням обставин справи суд має право визначити експерта чи експертну установу самостійно. У разі необхідності може бути призначено декілька експертів для підготовки одного висновку (комісійна або комплексна експертиза) (ч.3 ст.99 Господарського процесуального кодексу України).

Частинами 4 та 5 вказаної норми передбачено, що питання, з яких має бути проведена експертиза, що призначається судом, визначаються судом. Учасники справи мають право запропонувати суду питання, роз'яснення яких, на їхню думку, потребує висновку експерта. У разі відхилення або зміни питань, запропонованих учасниками справи, суд зобов'язаний мотивувати таке відхилення або зміну.

Згідно ст. 7 Закону України "Про судову експертизу" судово-експертну діяльність здійснюють державні спеціалізовані установи, а також у випадках і на умовах, визначених цим Законом, судові експерти, які не є працівниками зазначених установ.

Для роз'яснення питань, що виникли при вирішенні даного господарського спору і потребують спеціальних знань, колегія суддів вважає за необхідне призначити судову електротехнічну експертизу та поставити на розгляд експерту питання, погоджені сторонами у справі.

В рішенні Європейського суду з прав людини у справі "Дульський проти України" (Заява № 61679/00) від 01.06.2006 року зазначено, що експертиза, призначена судом, є одним із засобів встановлення або оцінки фактичних обставин справи і тому складає невід'ємну частину судової процедури. Більше того, суд вирішує питання щодо отримання додаткових доказів та встановлює строк для їх отримання.

Отже, матеріали справи свідчать про необхідність спеціальних знань для встановлення об'єктивної істини по справі шляхом призначення судової електротехнічної експертизи та наявність необхідних матеріалів для її проведення.

Враховуючи, що направлення матеріалів даної справи до експертної установи унеможливлює подальший розгляд справи судом, провадження у справі слід зупинити відповідно до вимог п. 2 ч. 1 ст. 228 Господарського процесуального кодексу України.

Керуючись п. 2 ч. 1 ст. 228, ст.ст. 99, 100 Господарського процесуального кодексу України, суд,-

УХВАЛИВ:

Призначити по даній справі судову електротехнічну експертизу, проведення якої доручити спеціалістам Харківському науково-дослідному інституту судових експертиз (61000, м. Харків, вул. Золочівська, 8а).

Поставити на вирішення експертизи наступні питання:

1) Чи відповідає фактичне навантаження на ТМ-1 та ТМ-2 ТП -280 за даними АСКОЕ допустимим показникам навантаження та/або перевантаження цих трансформаторів?

2) Яке максимально допустиме навантаження ТП-280 згідно ГОСТ 14209-85 з урахуванням коефіцієнту одночасності навантаження?

3) Яка максимально допустима приєднана потужність (в кВт) допускається, згідно з законодавством України, для електричних підстанцій з двома установленими маслонаповненими трансформаторами, зокрема, для трансформаторної підстанції ТП -280 з двома маслонаповненими трансформаторами типу ТМ-400/6 400 KVA ФАЗ 3 -50 Hz, ГОСТ 12022-66, 1971 року виготовлення (номінальної потужності 400 кВА кожний), яка розташована за адресою: Дніпропетровська область, м. Дніпро, вул. Гоголя, 15, для забезпечення безаварійного та безперервного постачання (транзиту) електричної енергії?

Попередити експерта про кримінальну відповідальність за ст.ст. 384, 385, 386 Кримінального кодексу України.

Для виконання експертизи направити експерту матеріали справи № 904/8779/16.

Зобов'язати позивача - Публічне акціонерне товариство "ДТЕК Дніпрообленерго" - сплатити вартість призначеної експертизи.

Провадження у справі № 904/8779/16 зупинити до отримання результатів експертизи.

Головуючий суддя Т.А. Верхогляд

Суддя Л.М. Білецька

Суддя Ю.Б. Парусніков

Дата ухвалення рішення20.12.2017
Оприлюднено27.12.2017
Номер документу71243253
СудочинствоГосподарське
Сутьзобов'язання укласти договір

Судовий реєстр по справі —904/8779/16

Ухвала від 28.09.2021

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Новікова Рита Георгіївна

Ухвала від 20.09.2021

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Новікова Рита Георгіївна

Ухвала від 20.09.2021

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Новікова Рита Георгіївна

Ухвала від 15.09.2021

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Новікова Рита Георгіївна

Судовий наказ від 09.10.2020

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Новікова Рита Георгіївна

Судовий наказ від 09.10.2020

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Новікова Рита Георгіївна

Судовий наказ від 09.10.2020

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Новікова Рита Георгіївна

Судовий наказ від 09.10.2020

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Новікова Рита Георгіївна

Судовий наказ від 09.10.2020

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Новікова Рита Георгіївна

Постанова від 24.09.2020

Господарське

Центральний апеляційний господарський суд

Мороз Валентин Федорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні