Ухвала
від 27.12.2017 по справі 397/1647/17
ОЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Копія

Справа № 397/1647/17

н/п : 2/397/607/17

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

27.12.2017 року. Олександрівський районний суд Кіровоградської області у складі:

головуючого - судді: Мирошниченка Д.В.,

за участю: секретаря судового засідання: Петренко Л.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду смт. Олександрівка цивільну справу за позовом представника ОСОБА_1, яка діє в інтересах позивача ОСОБА_2 до Олександрівської районної державної адміністрації Кіровоградської області, Цвітненської сільської ради Олександрівського району Кіровоградської області про визнання права власності на спадкове майно та встановлення факту прийняття спадщини, -

В С Т А Н О В И В:

Представник позивача ОСОБА_2 - ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Олександрівської районної державної адміністрації Олександрівського району Кіровоградської області, Цвітненської сільської ради Олександрівського району Кіровоградської області, в якому просить встановити факт прийняття спадщини після смерті ОСОБА_3 її сестрою ОСОБА_4 та визнати за позивачем після смерті ОСОБА_3, право власності на спадкове майно - земельну частку (пай) площею 4,41 га за законом в порядку спадкування згідно сертифікату на право на земельну ділянку (пай) серії КР № 023030, що належала померлій ОСОБА_3

У підготовче судовому засідання представник позивача не з'явилася, надала заяву про проведення підготовчого судового засідання без її участі, позовні вимоги підтримала та просила призначити справу до розгляду.

Також, заявила клопотання про виклик і допит свідків: ОСОБА_5 та ОСОБА_6.

Представники відповідачів у підготовче судове засідання не з'явилися, про час та місце підготовчого судового засідання повідомлені належним чином, надали заяви про розгляд справи без їх участі.

Суд вважає за можливе провести підготовче судове засідання без участі сторони позивача та відповідачів, на підставі наявних у матеріалах справи доказах.

Відповідно до ч. 1 ст. 81 ЦПК України - кожна сторона зобов?язана довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог і заперечень, крім випадків встановлених цим Кодексом.

Для об'єктивного з'ясування всіх обставин справи, клопотання представника позивача слід задовольнити та викликати у судове засідання свідків ОСОБА_5 та ОСОБА_6

У підготовчому судовому засіданні з'ясовано, що представник позивача від позову не відмовилася, інших будь-яких клопотань сторони до суду не надали, а тому дану справу можливо призначити до судового розгляду у відкритому судовому засіданні.

Керуючись ст.ст. 197-200, 260 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом представника ОСОБА_1, яка діє в інтересах позивача ОСОБА_2 до Олександрівської районної державної адміністрації Кіровоградської області, Цвітненської сільської ради Олександрівського району Кіровоградської області про визнання права власності на спадкове майно та встановлення факту прийняття спадщини, до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Олександрівського районного суду Кіровоградської області на 06 лютого 2018 року о 09 год. 00 хв.

Викликати у судове засідання свідків:

- ОСОБА_5, яка проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1;

- ОСОБА_6, який проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_2.

У судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: /підпис/

Копія вірна:

Суддя Олександрівського районного суду

Кіровоградської області ОСОБА_7

СудОлександрівський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення27.12.2017
Оприлюднено29.12.2017
Номер документу71338088
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —397/1647/17

Рішення від 06.02.2018

Цивільне

Олександрівський районний суд Кіровоградської області

Мирошниченко Д. В.

Ухвала від 27.12.2017

Цивільне

Олександрівський районний суд Кіровоградської області

Мирошниченко Д. В.

Ухвала від 14.12.2017

Цивільне

Олександрівський районний суд Кіровоградської області

Мирошниченко Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні