Ухвала
від 15.12.2017 по справі 2а-5053/12/1070
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про призначення судового засідання

15 грудня 2017 року           2а-5053/12/1070

Суддя Київського окружного адміністративного суду О.Д. Головенко, розглянувши в місті Києві заяву про заміну сторони у виконавчому провадженні у адміністративній справі за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Васильківському районі Київської області до Комунального підприємства "Інститут земельних відносин Київської області" про стягнення заборгованості,

в с т а н о в и в:

До Київського окружного адміністративного суду звернулось Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області в особі Васильківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області про заміну сторони у виконавчому провадженні у справі № 2а-5571/12/1070 за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Васильківському районі Київської області до Комунального підприємства "Інститут земельних відносин Київської області" про стягнення заборгованості у розмірі 6 101,68 грн.

13.11.2012 Постановою Київського окружного адміністративного суду даний позов було задоволено та стягнуто з Комунального підприємства "Інститут земельних відносин Київської області"на користь Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Васильківському районі Київської області заборгованість у сумі 6 101,68 грн.

14.12.2017 на адрес суду від Управління виконавчої дирекції Фонду у Київській області в особі Васильківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області надійшла заява про заміну сторони у виконавчому провадженні.

Частиною 2 ст. 379 КАС України визначено, що суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Зважаючи на те, що вищевказаною вимогою закону передбачені скорочені строки розгляду заяв про заміну сторони у виконавчому провадженні, суд вважає за необхідне застосувати винятковий засіб надсилання особам, які беруть участь у справі, судових повідомлень – факсом або засобами телефонного зв'язку.

Керуючись статтями 241, 248, 379 КАС України суд -

у х в а л и в:

1.Судове засідання призначити на 22 грудня 2017 року о 10 год. 00 хв., яке відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 2-й під'їзд, 10-й поверх).

2.Викликати для участі в судовому засіданні сторони (їх представників) та заінтересованих осіб.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя                                                                                 Головенко О.Д.

Дата ухвалення рішення15.12.2017
Оприлюднено03.01.2018

Судовий реєстр по справі —2а-5053/12/1070

Ухвала від 22.12.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Головенко О.Д.

Ухвала від 15.12.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Головенко О.Д.

Постанова від 13.11.2012

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Балаклицький А. І.

Ухвала від 25.10.2012

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Балаклицький А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні