Ухвала
від 29.12.2017 по справі 604/1085/17
ПІДВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 604/1085/17

Провадження № 2-а/604/103/17

У х в а л а

про відкриття провадження у справі

29 грудня 2017 року Суддя Підволочиського районного суду Тернопільської області Сташків Н.Б., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 (смт. Підволочиськ, вул. Лисенка, 25/46, Тернопільської області) до Лановецького об'єднаного управління Пенсійного фонду України у Тернопільській області (м. Ланівці, вул. Грушевського, 13, Тернопільської області), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Регіональне відділення Фонду державного майна України у Тернопільській області (м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11) про визнання бездіяльності протиправною та зобов'язання вчинити дії, -

ВСТАНОВИВ:

До Підволочиського районного суду Тернопільської області 28.11.2017 року подано позов про визнання бездіяльності суб'єкта владних повноважень протиправною та зобов'язання вчинити дії, а саме зарахувати у загальний трудовий стаж період роботи за контрактом з 04 листопада 2008 року по 24 березня 2014 року на посаді директора ПІдволочиського приладобудівного заводу та провенсти перерахунок вмплаченої раніше пенсії.

Даний адміністративний позов підлягає розгляду в судах в порядку адміністративного судочинства, справа підсудна Підволочиському районному суду Тернопільської області, позовна заява відповідає вимогам КАС України (відповідно до п. 12 Перехідних положень КАС України).

Відповідно до ст. 263 КАС України, дана справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження з повідомлення (викликом) учасників справи.

Позивачем заяв і клопотань із позовною заявою не подано.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 171, 263, п. 12 Перехідних положень КАС України, суд,-

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву до розгляду та відкрити спрощене провадження у адміністративній справі за позовом ОСОБА_2 (смт. Підволочиськ, вул. Лисенка, 25/46, Тернопільської області) до Лановецького об'єднаного управління Пенсійного фонду України у Тернопільській області (м. Ланівці, вул. Грушевського, 13, Тернопільської області), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Регіональне відділення Фонду державного майна України у Тернопільській області (м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11) про визнання бездіяльності протиправною та зобов'язання вчинити дії.

Повідомити учасників справи що розгляд відбудеться 16 січня 2018 року о 17 годині 00 хвилин в приміщенні Підволочиського районного суду Тернопільської області (вул. Залізнична, 1, смт. Підволочиськ, Тернопільської області).

Копію ухвали про відкриття спрощеного провадження надіслати позивачу та відповідачу суб'єкту владних повноважень, третій особі, повідомивши суб'єкта владних повноважень про наявні в суді матеріали, які підлягають врученню його представнику як стороні, та про можливість їх отримання безпосередньо у суді.

У п'ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали про відкриття спрощеного провадження відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву та всі докази, що підтверджують заперечення проти позову; у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи; копію відзиву та доданих до нього документів відповідач має надіслати позивачу.

Справа буде розглянута суддею Сташків Н.Б..

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: http://pv.te.court.gov.ua/sud1912

Ухвала підлягає оскарженню у визначений КАС України строк і порядок.

Суддя Н.Б. Сташків

Дата ухвалення рішення29.12.2017
Оприлюднено05.01.2018
Номер документу71393389
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —604/1085/17

Рішення від 29.03.2018

Адміністративне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

Ухвала від 29.12.2017

Адміністративне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні