Ухвала
від 16.12.2009 по справі 2а-25763/09/1270
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а- 25763/09/1270

У Х В А Л А

16 грудня 2009 року м. Луганськ

Луганський окружний адм іністративний суд у складі :

судді Солонічен ко О. В.,

при секретарі: Псоміаді С.І.,

розглянувши заяву Д очірнього підприємства «Алч евське спеціалізоване управ ління «Донбасдомнаремонт» к олективного спеціалізовано го підприємства по ремонту м еталургійних печей та устатк ування «Донбасдомнаремонт» про розстрочку виконання су дового рішення по справі за а дміністративним позовом Упр авління Пенсійного Фонду Укр аїни в м. Алчевську Лугансько ї області до Дочірнього підп риємства «Алчевське спеціал ізоване управління «Донбасд омнаремонт» колективного сп еціалізованого підприємств а по ремонту металургійних п ечей та устаткування «Донбас домнаремонт» про стягнення в итрат на виплату та доставку пенсій за віком на пільгових умовах, -

В С Т А Н О В И В:

Постановою Луганського окружного адміністративног о суду від 02 листопада 2009 року у справі № 2а-25763/09/1270 позов Управлі ння Пенсійного Фонду України в м. Алчевську Луганської обл асті до Дочірнього підприємс тва «Алчевське спеціалізова не управління «Донбасдомнар емонт» колективного спеціал ізованого підприємства по ре монту металургійних печей та устаткування «Донбасдомнар емонт» про стягнення витрат на виплату та доставку пенсі й за віком на пільгових умова х задоволено повністю. Стягн уто з відповідача заборгован ість у сумі 124646,30 грн.

25 листопада 2009 року відповід ачем подано заяву про розстр очку виконання судового ріше ння строком на три роки (36 міся ців) шляхом сплати боргу рівн ими частинами щомісячно, поч инаючи з 01 січня 2010 року.

В обґрунтування заявленої вимоги щодо розстрочки відп овідач посилається на те, що А лчевське СУ ДП КСП «Донбасдо мнаремонт» є колективним під приємством та виконує ремонт ні роботи на Алчевському мет алургійному комбінаті. У зв' язку з несвоєчасними проплат ами за виконані роботи на під приємстві склалася складна ф інансова ситуація.

Представники сторін у судо ве засідання не з' явились, п росили судове засідання пров одити без їх участі.

У судовому засіданні встан овлено, що виконавче провадж ення по вказаній справі не ві дкрито, оскільки позивач не з вертався до суду із заявою пр о видачу виконавчого листа. С торони дійшли згоди щодо роз строчки сплати заборгованос ті, графік якої затверджено к ерівництвом Управління Пенс ійного Фонду України в м. Алче вську Луганської області, ос кільки діючим законодавство м Пенсійному Фонду України н адано право надавати розстро чку сплати заборгованостей.

Відповідно до ст. 263 КАС Украї ни за наявності обставин, що у складнюють виконання судово го рішення (відсутність кошт ів на рахунку, тощо) сторона ви конавчого провадження може з вернутися до суду із заявою п ро відстрочення або розстроч ення виконання рішення. Оскільки Алчевське СУ ДП КСП «Донбасдомнаремонт» не є ст ороною виконавчого провадже ння, заява про надання розстр очки не підлягає задоволенню .

Керуючись ст. 263 КАС України , суд -

У Х В А Л И В:

Відмовити Дочірньом у підприємству «Алчевське сп еціалізоване управління «До нбасдомнаремонт» колективн ого спеціалізованого підпри ємства по ремонту металургій них печей та устаткування «Д онбасдомнаремонт» у задовол енні заяви про розстрочку ви конання судового рішення по справі за адміністративним п озовом Управління Пенсійног о Фонду України в м. Алчевську Луганської області до Дочір нього підприємства «Алчевсь ке спеціалізоване управлінн я «Донбасдомнаремонт» колек тивного спеціалізованого пі дприємства по ремонту металу ргійних печей та устаткуванн я «Донбасдомнаремонт» про ст ягнення витрат на виплату та доставку пенсій за віком на п ільгових умовах.

Ухвала може бути оскар жена в апеляційному порядку шляхом подання через суд пер шої інстанції заяви про апел яційне оскарження ухвали суд у протягом п' яти днів з дня о тримання сторонами копії ухв али. Апеляційна скарга на ухв алу суду першої інстанції по дається протягом десяти днів після подання заяви про апел яційне оскарження.

Ухвала набирає законн ої сили після закінчення стр оку подання заяви про апеляц ійне оскарження, якщо таку за яву не було подано. У разі пода ння апеляційної скарги, ухва ла, якщо її не скасовано, набир ає законної сили після закін чення строку апеляційного ро згляду справи.

СУДДЯ

Дата ухвалення рішення16.12.2009
Оприлюднено24.12.2009
Номер документу7141216
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення в итрат на виплату та доставку пенсій за віком на пільгових умовах

Судовий реєстр по справі —2а-25763/09/1270

Ухвала від 16.12.2009

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Солоніченко Оксана Вікторівна

Постанова від 02.11.2009

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Солоніченко Оксана Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні