Ухвала
від 27.12.2017 по справі 822/1346/17
ВЕРХОВНИЙ СУД

ВЕРХОВНИЙ СУД

УХВАЛА

27.12.2017 Київ К/9901/488/17 822/1346/17

Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду: судді-доповідача Коваленко Н. В., судді Берназюка Я. О., судді Гриціва М. І., перевіривши касаційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю Борщівська аграрна компанія на постанову Вінницького апеляційного адміністративного суду від 29 листопада 2017 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Борщівська аграрна компанія до Міністерства юстиції України, комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Міністерства юстиції України, треті особи - державний реєстратор Підгаєцького районного управління юстиції Тернопільської області Кухаришин Василь Васильович, приватний нотаріус Борщівського районного нотаріального округу Тернопільської області Пікуль Зоряна Ярославівна, приватний нотаріус Борщівського районного нотаріального округу Пікуль Галина Михайлівна, державний реєстратор прав на нерухоме майно КП Центр реєстрації майнових прав Чортківської районної ради Тернопільської області Трудоруда Андрій Орестович, Товариство з обмеженою відповідальністю Мрія Центр , про скасування рішень суб'єктів владних повноважень,

У С Т А Н О В И В:

Касаційна скарга надійшла 18 грудня 2017 року до Верховного Суду як суду касаційної інстанції в адміністративних справах відповідно до статті 327 Кодексу адміністративного судочинства України, який набрав чинності 15 грудня 2017 року на підставі Закону України від 3 жовтня 2017 року № 2147-VIII Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів .

Згідно із відтиском поштового штемпеля на конверті касаційна скарга направлена Товариством з обмеженою відповідальністю Борщівська аграрна компанія 14 грудня 2017 року.

Касаційна скарга подана з дотриманням порядку і строку на касаційне оскарження, за формою та змістом вона відповідає вимогам статті 330 Кодексу адміністративного судочинства України.

Підстави для залишення касаційної скарги без руху, повернення касаційної скарги чи відмови у відкритті касаційного провадження відсутні.

З огляду на зазначене колегія суддів дійшла висновку про наявність підстав для відкриття касаційного провадження.

Керуючись статтями 329 - 331, 334 - 335, 338, 359 Кодексу адміністративного судочинства України,

У Х В А Л И В:

1. Відкрити касаційне провадження за касаційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю Борщівська аграрна компанія на постанову Вінницького апеляційного адміністративного суду від 29 листопада 2017 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Борщівська аграрна компанія до Міністерства юстиції України, комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Міністерства юстиції України, треті особи - державний реєстратор Підгаєцького районного управління юстиції Тернопільської області Кухаришин Василь Васильович, приватний нотаріус Борщівського районного нотаріального округу Тернопільської області Пікуль Зоряна Ярославівна, приватний нотаріус Борщівського районного нотаріального округу Пікуль Галина Михайлівна, державний реєстратор прав на нерухоме майно КП Центр реєстрації майнових прав Чортківської районної ради Тернопільської області Трудоруда Андрій Орестович, Товариство з обмеженою відповідальністю Мрія Центр , про скасування рішень суб'єктів владних повноважень.

2. Встановити десятиденний строк з моменту отримання даної ухвали для подання Міністерством юстиції України, комісією з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Міністерства юстиції України, державним реєстратором Підгаєцького районного управління юстиції Тернопільської області Кухаришин Василем Васильовичем, приватним нотаріусом Борщівського районного нотаріального округу Тернопільської області Пікуль Зоряною Ярославівною, приватним нотаріусом Борщівського районного нотаріального округу Пікуль Галиною Михайлівною, державним реєстратором прав на нерухоме майно КП Центр реєстрації майнових прав Чортківської районної ради Тернопільської області Трудоруда Андрієм Орестовичем, Товариством з обмеженою відповідальністю Мрія Центр відзиву на касаційну скаргу та доказів надсилання (надання) копій відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

3. Витребувати з Хмельницького окружного адміністративного суду справу № 822/1346/17.

4. Надіслати Товариству з обмеженою відповідальністю Борщівська аграрна компанія копію ухвали про відкриття касаційного провадження.

5. Надіслати Міністерству юстиції України, комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Міністерства юстиції України, державному реєстратору Підгаєцького районного управління юстиції Тернопільської області Кухаришин Василю Васильовичу, приватному нотаріусу Борщівського районного нотаріального округу Тернопільської області Пікуль Зоряні Ярославівні, приватному нотаріусу Борщівського районного нотаріального округу Пікуль Галині Михайлівні, державному реєстратору прав на нерухоме майно КП Центр реєстрації майнових прав Чортківської районної ради Тернопільської області Трудоруда Андрію Орестовичу, Товариству з обмеженою відповідальністю Мрія Центр копію ухвали про відкриття касаційного провадження, копію касаційної скарги та додані до неї матеріали.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями, є остаточною та оскарженню не підлягає.

Суддя-доповідач Н.В. Коваленко

Суддя Я.О. Берназюк

Суддя М.І. Гриців

СудВерховний Суд
Дата ухвалення рішення27.12.2017
Оприлюднено04.01.2018
Номер документу71425521
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —822/1346/17

Постанова від 30.07.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Коваленко Н.В.

Ухвала від 29.07.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Коваленко Н.В.

Ухвала від 27.12.2017

Адміністративне

Верховний Суд

Коваленко Н.В.

Постанова від 29.11.2017

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Боровицький О. А.

Ухвала від 16.11.2017

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Боровицький О. А.

Ухвала від 26.09.2017

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Білоус О.В.

Ухвала від 26.09.2017

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Білоус О.В.

Ухвала від 12.09.2017

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Білоус О.В.

Ухвала від 12.09.2017

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Білоус О.В.

Ухвала від 07.09.2017

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Білоус О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні