Постанова
від 17.05.2011 по справі 4-66/11
РІВНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІВНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

м.Рівне, вул.Петра Могили 24

Справа № 4-66/11

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 травня 2011 року

Рівненський районний суд Рівненської області

в особі судді Красовського О.О.

при секретарі Беднарчук Г.П.

з участю прокурора Чернецького О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Рівне матеріали за поданням старшого слідчого СВ Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області ОСОБА_1, за погодженням з прокурором Рівненського району Рівненської області ОСОБА_2 про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту; відносно

ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця ІНФОРМАЦІЯ_2, громадянина України, непрацюючого, раніше неодноразово судимого, останнє відоме місце проживання - вул. К. Маркса, 13, с. Черкаське Словянського району Донецької області, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суду перебувають вищезазначені матеріали. Відповідно до подання, органами досудового слідства порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 152, ч.2 ст. 153 КК України.

У зв'язку з тим, що ОСОБА_3 ухиляється від явки до Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області для проведення слідчих дій; місце проживання його не відоме; на даний час оголошений в міждержавний розшук, то слідчий просить суд обрати відносно ОСОБА_3 запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Заслухавши пояснення слідчого, дослідивши матеріали кримінальної справи, заслухавши висновок прокурора суд вважає, що подання підлягає до задоволення.

Особа обвинувачується у вчиненні злочинів, за санкцією статті КК України щодо якого передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк понад 1 рік.

ОСОБА_3 після вчинення інкримінованого йому злочину залишив місце злочину, не перебуває за місцем реєстрації, оголошений в міждержавний розшук.

За положеннями ч.6 ст. 165-2 КПК України, суд приймає рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту за відсутності особи лише у разі оголошення її в міжнародний розшук.

При розгляді подання суд враховує характеризуючі дані на особу, які вказують на його систематичну протиправну поведінку; приймається до уваги тяжкість злочинів, у вчиненні яких обвинувачується особа. Враховується, що обвинувачений скрився від слідства, оголошений в міждержавний розшук.

Суд вважає, що інші (менш суворі) запобіжні заходи, передбачені ст. 149 КПК України, можуть не забезпечити виконання обвинуваченим процесуальних обов'язків, що випливають із ч. 2 ст. 148 КПК, і його належної поведінки.

Керуючись ч.6 ст. 165-2 КПК України суд,-

П О С Т А Н О В И В

Подання задоволити.

Обрати запобіжний захід у виді тримання під вартою відносно ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця ІНФОРМАЦІЯ_2, громадянина України, непрацюючого, раніше неодноразово судимого, останнє відоме місце проживання - вул. К. Маркса, 13, с. Черкаське Словянського району Донецької області.

На постанову до апеляційного суду Рівненської області прокурором, підозрюваним (обвинуваченим), його захисником чи законним представником протягом трьох діб з дня її винесення може бути подана апеляція.

Подача апеляції не зупиняє виконання постанови.

Суддя: ОСОБА_4

СудРівненський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення17.05.2011
Оприлюднено09.01.2018
Номер документу71426356
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-66/11

Постанова від 17.05.2011

Кримінальне

Рівненський районний суд Рівненської області

Красовський О.О. О. О.

Постанова від 10.03.2011

Кримінальне

Охтирський міськрайонний суд Сумської області

Клімашевська І. В.

Постанова від 10.03.2011

Кримінальне

Охтирський міськрайонний суд Сумської області

Клімашевська І. В.

Постанова від 04.04.2012

Кримінальне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Богдан М. В.

Постанова від 04.04.2012

Кримінальне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Богдан М. В.

Постанова від 02.03.2011

Кримінальне

Амур-Нижньодніпровський районний суд м.Дніпропетровська

Спаї В. В.

Постанова від 04.02.2011

Кримінальне

Іллічівський міський суд Одеської області

Ледньова Т. В.

Постанова від 04.08.2011

Кримінальне

Любарський районний суд Житомирської області

Замега І. І.

Постанова від 30.03.2011

Кримінальне

Болградський районний суд Одеської області

Шевера В. Д.

Постанова від 31.03.2011

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Васіна Л. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні