Ухвала
від 04.01.2018 по справі 823/3527/15
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про призначення судового засідання

04 січня 2018 року                                         Справа № 823/3527/15

м. Черкаси

Суддя Черкаського окружного адміністративного суду Рідзель О.А., розглянувши клопотання управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за позовом відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Черкаси до приватного підприємства “Айрат” про стягнення заборгованості,

ВСТАНОВИВ:

28.12.2017 у Черкаський окружний адміністративний суд надійшла заява управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області (далі – заявник), в якій просить замінити сторону виконавчого провадження позивача у справі №823/3527/15 – відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у м.Черкаси його правонаступником – управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області.

За наслідками автоматизованого розподілу вказана заява призначена до розгляду судді Рідзелю О.А.

Згідно з вимогами ст. 379 Кодексу адміністративного судочинства України (далі – КАС України) у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником. Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

З урахуванням викладеного суд дійшов висновку призначити судове засідання для розгляду вищевказаної заяви по суті.

Керуючись ст.ст. 241-246, 255, 295, 379 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,

УХВАЛИВ:

Судове засідання для вирішення заяви управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області про заміну сторони виконавчого провадження у справі №823/3527/15 призначити на 09 січня 2018 року о 16 годині 00 хвилин, що буде проводитись суддею Рідзелем О.А. одноособово в приміщенні Черкаського окружного адміністративного суду за адресою: м.Черкаси, бул.Шевченка, 117, - із повним фіксуванням судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Запропонувати відповідачу надати суду до часу призначеного судового засідання письмові пояснення (заперечення) щодо заяви.

У судове засідання викликати учасників справи та державного виконавця.

Зобов'язати учасників справи та державного виконавця, які не можуть з поважних причин прибути до суду, завчасно повідомити про це суд.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання та оскарженню не підлягає.

Копію ухвали направити учасникам справи та державному виконавцю.

Суддя О.А. Рідзель

СудЧеркаський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення04.01.2018
Оприлюднено10.01.2018
Номер документу71441962
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —823/3527/15

Ухвала від 09.01.2018

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

О.А. Рідзель

Ухвала від 04.01.2018

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

О.А. Рідзель

Постанова від 30.09.2015

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.В. Каліновська

Ухвала від 31.08.2015

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.В. Каліновська

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні