Ухвала
від 03.06.2014 по справі 574/513/14-ц
БУРИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 574/513/14-ц

Провадження 2/574/169/2014

У Х В А Л А

03 червня 2014 року м. Буринь

Буринський районний суд Сумської області

в складі: головуючого судді - Стеценко В.С.

при секретарі - Бабкіній Г.А.

за участю прокурора- Штика Ю.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву ОСОБА_1 опіки та піклування Білопільської РДА до ОСОБА_2, ОСОБА_3 про забезпечення позову,

в с т а н о в и в :

Заявник ОСОБА_1 опіки та піклування Білопільської РДА звернувся до суду із вказаною заявою про забезпечення позову.

В судове засідання ОСОБА_1 опіки та піклування Білопільської РДА надав заяву про забезпечення позову, шляхом накладення арешту на рахунок ОСОБА_2,ІНФОРМАЦІЯ_1, який відкритий у Приват Банку м.Білопілля Сумської області до вирішення питання по суті, оскільки невжиття заходів забезпечення позову може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення суду по стягненню аліментів.

Розглянувши дану заяву суд, вважає, що є підстави для її задоволення.

Відповідно до ст.151 ЦПК України, забезпечення позову допускається на будь-якій стадії розгляду справи, якщо невжиття заходів забезпечення може утруднити або зробити неможливим виконання рішення суду.

Згідно ст.153 ЦПК України, заява про забезпечення позову розглядається судом, у провадженні якого перебуває справа, в день її надходження без повідомлення відповідача та інших осіб, які беруть участь у справі. Про вжиття заходів забезпечення позову суд постановляє ухвалу, в якій зазначає вид забезпечення позову і підстави його обрання, порядок виконання, розмір застави, якщо така призначена. Копія ухвали надсилається заявнику та заінтересованим особам негайно після її постановлення. Залежно від обставин справи суд може забезпечити позов повністю або частково. У разі постановлення ухвали без повідомлення особи, щодо якої просять вжити заходи забезпечення позову, копія ухвали надсилається особі, щодо якої вжито заходи забезпечення позову, негайно після її виконання..

Враховуючи викладене, суд вважає, що неприйняття мір забезпечення позову може утруднити становище дітей, так, як відповідачка може допустити нецільове використання коштів, які знаходяться на її рахунку, оскільки діти у неї тимчасово відібрані та поміщені у спеціалізовані заклади, що в свою чергу може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення суду, якщо позов буде задоволено.

Керуючись ст.ст.151-153 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в :

Заяву ОСОБА_1 опіки та піклування Білопільської РДА про забезпечення позову - задовольнити.

В забезпечення позову, накласти арешт на рахунок № НОМЕР_1 на ім я ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, який відкритий у відділенні Приват Банку м.Білопілля Сумської області до винесення остаточного рішення по справі.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Ухвалу для виконання направити до відділу Державної виконавчої служби Білопільського районного управління юстиції Сумської області.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Сумської області через Буринський райсуд протягом 5 днів з дня її проголошення, а особами які не були присутні під час розгляду справи протягом 5 днів з дня отримання копії ухвали.

Подача скарги не зупиняє виконання ухвали про забезпечення позову.

Головуючий:

СудБуринський районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення03.06.2014
Оприлюднено11.01.2018
Номер документу71472447
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —574/513/14-ц

Ухвала від 03.06.2014

Цивільне

Буринський районний суд Сумської області

Стеценко В. С.

Рішення від 23.06.2015

Цивільне

Буринський районний суд Сумської області

Стеценко В. С.

Рішення від 11.06.2014

Цивільне

Буринський районний суд Сумської області

Стеценко В. С.

Ухвала від 08.05.2014

Цивільне

Буринський районний суд Сумської області

Стеценко В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні