Ухвала
від 11.01.2018 по справі 541/2800/17
МИРГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер рядка звіту 38 Справа № 541/2800/17

Провадження №2/541/268/2018

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

11 січня 2018 року м.Миргород

Суддя Миргородського міськрайонного суду Полтавської області Сидоренко Ю.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1, проживаючою в ІНФОРМАЦІЯ_1 до Ромоданівської селищної ради Миргородського району, що знаходиться в селищі Ромодан Миргородського району, вулиця Шевченка, 14 про визнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування, третя особа Друга миргородська державна нотаріальна контора, що знаходиться в м.Миргород, вулиця Незалежності,27/19,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася до Миргородського міськрайонного суду Полтавської області з позовом до Ромоданівської селищної ради Миргородського району про визнання права власності в порядку спадкування за законом на земельну частку (пай) з підстав відмови нотаріуса у видачі свідоцтва про право на спадщину після смерті ОСОБА_2

Форма і зміст позовної заяви відповідають вимогам закону тому її необхідно прийняти до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за вказаним позовом.

Оскільки вищезазначена справа підпадає під дію ч. 4 ст. 274 ЦПК України, вважаю за необхідне провести її розгляд в порядку загального позовного провадження з призначенням підготовчого засідання.

Керуючись ст.ст. 187, 274, 354 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Прийняти до розгляду позовну заяву та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Ромоданівської селищної ради Миргородського району про визнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування, третя особа Друга миргородська державна нотаріальна контора.

Підготовче засідання у цивільній справі за вказаним позовом призначити на 11 год. 30 хв. 09 лютого 2018 року в приміщенні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області.

Роз'яснити відповідачу право протягом 15 днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження подати відзив на позовну заяву , який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України і протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив, подати свої заперечення, які повинні відповідати частинами третьої - п'ятої статті 178 ЦПК.

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України відповідач має право подати зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Роз'яснити позивачу право протягом 5 днів з дня отримання відзиву на позовну заяву надати відповідь на відзив , яка має відповідати вимогам частини третьої-п'ятої статті 178 ЦПК України.

Роз'яснити третій особі право протягом 5 днів з дня отримання позову, відзиву на позовну заяву подати свої пояснення щодо позову, відзиву, які мають відповідати вимогам частини третьої-п'ятої статті 178 ЦПК України.

Роз'яснити учасникам справи про наявність у них процесуальних прав і обов'язків, що передбачені ст. ст. 43, 49 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цим посиланням: http://mrm.pl.court.gov.ua

У підготовче засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Копію даної ухвали про відкриття провадження у справі за вищевказаною позовною заявою невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати відповідачу та третій особі по справі копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала може бути оскаржена у встановлений законом строк і порядок лише щодо порушення правил підсудності, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Миргородського

міськрайонного суду ОСОБА_3

СудМиргородський міськрайонний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення11.01.2018
Оприлюднено12.01.2018
Номер документу71530828
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —541/2800/17

Рішення від 13.03.2018

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Сидоренко Ю. В.

Рішення від 13.03.2018

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Сидоренко Ю. В.

Ухвала від 09.02.2018

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Сидоренко Ю. В.

Ухвала від 11.01.2018

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Сидоренко Ю. В.

Ухвала від 02.01.2018

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Сидоренко Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні