Ухвала
від 16.01.2018 по справі 751/118/18
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№751/118/18

Провадження №1-кс/751/120/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 січня 2018 року місто Чернігів

Слідчий суддя Новозаводського районного суду м.Чернігова ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2

з участю слідчого ОСОБА_3

розглянувши клопотання заступника начальника першого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 , погодженого прокурором відділу прокуратури Чернігівської області ОСОБА_4 , про проведення обшуку, -

ВСТАНОВИВ:

Заступник начальника першого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області майор податкової міліції ОСОБА_3 , розглянувши матеріали кримінального провадження № 32017270000000048 від 14.07.2017 року, за ознаками складу злочину передбаченого ч.3 ст. 204 КК України, звернувся до суду з клопотанням про проведення обшуку, яке мотивує наступним.

В ході проведення досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_5 (код НОМЕР_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , АДРЕСА_1 ), ОСОБА_6 (код НОМЕР_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , АДРЕСА_2 ) та ОСОБА_7 (код НОМЕР_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , АДРЕСА_3 ) здійснюють на території м.Прилуки, Чернігівської області незаконну діяльність пов`язану з виготовленням та реалізацією незаконно виготовлених алкогольних напоїв, що становлять загрозу для життя і здоров`я людей. Безпосереднє виготовлення алкогольної продукції, а саме: змішування спирту з водою, додавання ароматизаторів, барвників, інших компонентів, розлив у тару «bag-in-box», надання товарного виду виготовленій продукції, пакування здійснюється ОСОБА_5 , ОСОБА_7 та ОСОБА_6 спільно з невстановленими на даний час особами.

Реалізація незаконно виготовленої алкогольної продукції здійснюється ОСОБА_5 в мережі продовольчих магазинах сільської місцевості Чернігівської області.

Під час досудового розслідування встановлені місця виготовлення алкогольної продукції, накопичення та зберігання спирту, незаконно виготовленої алкогольної продукції та фурнітури для їх виготовлення. Одне з місць виготовлення та зберігання алкогольної продукції знаходиться в нежитловому приміщенні, що розташоване за адресою: АДРЕСА_4 .

За таких обставин, з метою підтвердження факту здійснення незаконної діяльності, пов`язаної з виготовленням, зберіганням з метою збуту, а також збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв та спиртово-водних сумішей, що за диспозицією статті 204 КК України є предметом злочину, а також з метою попередження завдання шкоди життю і здоров`ю людей, завданої вживанням вказаної продукції, запобігання порушення запровадженого з метою захисту економічних інтересів держави порядку виробництва й обігу підакцизних товарів та відшкодування збитків, завданих таким порушенням, у сторони досудового розслідування виникла необхідність у проведенні обшуку в нежитловому приміщенні, що розташоване за адресою: АДРЕСА_4 . Згідно інформаційної довідки з Державного реєстру прав власності на нерухоме майно, нежитлове приміщення, що розташоване за адресою: АДРЕСА_4 , належать на праві власності ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ТОВ «М`ятний» (код ЄДРПОУ 40920364), ОСОБА_11 , ВАТ «Прилуцький ефіроолійний комбінат» (код ЄДРПОУ 00383662), ОСОБА_12 , ОСОБА_8 , ОСОБА_13 .

Таким чином, у вказаному нежитловому приміщенні може знаходитися спирт, незаконно виготовлені алкогольні напої, обладнання, що забезпечує виробництво алкогольних напоїв, фурнітура (пробки, наклейки, повторна тара, закаточна машинка, спиртометр, лійки, мірники, марки акцизного податку, ємності для зберігання та змішування алкогольних напоїв) грошові кошти отримані в наслідок реалізації незаконно виготовлених алкогольних напоїв, чорнові записи, комп`ютерна техніка, засоби зв`язку.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав, посилаючись на обставини, викладені в клопотанні.

Вислухавши слідчого, вивчивши додатки, додані до клопотання, матеріали кримінального провадження, слідчий суддя приходить до висновку, що клопотання слідчого підлягає задоволенню, оскільки слідчий довів наявність достатніх підстав вважати, що відшукуванні речі мають значення для досудового розслідування, відомості, які містяться у відшукуваних речах та речі можуть бути доказами під час судового розгляду, відшукуванні речі можуть знаходитись у вказаному у клопотанні приміщенні.

На підставі викладеного та керуючись ч.2 ст 132, ст.ст. 233-236 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання заступника начальника першого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 задовольнити.

Надати дозвіл прокурору відділу прокуратури Чернігівської області ОСОБА_14 , прокурору відділу прокуратури Чернігівської області ОСОБА_4 , заступнику начальника першого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 , заступнику начальника другого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_15 , старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_16 , старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_17 , старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_18 , слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_19 , слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_20 , старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_21 на проведення обшуку нежитлового приміщення, що розташоване за адресою: АДРЕСА_4 , що належать на праві власності ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ТОВ «М`ятний» (код ЄДРПОУ 40920364), ОСОБА_11 , ВАТ «Прилуцький ефіроолійний комбінат» (код ЄДРПОУ 00383662), ОСОБА_12 , ОСОБА_8 , ОСОБА_13 , з метою відшукання та вилучення спирту, незаконно виготовлених алкогольних напоїв, обладнання, що забезпечує виробництво алкогольних напоїв, фурнітури (пробки, наклейки, тара, закаточна машинка, спиртометр, лійки, мірники, марки акцизного податку, ємності для зберігання та змішування алкогольних напоїв), грошові кошти отримані в наслідок реалізації незаконно виготовлених алкогольних напоїв, чорнових записів, комп`ютерної техніки, засобів зв`язку, документації, щодо реалізації алкогольних виробів, що мають значення для встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення та можуть бути доказами під час судового розгляду.

Обшук нежитлового приміщення за адресою: АДРЕСА_4 , проводити в присутності власника або іншого користувача.

Ухвала слідчого судді підлягає виконанню не пізніше одного місяця з дня постановлення ухвали. Виконання ухвали провести відповідно до ст. 236 КПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий cуддя ОСОБА_1

СудНовозаводський районний суд м.Чернігова
Дата ухвалення рішення16.01.2018
Оприлюднено28.02.2023
Номер документу71618505
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —751/118/18

Ухвала від 29.03.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 31.01.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 19.01.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 19.01.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 19.01.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 18.01.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 16.01.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 16.01.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 16.01.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 16.01.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні