Ухвала
від 24.01.2018 по справі 802/2243/17-а
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

м. Вінниця

24 січня 2018 р. Справа № 802/2243/17-а

Вінницький окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді: Жданкіної Наталії Володимирівни

секретаря судового засідання: Коляденка Олександра Леонідовича,

представника позивача: Стародуб А.О.,

представника відповідача 1: Поліщук М.М.,

представника відповідача 2: не з'явився,

розглянувши в судовому засіданні матеріали справи за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області до Комунального закладу "Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) "Дивосвіт", Калинівської міської ради про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду,

в с т а н о в и в :

В провадженні Вінницького окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області до Комунального закладу "Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) "Дивосвіт", Калинівської міської ради про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду.

23.01.2018 за вх. №2320, до початку розгляду справи по суті, від представника відповідача 1 - Комунального закладу "Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) "Дивосвіт" отримано відзив на позовну заяву, який не містив доказів надіслання останнього позивачу. У поданому до суду відзиві відповідач 1 зазначає, що дитячим садочком вживались заходи щодо усунення виявлених під час перевірки порушень у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки. Частково виявлені порушення на час розгляду справи усунуті. Разом з тим, усунення виявлених порушень у повному обсязі потребує значних коштів, якими Комунальний заклад не володіє. В судовому засіданні відповідач повідомила, що дитячий саночок звертався до Калинівської міської ради із проханням виділити додаткові кошти, проте не отримав останніх.

В судовому засіданні представник позивача позовні вимоги підтримала та просила їх задовольнити. Разом з тим, клопотала про надання їй додаткового часу для ознайомлення з надісланим на адресу суду представником відповідача 1 відзивом на позовну заяву.

Суд, ознайомившись із доводами клопотання представника позивача, заслухавши пояснення представника відповідача 1, дослідивши письмові докази, поставив на розгляд питання про оголошення у судовому засіданні перерви та визнання обов'язковою участь представника Калинівської міської ради в наступному судовому засіданні.

Представник позивача та представник відповідача 1 підтримали клопотання про оголошення перерви та не заперечували щодо визнання обов'язковою особисту участь представника Калинівської міської ради в наступному судовому засіданні.

Представник Калинівської міської ради (відповідач 2) в судове засідання не з'явився, хоча про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся завчасно та належним чином, що підтверджується матеріалами справи.

Відповідно до пунктів 4, 5 частини 2 статті 205 КАС України, суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку, в тому числі, у зв'язку з необхідністю витребування нових доказів, у випадку, коли учасник справи обґрунтував неможливість заявлення відповідного клопотання в межах підготовчого провадження, а також якщо суд визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення.

З урахуванням викладених положень, беручи до уваги заявлене відповідачем 1 клопотання, а також неявку в судове засідання відповідача 2, суд доходить висновку про наявність підстав для відкладення розгляду даної справи та визнання обов'язковою особисту участь представника Калинівської міської ради у наступному судовому засіданні.

Відповідно до ч. 1 ст. 148 КАС України до належно викликаних особи, особисту участь якої визнано судом обов'язковою, свідка, які без поважних причин не прибули у судове засідання або не повідомили причини неприбуття, може бути застосовано привід до суду через органи Національної поліції України з відшкодуванням у дохід держави витрат на його здійснення.

Керуючись ст.ст. 162 - 164, 205, 223, 248, 256 КАС України суд, -

у х в а л и в :

Визнати обов'язковою особисту участь представника Калинівської міської ради у наступному судовому засіданні.

Оголосити перерву у судовому засіданні до 22 лютого 2018 року о 11:00 в залі судового засідання № 5 Вінницького окружного адміністративного суду м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала суду набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 256 КАС України.

Суддя Жданкіна Наталія Володимирівна

СудВінницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення24.01.2018
Оприлюднено25.01.2018
Номер документу71785257
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —802/2243/17-а

Рішення від 31.05.2018

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Жданкіна Наталія Володимирівна

Ухвала від 22.05.2018

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Жданкіна Наталія Володимирівна

Ухвала від 26.02.2018

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Жданкіна Наталія Володимирівна

Ухвала від 24.01.2018

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Жданкіна Наталія Володимирівна

Ухвала від 27.12.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Жданкіна Наталія Володимирівна

Ухвала від 18.12.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Жданкіна Наталія Володимирівна

Ухвала від 05.12.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Жданкіна Наталія Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні