Ухвала
від 11.01.2018 по справі 808/3816/17
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

11 січня 2018 року Справа № 808/3816/17

м. Запоріжжя

Запорізький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Татаринова Д.В., за участю секретаря судового засідання Новікової Д.А., розглянувши матеріали адміністративної справи Головного управління ДФС у Запорізькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Орбіта ЛТД" про надання дозволу на погашення суми податкового боргу за рахунок майна, що перебуває у податковій заставі, -

ВСТАНОВИВ:

12 грудня 2017 року до Запорізького окружного адміністративного суду позивач звернувся з вищезазначеним адміністративним позовом.

Ухвалою судді від 14 грудня 2017 року відкрито провадження в адміністративній справі та призначено попередньє судове засідання на 11 січня 2018 року.

Представник позивача 11 січня 2018 року подав до суду клопотання про призначення судового засідання. Клопотання просить розглянути в порядку письмового провадження.

Представник відповідача в судове засідання не прибув. Про день, час і місце судового розгляду справи повідомлялась належним чином.

15 грудня 2017 року набув чинності КАС України у новій редакції. Згідно із пункту 10 Розділу VII Перехідні положення, справи у судах першої та апеляційної інстанцій, провадження у яких відкрито до набрання чинності цією редакцією Кодексу, розглядаються за правилами, що діють після набрання чинності цією редакцією Кодексу.

У зв'язку із зазначеним, справа розглядається за нормами КАС України, чинними від 15 грудня 2017 року.

Відповідно до приписів пункту 10 частини 6 статті 12 КАС України встановлено, що для цілей цього Кодексу справами незначної складності є справи, у яких суд дійде висновку про їх незначну складність, за винятком справ, які не можуть бути розхглянуті за правилами спрощеного позовного провадження.

Враховуючи предмет позову, який визначений податковим органом на підставі наданих відповідачем податкових декларацій та узгоджених податкових повідомлень - рушень, то суд приходить до висновку про незначну складність справи та необхідність її розгляду у спрощеному позовному провадженню у відповідності до статті 262 КАС України.

Але, приймаючи до уваги зазначення представником позивача у клопотанні про необхідність надання ним нових доказів, то відповідно до пункту 4 частини 2 статті 205 КАС України наявна підстава про відкладення розгляду справи та призначення судового засідання на іншу дату.

На підставі викладеного, керуючись статтями 12, 205, 262 КАС України, суд –

УХВАЛИВ:

1. Розглядати адміністративну справу № 808/3816/17 за правилами спрощеного позовного провадження.

2. Наступне судове засідання призначити на 26 січня 2018 року о/об 11 год. 30 хв., яке відбудеться в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Сергія Синенка, 65в, кабінет №243 в залі судового засідання № 18.

3.Справа розглядатиметься одноособово суддею Татариновом Дмитром Вікторовичем.

4. Запропонувати:

відповідачу – протягом п'ятнадцяти днів з дня отримання ухвали подати відзив та документи на його обґрунтування, з урахуванням вимог статті 162 КАС України;

позивачу - протягом 5-ти днів від дня отримання від відповідача відзиву, подати письмову відповідь на відзив, в якій викласти свої пояснення, міркування та аргументи щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень та мотиви їх визнання або відхилення, з урахуванням правил, встановлених частинами другою - четвертою статті 162 КАС України;

відповідачу - протягом 5-ти днів від дня одержання від позивача відповіді на відзив подати заперечення щодо пояснень, міркувань та аргументів щодо наведених позивачем у відповіді на відзив, з урахуванням правил, встановлених частинами другою - четвертою статті 162 КАС України.

5.Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

6.У підготовче судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі.

Адреса веб-сторінки за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається – http://adm.zp.court.gov.ua/sud0870/.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя Д.В. Татаринов

Дата ухвалення рішення11.01.2018
Оприлюднено30.01.2018
Номер документу71812653
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —808/3816/17

Рішення від 26.01.2018

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 11.01.2018

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 14.12.2017

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні