Ухвала
від 29.01.2018 по справі 826/3302/17
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

29 січня 2018 року м. Київ № 826/3302/17

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі головуючого судді Огурцова О.П., суддів Арсірія Р.О., Кузьменка В.А. розглянувши в порядку письмового провадження питання щодо внесення виправлень до судового рішення в адміністративній справі

за позовомТовариства з обмеженою відповідальності "Будівельна компанія "Інтергал-Буд" до 1) Державної архітектурно-будівельної інспекції України, 2) Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у м. Києві провизнання протиправними та скасування припису та постанови,

В С Т А Н О В И В:

Товариство з обмеженою відповідальності "Будівельна компанія "Інтергал-Буд" звернулось до Окружного адміністративного суду міста Києва з адміністративним позовом до Державної архітектурно-будівельної інспекції України та департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у м. Києві про визнання протиправними та скасування припису та постанови.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 09.03.2017 відкрито провадження у справі. Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 09.03.2017 закінчено підготовче провадження та призначено справу до судового розгляду.

Судом встановлено, що у тексті вказаних ухвал було допущено описки, а саме: невірно зазначено найменування позивача.

Відповідно до частини першої статті 253 Кодексу адміністративного судочинства України суд, який постановив судове рішення, може з власної ініціативи або за заявою учасника справи чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні. Частина друга цієї статті визначає, що питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження.

Керуючись статтями 241-243, 248, 253 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

У Х В А Л И В:

1. Виправити описки, допущені в ухвалі Окружного адміністративного суду міста Києва від 09.03.2017 про відкриття провадження в адміністративній справі, зазначивши скрізь за текстом вірне найменування позивача: Товариство з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія "Інтергал -Буд".

2. Виправити описки, допущені в ухвалі Окружного адміністративного суду міста Києва від 09.03.2017 про закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду, зазначивши скрізь за текстом вірне найменування позивача: Товариство з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія "Інтергал -Буд".

3. Копію ухвали направити сторонам.

Згідно з частиною частини другої статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена до суду апеляційної інстанції протягом п'ятнадцяти днів за правилами, встановленими статтями 295-297 Кодексу адміністративного судочинства України. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення (ухвали) суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Головуючий суддя О.П. Огурцов

Судді Р.О. Арсірій

В.А. Кузьменко

Дата ухвалення рішення29.01.2018
Оприлюднено29.01.2018
Номер документу71852632
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/3302/17

Рішення від 06.02.2022

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Огурцов О.П.

Ухвала від 29.01.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Огурцов О.П.

Ухвала від 09.03.2017

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Огурцов О.П.

Ухвала від 09.03.2017

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Огурцов О.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні