Ухвала
від 26.01.2018 по справі 674/1756/17
ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Справа № 674/1756/17

Провадження № 2/674/200/18

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

"26" січня 2018 р. м.Дунаївці

Дунаєвецький районний суд

Хмельницької області в складі:

головуючої-судді ОСОБА_1 М

за участю:

секретаря Мудрицької Л.В.

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в залі суду м.Дунаївці, в порядку ч.2 ст.247 ЦПК України, цивільну справу за позовом ОСОБА_2, ОСОБА_3 до ОСОБА_4 селищної ради Дунаєвецького району Хмельницької області, треті особи: головне управління Держземагенства у Хмельницькій області, Дунаєвецька районна державна адміністрація Хмельницької області про визнання недійсним державного акта на право власності на земельну ділянку та визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за законом (ціна позову 53645,63 грн.) , -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою судді від 03 січня 2018 року провадження у справі за позовом ОСОБА_2, ОСОБА_3 до ОСОБА_4 селищної ради Дунаєвецького району Хмельницької області, треті особи: головне управління Держземагенства у Хмельницькій області, Дунаєвецька районна державна адміністрація Хмельницької області про визнання недійсним державного акта на право власності на земельну ділянку та визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за законом (ціна позову 53645,63 грн.) відкрито і справу призначено до підготовчого засідання.

Представник позивачів ОСОБА_5 в підготовче засідання не з'явилася, однак подала до суду заяву про розгляд підготовного засідання у її відсутності, не заперечувала проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Представник відповідача ОСОБА_4 селищної ради Дунаєвецького району Хмельницької області в підготовче засідання не з'явився, однак подав до суду заяву про розгляд справи у його відсутності.

Представник третьої особи Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області в підготовче судове засідання не з'явився, однак надіслав суду письмові пояснення по справі, просив проводити розгляд справи у його відсутності.

Представник третьої особи Дунаєвецької районної державної адміністрації Хмельницької області в підготовче судове засідання не з'явився, однак надіслав суду заяву, просив проводити розгляд справи у його відсутності.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

В судовому засіданні будуть розглядатися позовні вимоги ОСОБА_2 та ОСОБА_3 зазначені в позовній заяві та обґрунтовуватись доказами, доданими до неї.

Необхідності у вступі у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об'єднання справ і роз'єднання позовних вимог, прийняття зустрічного позову, якщо ці питання не були вирішені раніше; призначення експертизи, виклику у судове засідання експертів, свідків, залучення перекладача, спеціаліста; направленні судових доручень; встановленні строків для подання відповіді на відзив та заперечення; встановленні строків та порядку врегулювання спору за участю судді, колегіальному розгляді справи не має.

Судом роз'яснено учасникам справи, які обставини входять до предмета доказування, які докази мають бути подані тим чи іншим учасником справи, з'ясовано, чи надано сторонами докази, вирішено заяви та клопотання учасників справи, встановлено порядок з'ясування обставин, на які позивачка посилається як на підставу своїх вимог та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті, з'ясовано розмір заявлених позивачкою судових витрат.

Представником позивачки подано клопотання про витребування доказів: копій спадкових справ, які заведені після смерті ОСОБА_6, померлої 09 липня 2010 року та ОСОБА_7, померлої 01 жовтня 2013 року, що зберігаються в приватного нотаріуса Дунаєвецького районного нотаріального округу ОСОБА_8

З урахуванням вказаного, суд дійшов висновку про задоволення клопотання представника позивачів та необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189, 196-198, 200, 353 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_2, ОСОБА_3 до ОСОБА_4 селищної ради Дунаєвецького району Хмельницької області, треті особи: головне управління Держземагенства у Хмельницькій області, Дунаєвецька районна державна адміністрація Хмельницької області про визнання недійсним державного акта на право власності на земельну ділянку та визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за законом (ціна позову 53645,63 грн.)до судового розгляду по суті на 22 лютого 2018 року на 16:30 год. в приміщенні Дунаєвецького районного суду Хмельницької області .

Витребувати у приватного нотаріуса Дунаєвецького районного нотаріального округу ОСОБА_9 копій спадкових справ, які заведені після смерті ОСОБА_6, померлої 09 липня 2010 року та ОСОБА_7, померлої 01 жовтня 2013 року.

В судове засідання підлягають виклику: позивачі, представник позивачів, відповідач, треті особи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:/підпис/

Вірно:

Суддя Дунаєвецького районного суду ОСОБА_1

СудДунаєвецький районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення26.01.2018
Оприлюднено30.01.2018
Номер документу71858931
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —674/1756/17

Рішення від 22.02.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Рішення від 22.02.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Ухвала від 26.01.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Ухвала від 03.01.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні