Ухвала
від 29.01.2018 по справі 192/116/18
СОЛОНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 192/116/18

Провадження №2/192/258/18

У х в а л а

про залишення позовної заяви без руху

"29" січня 2018 р. суддя Солонянського районного суду Дніпропетровської області Стрельников О.О., ознайомившись в смт Солоне, Солонянського району, Дніпропетровської області з матеріалами позовної заяви ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю Мрія-Сервіс про визнання договорів та додаткових угод до договорів оренди землі недійсними та скасування їх державної реєстрації,

В С Т А Н О В И В:

24 січня 2018 року від представника позивачки ОСОБА_2 до суду надійшла позовна заява ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю Мрія-Сервіс про визнання договорів та додаткових угод до договорів оренди землі недійсними та скасування їх державної реєстрації.

Подана позовна заява не відповідає вимогам встановленим ст.ст. 175, 177 ЦПК України.

Представником позивачки, в порушення п.4 ч. 3 ст. 175 ЦПК України, прохальна частина позовних вимог не конкретизована, а саме не зазначено: дати укладання договорів оренди земельних ділянок та додаткових угод до них, дата і номер реєстрації їх у відділі Держкомзему у Солонянському районі Дніпропетровської області, яку просить скасувати позивачка.

Також представником позивачки, в порушення вимог п. 5 ч. 3 ст. 175 ЦПК України, не викладено повністю обставин, якими позивачка обґрунтовує свої вимоги; та зазначення доказів, що підтверджують вказані обставини. Так позивачкою не зазначено, коли (дата) нею було повідомлено відповідача, щодо успадкування нею земельних ділянок після смерті матері, та яких саме земельних ділянок (кадастровий номер, серія державного акту, розмір), як і не зазначено і доказів сплати орендної плати позивачці починаючи з 2010 року по 2016 рік.

Частинами 1, 2 ст. 185 ЦПК України передбачено, що суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п'яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху. В ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху. Якщо ухвала про залишення позовної заяви без руху постановляється з підстави несплати судового збору у встановленому законом розмірі, суд в такій ухвалі повинен зазначити точну суму судового збору, яку необхідно сплатити (доплатити).

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 175, 177, 185 ЦПК України, суддя

П О С Т А Н О В И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю Мрія-Сервіс про визнання договорів та додаткових угод до договорів оренди землі недійсними та скасування їх державної реєстрації - залишити без руху.

Надати позивачці та її представнику, строк для усунення недоліків не більше десяти днів з днів з дня отримання ними копії даної ухвали.

Роз'яснити позивачці та її представнику, що у випадку не усунення недоліків позовної заяви у встановлений строк, позовна заява буде визнана неподаною та їм повернена, а також те, що виконання ухвали вчинюється шляхом подання позовної заяви з усуненими недоліками з копіями для учасників.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя Стрельников О.О.

СудСолонянський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення29.01.2018
Оприлюднено30.01.2018
Номер документу71863152
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —192/116/18

Ухвала від 20.04.2018

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Стрельников О. О.

Ухвала від 27.03.2018

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Стрельников О. О.

Ухвала від 13.02.2018

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Стрельников О. О.

Ухвала від 29.01.2018

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Стрельников О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні