Ухвала
від 24.01.2018 по справі 754/14937/17
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

2/754/2292/18

Справа № 754/14937/17

У Х В А Л А

Іменем України

24 січня 2018 року суддя Деснянського районного суду м. Києва Саламон О.Б., розглянувши матеріали позову ОСОБА_1 (АДРЕСА_1) до Товариства з обмеженою відповідальністю КЛІМАТ-КОНТРОЛЬ (м. Миколаїв, пр. Г.Сталінграда, 9, оф. 3), ОСОБА_2 (АДРЕСА_2), ОСОБА_3 (АДРЕСА_3), ОСОБА_4 (АДРЕСА_5), ОСОБА_5 ( , третя особа ОСОБА_6 (АДРЕСА_4) про визнання недійсним договору купівлі-продажу, суд -

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернувся до суду з вищевказаним позовом.

У відповідності до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 13.11.2017 р. цивільна справа розподілена судді Шевчук О.П.

Відповідно до вимог ч. 11 ст. 33 ЦПК України справа, розгляд якої розпочато одним суддею чи колегією суддів, повинна бути розглянута цим же суддею чи колегією суддів, за винятком випадків, що унеможливлюють участь судді у розгляді справи, та інших випадків, передбачених цим Кодексом.

У відповідності до протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 18.01.2018 р. цивільна справа підлягала новому автоматизованому розподілу у зв'язку зі звільненням судді Шевчука О.П. з посади судді та розподілена судді Саламон О.Б.

Згідно з ч. 12 ст. 33 ЦПК України у разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом. У разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого провадження.

У відповідності до п. 11 Перехідних положень ЦПК України (в новій редакції) заяви і скарги, подані до набрання чинності цією редакцією Кодексу, провадження за якими не відкрито на момент набрання чинності цією редакцією Кодексу, розглядаються за правилами, що діють після набрання чинності цією редакції Кодексу. Такі заяви чи скарги не можуть бути залишені без руху, повернуті або передані за підсудністю, щодо них не може бути прийнято рішення про відмову у прийнятті чи відмову у відкритті провадження за правилами, що діють після набрання чинності цією редакцією Кодексу, якщо вони подані з додержанням відповідних вимог процесуального закону, який діяв до набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Вбачається, що позовна заява ОСОБА_1 подана з порушенням відповідних вимог ЦПК України в попередній редакції.

Зокрема, в позовній заяві не зазначено місце перебування чи проживання відповідача ОСОБА_5, а також будь-яких даних для ідентифікації вказаної особи, що унеможливлює встановлення судом адреси місця перебування чи проживання вказаної особи. Також, позивачем не зазначено доказів неможливості отримання вказаних відомостей.

Крім вказаного, до матеріалів справи долучено копію квитанції №18389604 замість оригіналу, у зв'язку з чим неможливо достовірно встановити сплату позивачем судового збору.

З даних Автоматизованої системи документообігу суду не вбачається підтвердження сплати судового збору позивачем та зарахування його до казначейського рахунку суду.

У відповідності до Закону України Про судовий збір , станом на день подання позовної заяви, за подання до суду позовної заяви немайнового характеру ставка судового збору становила 640 грн.

З огляду на викладене позивачу необхідно зазначити місце перебування або проживання відповідача ОСОБА_5 та подати документ, який підтверджує сплату судового збору.

Відповідно до ч. 1 ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у ст. ст. 175 і 177 ЦПК України, постановляє ухвалу, в якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб та строк їх усунення.

Вище викладене дає підстави для висновку, що позовна заява не відповідає вимогам закону, а тому підлягає залишенню без руху з наданням строку на їх усунення.

Керуючись ст. 185 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в :

Позовну заяву ОСОБА_1 (АДРЕСА_1) до Товариства з обмеженою відповідальністю КЛІМАТ-КОНТРОЛЬ (м. Миколаїв, пр. Г.Сталінграда, 9, оф. 3), ОСОБА_2 (АДРЕСА_2), ОСОБА_3 (АДРЕСА_3), ОСОБА_4 (АДРЕСА_5), ОСОБА_5 ( , третя особа ОСОБА_6 (АДРЕСА_4) про визнання недійсним договору купівлі-продажу - залишити без руху, надавши строк на усунення недоліків протягом п'яти днів з дня отримання ухвали .

У разі невиконання ухвали суду в зазначений строк позовну заяву вважати неподаною та повернути позивачеві зі всіма доданими до неї документами.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудДеснянський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення24.01.2018
Оприлюднено02.02.2018
Номер документу71907395
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —754/14937/17

Рішення від 02.08.2018

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Саламон О. Б.

Рішення від 02.08.2018

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Саламон О. Б.

Ухвала від 26.03.2018

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Саламон О. Б.

Ухвала від 02.02.2018

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Саламон О. Б.

Ухвала від 24.01.2018

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Саламон О. Б.

Ухвала від 20.11.2017

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Шевчук О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні