Ухвала
від 31.01.2018 по справі 182/239/18
НІКОПОЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 182/239/18

Провадження № 2/0182/1392/2018

У Х В А Л А

Іменем України

31.01.2018 року м. Нікополь

Суддя Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області Кобеляцька - Шаховал І.О., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального вищого навчального закладу "Нікопольський медичний коледж" Дніпропетровської обласної ради про визнання наказів про звільнення незаконними, їх скасування та поновлення на посаді, стягнення заробітної плати та моральної шкоди, -

ВСТАНОВИВ :

До Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 (53200, АДРЕСА_1) до Комунального вищого навчального закладу "Нікопольський медичний коледж" Дніпропетровської обласної ради (53200, м. Нікополь, вул. Херсонська, 5, ЄДРПОУ 02011120) про визнання наказів про звільнення незаконними, їх скасування та поновлення на посаді, стягнення заробітної плати та моральної шкоди.

Позовна заява подана з додержанням вимог статті 175-177 ЦПК України , підсудна Нікопольському міськрайонному суду Дніпропетровської області, підстав для її повернення та відмови у відкритті провадження у справі не встановлено.

З огляду на предмет та ціну позову дана справа підпадає під ознаки малозначної справи та не віднесена до категорії справ, які підлягають розгляду лише за правилами загального позовного провадження. Обставини справи, що, згідно частини третьої статті 274 ЦПК України , мають значення для вирішення питання про можливість розгляду справи в порядку спрощеного провадження, наразі також свідчать про наявність підстав для розгляду цієї справи в спрощеному порядку.

На підставі викладеного, суд приходить до висновку про те, що справа підлягає розгляду згідно ЦПК України в порядку спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 175-177 , 187 , 274 , 278 , 279 ЦПК України ,-

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального вищого навчального закладу "Нікопольський медичний коледж" Дніпропетровської обласної ради про визнання наказів про звільнення незаконними, їх скасування та поновлення на посаді, стягнення заробітної плати та моральної шкоди прийняти до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Відкрити провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального вищого навчального закладу "Нікопольський медичний коледж" Дніпропетровської обласної ради про визнання наказів про звільнення незаконними, їх скасування та поновлення на посаді, стягнення заробітної плати та моральної шкоди та призначити проведення першого судового засідання для розгляду справи по суті на 06.04.2018 року о 10:00 год. у приміщенні Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області у залі судових засідань №5.

Учасникам справи надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення) протягом двох днів з дня її складення у відповідності до ч. 5 ст. 272 ЦПК України .

Відповідачу разом з копією ухвали про відкриття провадження у справі одночасно надіслати копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Визначити відповідачу п'ятиденний строк з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі для подання заяви із запереченнями проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Встановити строк відповідачу для надіслання (надання) до суду відзиву на позовну заяву і всіх доказів, які можливо доставити до суду, що підтверджують заперечення проти позову, - протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення копії цієї ухвали.

Зобов'язати відповідача одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу.

Відзив має відповідати вимогам ст.178 ЦПК України.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч.1 ст.193 ЦПК України, у строк для подання відзиву відповідач має право пред'явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п'ятиденний строк з дня вручення відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частин третьої-п'ятої ст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи .

Встановити відповідачу п'ятиденний строк з дня вручення відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам частин третьої-п'ятої ст.178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http:// http://nkm.dp.court.gov.ua/sud0426/gromadyanam/list_auto_cases/ .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала окремо від рішення суду може бути оскаржена в апеляційному порядку лише щодо порушення правил підсудності шляхом подання апеляційної скарги до апеляційного суду Дніпропетровської області (м. Кривий Ріг) до або через Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя: ОСОБА_2

Дата ухвалення рішення31.01.2018
Оприлюднено02.02.2018
Номер документу71946769
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення незаконними, їх скасування та поновлення на посаді, стягнення заробітної плати та моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —182/239/18

Постанова від 02.09.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Олійник Алла Сергіївна

Ухвала від 11.09.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Олійник Алла Сергіївна

Постанова від 30.07.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Постанова від 30.07.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 14.06.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 15.01.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 15.01.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 19.11.2018

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 19.11.2018

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 30.10.2018

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні