Ухвала
від 02.02.2018 по справі 131/114/18
ІЛЛІНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 131/114/18

Провадження № 2/131/283/2018

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

(за правилами загального позовного провадження)

"02" лютого 2018 р.

Суддя Іллінецького районного суду Вінницької області Олексієнко О.Ю., ознайомившись із позовною заявою ОСОБА_1, АДРЕСА_1 в інтересах ОСОБА_2, місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1, до ТОВ "Іллінецьке", вул. Центральна, 15. с. Іллінецьке Іллінецького району Вінницько області, третя особ на стороні відповідача: Іллінецька районна державна адміністрація Вінницької області, вул. Соборна, 18, м. Іллінці, Вінницької області про визнання правочину недійсним,

ВСТАНОВИВ:

Позовна заява підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства.

Предметна та суб'єктна юрисдикція (ст. 19 ЦПК України), інстанційна юрисдикція (ст. 23 ЦПК України) і територіальна юрисдикція (підсудність) (ст. 27 ЦПК України) не порушені. Спір підсудний Іллінецькому районному суду Вінницької області.

Позовна заява відповідає вимогам статей 175-177 ЦПК України. Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні. Тому її слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Керуючись ст. 178,187 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Позовну заяву прийняти до розгляду.

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1, АДРЕСА_1 в інтересах ОСОБА_2, місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1, до ТОВ "Іллінецьке", вул. Центральна, 15. с. Іллінецьке Іллінецького району Вінницько області, третя особ на стороні відповідача: Іллінецька районна державна адміністрація Вінницької області, вул. Соборна, 18, м. Іллінці, Вінницької області про визнання правочину недійсним

Розгляд справи проводити в загальному позовному провадженні.

У справі провести підготовче провадження.

Проведення підготовчого судового засідання призначити на 14:00 12 березня 2018 року у відкритому судовому засіданні у Іллінецькому районному суді Вінницької Області ( м. Іллінці, вул. Європейська, 28).

Відповідачам у строк до 12 березня 2018 року подати відзив на позовну заяву.

Відповідно до ст. 178 ЦПК України відповідачу у відзиві викласти заперечення проти позову. Відзив підписується відповідачем або його представником. Відзив повинен містити: найменування (ім'я) позивача і номер справи; повне найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові для фізичних осіб) відповідача, його місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України, номери засобів зв'язку, офіційну електронну адресу та адресу електронної пошти, за наявності; у разі повного або часткового визнання позовних вимог - вимоги, які визнаються відповідачем; обставини, які визнаються відповідачем, а також правову оцінку обставин, надану позивачем, з якою відповідач погоджується; заперечення (за наявності) щодо наведених позивачем обставин та правових підстав позову, з якими відповідач не погоджується, із посиланням на відповідні докази та норми права; перелік документів та інших доказів, що додаються до відзиву, та зазначення документів і доказів, які не можуть бути подані разом із відзивом, із зазначенням причин їх неподання; заперечення (за наявності) щодо заявленого позивачем розміру судових витрат, які позивач поніс та очікує понести до закінчення розгляду справи по суті; попередній (орієнтовний) розрахунок суми судових витрат, які відповідач поніс і які очікує понести в зв'язку із розглядом справи.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

До відзиву додаються: докази, що підтверджують обставини, нa яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

До відзиву, підписаного представником відповідача, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника відповідача.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Витребувати з Іллінецької районної державної адміністрації оригінал договору оренди землі укладений 14 листопада 2017 року між ТОВ "Іллінецьке" та ОСОБА_2, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис 23 листопада 2017 року за № 23644248.

Витребувати з ТОВ "Іллінецьке" оригінал договору оренди землі укладений 14 листопада 2017 року між ТОВ "Іллінецьке" та ОСОБА_2, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис 23 листопада 2017 року за № 23644248.

Справа буде розглядатися у відкритому судовому засіданні у складі головуючого судді Олексієнка О.Ю.

У підготовче засідання викликати сторони (представника позивача, позивача, відповідача та третю особу).

Учасники справи можуть отримати інформацію по справу, що розглядається, у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудІллінецький районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення02.02.2018
Оприлюднено06.02.2018
Номер документу72011514
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —131/114/18

Ухвала від 10.04.2019

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Олексієнко О. Ю.

Ухвала від 10.04.2019

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Олексієнко О. Ю.

Ухвала від 24.01.2019

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Олексієнко О. Ю.

Ухвала від 16.11.2018

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Олексієнко О. Ю.

Ухвала від 04.10.2018

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Олексієнко О. Ю.

Ухвала від 15.08.2018

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Олексієнко О. Ю.

Ухвала від 16.04.2018

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Олексієнко О. Ю.

Ухвала від 16.04.2018

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Олексієнко О. Ю.

Ухвала від 12.03.2018

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Олексієнко О. Ю.

Ухвала від 02.02.2018

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Олексієнко О. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні