Ухвала
від 06.02.2018 по справі 742/336/18
ПРИЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/742/268/18

Єдиний унікальний № 742/336/18

УХВАЛА

06 лютого 2018 року м.Прилуки

Суддя Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області Коваленко А.В., розглянувши матеріали за позовною заявою ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю Алітоні , треті особи: Дем яненко ОСОБА_2, приватне акціонерне товариство Національна акціонерна страхова компанія Оранта , про відшкодування майнової та моральної шкоди завданої ДТП, -

встановив:

Позивач звернувся до суду з позовом до товариства з обмеженою відповідальністю Алітоні про відшкодування майнової та моральної шкоди завданої ДТП.

Сторони провадження: позивач: ОСОБА_1, мешкає за адресою:Чернігівська область, Прилуцький район, смт.Ладан, вул.Машинобудівників, буд.39, відповідач: ТОВ Алітоні , що знаходиться за адресою: м.Прилуки, вул.Костянтинівська, буд.62, треті особи: Дем яненко ОСОБА_2, мешканець м.Прилуки, вул.Челюскінців, буд.27, ПАТ НАСК Оранта , що знаходиться за адресою: м.Київ, вул.Здолбунівська, 7-д.

Позивач має право порушити цивільну справу в суді і перешкод для прийняття даної позовної заяви до провадження немає.

Форма та зміст позовної заяви відповідає вимогам чинного законодавства.

Позов підлягає розгляду в суді в порядку цивільного судочинства в загальному провадженні. Підстав для відмови у відкритті провадження у справі немає.

А тому, керуючись ст.ст.178, 187, 191, 192, 353 ЦПК України, суддя -

ухвалив:

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю Алітоні , треті особи: Дем яненко ОСОБА_2, приватне акціонерне товариство Національна акціонерна страхова компанія Оранта , про відшкодування майнової та моральної шкоди завданої ДТП.

Призначити справу до підготовчого судового розгляду в Прилуцькому міськрайонному суді Чернігівської області на:

08 год. 30 хв. 02 березня 2018 року

Запропонувати Відповідачу в п ятнадцятиденний строк з дня отримання ухвали надіслати суду відзив на позовну заяву і всі докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтується заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем та документи, що підтверджують надіслання(надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам. В п ятиденний термін з часу отримання відповіді на відзив, відповідачу надати до суду заперечення та документи, що підтверджують надіслання(надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам.

Запропонувати Позивачу в п ятиденний термін з часу отримання відзиву на позовну заяву надати до суду відповідь на відзив та документи, що підтверджують надіслання(надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам.

Запропонувати Третім особам, щодо позову або відзиву в п'ятиденний строк після отримання позову , або відзиву на позов надати до суду пояснення, щодо предмету спору з викладенням своїх аргументів та міркувань на підтримку або заперечення проти позову.

Роз'яснити сторонам, що згідно ч.2 ст.27, ст.131 ЦПК України особи, які беруть участь у справі, для підтвердження своїх вимог або заперечень зобов'язані подати суду усі наявні у них докази до початку розгляду справи по суті. Докази, подані з порушенням цих вимог, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин. Сторони до початку розгляду справи по суті зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Роз'яснити сторонам, що згідно ч.2 ст.136 ЦПК України заява про виклик свідка має бути подана до початку розгляду справи по суті.

Роз'яснити сторонам, що згідно ч.1 ст.137 ЦПК України клопотання про витребування доказів має бути подано до початку розгляду справи по суті із долученням відомостей про неможливість отримання таких доказів особисто стороною або іншою особою, яка бере участь у справі.

Копії ухвали невідкладно надіслати: особам, які беруть участь у справі, відповідачам одночасно з копією ухвали - копію позовної заяви разом з копіями доданих до неї документів.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Інформацію щодо справи, що розглядається може бути отримана учасниками справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет за посиланням inbox@pr.cn.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена в частині недотримання правил підсудності, шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до апеляційного суду Чернігівської області протягом п ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя А.В.Коваленко

Дата ухвалення рішення06.02.2018
Оприлюднено09.02.2018
Номер документу72060874
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування майнової та моральної шкоди завданої ДТП

Судовий реєстр по справі —742/336/18

Ухвала від 06.04.2018

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коваленко А. В.

Рішення від 06.04.2018

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коваленко А. В.

Рішення від 06.04.2018

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коваленко А. В.

Ухвала від 02.03.2018

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коваленко А. В.

Ухвала від 06.02.2018

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коваленко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні