Рішення
від 31.01.2018 по справі 309/24/16-ц
ХУСТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 309/24/16-ц

Провадження № 2/309/83/18

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

(вступна та резолютивна частини)

31 січня 2018 року м. Хуст

Хустський районний суд Закарпатської області

у складі судді Довжанин М.М.

за участю секретаря судового засідання Попадинець Я.В.

позивача ОСОБА_1

представника відповідача ОСОБА_2 - ОСОБА_3

представника відповідача головного управління Держгеокадастру

у Закарпатській області Беля Л.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Хуст справу за позовом у відкритому судовому засіданні, у приміщенні суду, цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2, головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області, відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних та фізичних осіб Хустської районної державної адміністрації про визнання недійсною реєстрації права власності та визнання недійсним наказу,-

В С Т А Н О В И В:

Керуючись ст.ст. ст.ст. 2, 4, 12, 13, 76-78, 142, 206, 247, 258-268 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

В задоволенні позовних вимог ОСОБА_1 до ОСОБА_2, головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області, відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних та фізичних осіб Хустської районної державної адміністрації щодо визнання недійсною реєстрації права власності реєстраційною службою Хустського районного управління юстиції Закарпатської області на земельну ділянку кадастровий номер НОМЕР_2 в урочищі Дубники с. Драгово Хустського району Закарпатської області, для ведення особистого селянського господарства, площею 0,5 га за власником Головним управлінням Держземагенства у Закарпатській області, держава, код ЄДРПОУ 38475299, реєстраційний номер об'єкта нерухомого майна 638266021253, номер запису про право власності 10002784 та визнання недійсним наказу в.о. начальника головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області № 557 від 17 липня 2015 року про надання у власність громадянину ОСОБА_2 (ідентифікаційний номер НОМЕР_1) мешканцю АДРЕСА_1 земельної ділянки площею 0,5 га (кадастровий номер НОМЕР_2) із земель сільськогосподарського призначення державної власності для ведення особистого селянського господарства розташованої за межами населеного пункту в урочищі Дубники на території Драгівської сільської рад Хустського району Закарпатської області та про здійснення державної реєстрації ОСОБА_2 права власності у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно - відмовити.

Заходи забезпечення позову, вжиті ухвалою Хустського районного суду Закарпатської області від 13 січня 2016 року у вигляді заборони на відчуження ОСОБА_2 (ідентифікаційний номер НОМЕР_1) мешканцем АДРЕСА_1 земельної ділянки площею 0,5 га (кадастровий номер НОМЕР_2) для ведення особистого селянського господарства, розташованої в урочищі Дубники на території Драгівської сільської ради Хустського району Закарпатської області - скасувати.

Рішення може бути оскаржено в апеляційному порядку безпосередньо до апеляційного суду Закарпатської області шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручене у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду. Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у ч. 2 ст. 358 цього Кодексу.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги, рішення якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя Хустського

районного суду: підпис Довжанин М.М.

З оригіналом вірно:

Суддя Хустського

районного суду: Довжанин М.М.

СудХустський районний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення31.01.2018
Оприлюднено09.02.2018
Номер документу72113041
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —309/24/16-ц

Ухвала від 29.03.2021

Цивільне

Хустський районний суд Закарпатської області

Довжанин М. М.

Рішення від 31.01.2018

Цивільне

Хустський районний суд Закарпатської області

Довжанин М. М.

Рішення від 31.01.2018

Цивільне

Хустський районний суд Закарпатської області

Довжанин М. М.

Ухвала від 24.05.2016

Цивільне

Хустський районний суд Закарпатської області

Довжанин М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні