Ухвала
від 13.02.2018 по справі 525/1354/17
ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Шевченка, 69, сел. Велика Багачка, Полтавська область, 38300 тел. 9-13-92, факс 9-11-56

E-mail: inbox@vb.pl.court.gov.ua Код ЄДРПОУ 02897939

Справа № 525/1354/17

Провадження №2/525/80/2018

У Х В А Л А

13 лютого 2018 року сел. ОСОБА_1

Великобагачанський районний суд Полтавської області в складі: головуючого - судді Лисенко Н.В., за участю секретаря Лопатка О.В., провівши підготовче засідання в залі суду в селищі Велика Багачка Полтавської області по цивільній справі за позовом ОСОБА_2, ОСОБА_3 до ОСОБА_4 сільської ради Великобагачанського району Полтавської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору Головне управління Держгеокадастру у Полтавській області, ОСОБА_5, про визнання права власності на майно в порядку спадкування , -

в с т а н о в и в :

В провадженні Великобагачанського районного суду Полтавської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_2, ОСОБА_3 до ОСОБА_4 сільської ради Великобагачанського району Полтавської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору Головне управління Держгеокадастру у Полтавській області, ОСОБА_5, про визнання права власності на майно в порядку спадкування.

Ухвалою суду від 18 січня 2018 року розгляд даної справи ухвалено проводити в порядку загального позовного провадження. Підготовче засідання по даній справі призначено на 6 лютого 2018 року, було відкладено на 13 лютого 2018 року.

В підготовчому засіданні 13 лютого 2018 року представник позивачів адвокат ОСОБА_6 не заперечував щодо призначення даної справи для розгляду по суті.

Представник відповідача ОСОБА_4 сільської ради Великобагачанського району Полтавської області в підготовче засідання не з'явився, до суду сільський голова надіслав заяву про визнання позову сільською радою в повному обсязі та розгляд справи у відсутність представника сільської ради.

Представник третьої особи Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області та третя особа ОСОБА_5 в підготовче засідання не з'явилися, представник третьої особи Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області ОСОБА_7 надіслав до суду заяву про розгляд справи у його відсутність, спір по даній справі просив вирішити на розсуд суду, a третя особа ОСОБА_5 повідомлений про час і місце проведення підготовчого засідання судовою повісткою з рекомендованим повідомленням, яка була направлена за адресою вказаною в позові та повернулася до суду з відміткою «неправильно зазначена (відсутня) адреса одержувача» . Т.ретя особа ОСОБА_5 про час і місце проведення підготовчого засідання повідомлявся також шляхом виклику через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади.

З повідомлення ОСОБА_4 сільської ради № 44/02-24 від 9 лютого 2018 року, отриманого на запит суду 12 лютого 2018 року вбачається, що ОСОБА_5 на території ОСОБА_4 сільської ради Великобагачанського району Полтавської області не зареєстрований та не проживає.

Суд, заслухавши думку представника позивача, вивчивши та дослідивши матеріали справи, приходить до наступних висновків.

Відповідно до ст. 189 ЦПК України завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, уточнення позовних вимог та складу учасників судового процесу, з'ясування заперечень проти позовних вимог, визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів, вирішення відводів, визначення порядку розгляду справи, вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно ст.196 ЦПК України для виконання завдань підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче судове засідання.

Відповідно до п.10 ч.2 ст.197 ЦПК України у підготовчому судовому засіданні суд вирішує заяви та клопотання учасників справи.

Згідно ч.1 ст. 200 ЦПК України у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Враховуючи вимоги ч.2 ст.200 ЦПК України , розглянувши заявлені клопотання, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження у цій справі та призначити справу до судового розгляду по суті.

Судом встановлено, що порядок подання відзиву на позов, відповіді на відзив, заперечення на відповідь на відзив роз'яснені сторонам в ухвалі суду від 18 січня 2018 року.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 189, 196-200 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження у справі та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_2, ОСОБА_3 до ОСОБА_4 сільської ради Великобагачанського району Полтавської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору Головне управління Держгеокадастру у Полтавській області, ОСОБА_5, про визнання права власності на майно в порядку спадкування для розгляду по суті на 8 годин 10 хвилин 3 березня 2018 року в приміщенні Великобагачанського районного суду Полтавської області за адресою: 38300 Полтавська область сел. Велика Багачка вул. Шевченка, 69.

Копію ухвали та судові повістки вручити представнику позивача для нього та для передання позивачам, а також направити відповідачу та третім особам. Третю особу ОСОБА_5 викликати в судове засідання через оголошення на офіційному веб - порталі судової влади.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб - адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://court.gov.ua/fair/sud1602/.

У відповідності до вимог ст. 353 ЦПК України ухвала оскарженню не підлягає, але заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя -

СудВеликобагачанський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення13.02.2018
Оприлюднено14.02.2018
Номер документу72170600
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —525/1354/17

Рішення від 03.03.2018

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Лисенко Н. В.

Ухвала від 13.02.2018

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Лисенко Н. В.

Ухвала від 18.01.2018

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Лисенко Н. В.

Ухвала від 14.12.2017

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Лисенко Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні